bylam w lumpeksiku(znowu ) zakupilam za cale 5,10 7 rzeczy a najlepsze body z napisem I LOVE DADDY moj K sie ucieszy jak zobaczy mlodego w nich
potem poszlam do black red white ogladac meble a konkretnie szafe /regal /komode do malego pokoiku zeby miec gdzie swoje ciuchy dac bo swoja odstepuje mlodemu i znalazlam ladna szafke kolor idealnie pasuje do komody szerokosc tez odpowiednia i do tego do konca m-c jest obnizona cena o 98 zl w przyszlym tyg wiec kupuje ale skladac bedziemy dopiero po malowanku czyli tez nie pozniej niz na poczatku czerwca
czekam az moj K pracy wroci poleniuchujemy razem i jedziemy do mnie na weekend
betina, no to super zakupki. Ja juz do lumpeksow nie wchodze bo szafa młodej już pęka w szwach. A jeszcze za trzy tygodnie siostra przywiezie mi kolejne ciuszki i nie mam pojecia gdzie je schowam, bo stwierdziła, ze dla dzieci to nigdy ubrań za wiele a niektrore z tych co ma po synku może i dziewczynka nosic. Juz kolejnej szafy nigdzie nie zmieszczenie. Juz i tak Asia ma swoją szafe z ubraniami w kuchni. Ewentualnie w łazience jakas wisząca szafka by sie zmieściła.
hej dziewczyny, jestem po badaniu glukozy, jak wy to przeżyłyście??? dwie godziny głodówki i czekania pod pokojem zabiegowym!!!porażka, no i się okazało, że mam podwyższony cukier, miałam po drugim badaniu 168 wynik, a jaki wy miałyście po glukozie 75?
Tweety123, ja po godzinie mdlalam. I to tak na serio ale sie nie poddalam i siedzialam pol godziny z glowa pochylona, bo miedzy nogi nie moglam dac( za duzy brzuch) ale drugi raz sie nie zgodze na 75
Ale Ty masz dziwny wynik, ja mialam innaczej wartosci podane. Przy 50g glukozy przed obciazeniem mialam 4,4 a po godzinie 7,83 czyli podwyzszony.
Przy 75g przed obciazeniem 4,4 a po 2 godzinach wynik idealny 4,7