Matko tak sie ciesze z Ula jak bym swoja Julke juz urodzila.Jak nam nie przejda te emocje to my zaczniemy sie rozdwajac
A mowilismy dzis o niej ze sie nie melduje bo pewno do wesela sie szykuje a to nie wesele a urodzinki
Ale emocje
Pa,pa je tez znikam choc bede myslala o Uli i tej niespodziance co nam zrobila Bo przyznajcie WWWWWWWWWWWWWWWWWielka jest na 52cm nie?
Byle wrocili do nas szybciutko
No to ja dzisiaj pierwsza i co widze!!!!
Juz jest pierwszy dzidzius!!!!
A my martwilysmy sie , ze sie nie zaczyna, a tu prosze! Taki sliczniutki Pawelek! I chyba nawet loczki rudawe ma, tak jak Uli sie marzylo!!!!! To dopiero dumna musi byc! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! PELNO BUZIAKOW DLA MAMUSI I JEJ MALUTKIEGO URWISKA!!! SUPER!!!!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2007-06-23, 09:14 ]
A mnie na nowo skurcze w nocy meczyly, takie bezbolesne, ale budzily mnie za kazdym razem! Spac mi sie chce, a tu dzisiaj spektakl w szkole dzieciakow!
Czesc dziewczyny i nowa mamusia.A wszystkie jak widze jeszcze spicie po wczorajszych wieczornych emocjach.
Anula trzymaj sie bo masz jeszcze czas chyba ze zrobisz nam niespodzianke jak Ula?
A ja chcialabym Wam dzis postawic z okazji mojej 20-stki
No i naszym Tatuskom zyczyc wszystkiego dobrego.A Tomek jako nowo upieczony tatus z takim prezentem od zony i syna
No i chyba jestem ostatnią, która się dowiaduje o Naszej pierwszej mamusi-lipcóweczce Kiedy Wy cieszyłyście się i oblewałyście, ja smacznie sobie spałam Za to dzisiaj mogę pogratulować.
[glow=orange]ULA, ZA TWOJE I PAWEŁKA ZDRÓWKO!!!!!! I Z OKAZJI DNIA TATUSIA- TATUSIOWI OCZYWIŚCIE RÓWNIEŻ!!!!!!!![/glow]
Ja dziś od 7 na nogach, bo wyjątkowo panna dała nam pospać
a i przez te wieści dużo lepiej spałam w nocy
ciekawe czy Basia też się rozdwaja bo nie daje znaku zycia?
[ Dodano: 2007-06-23, 11:56 ]
dziewczyny informuję, że moderatorka nowy temacik do wpisywania (jak już wszystkie będziemy z dzieciakami) przerzuciła w nastepujące miejsce:
Forum Tik-tak.pl » Mali i duzi równieśnicy » Noworodki i niemowlęta » Dzieciaki Lipcówek 2007