Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

31 maja 2010, 11:53

Ogarnełam sie troszke i wpadam do was :-) ostatnio nawet M zauważył że nie siedze na obcasach i pytał czy mnie wywaliłyscie z watku :ico_haha_01:
mikusia1, dlaZuzi za 7 miesiac i dla ciebie osiemnastko :ico_prezent:
trzymam kciuki za kredyt i za reszte zalatwianych spraw&&&&
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Wiolaw super ze wszystko fajnie wyszło napewno masz teraz sprzatania :ico_noniewiem: a ile osób u ciebie sie gosciło jezeli mozna zapytać ? czekam na fotaski :-)
Magda33 - oj biedna Zosinka dobrze ze to trzydniówka ale zanim sie okazało to musiałas sie biedna nadenerwowac :ico_noniewiem:
Sabcia - krzesełko swietne bardzo podobne do naszego tylko tacki maja inne żłobienia :ico_brawa_01: widziałam na Nk jaka Niki dumna w swoim krzesełeczku :ico_brawa_01:
jedziemy do Dziwnówka na 10 dni
tez tam swojego czasu jeżdilismy bardzo fajna miejscowosć
zrobie sobie zdjęcie i wstawie
to czekam na fotki :-)
no to juz sobie popisałam Dzinia juz płacze ...

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 maja 2010, 13:10

mikusia1, sto lat sto lat i spełnienia marzeń i duuużo zdrówka na tą 18 :ico_brawa_01:
I :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Zuzi za 7 miesięcy :ico_brawa_01:
pytał czy mnie wywaliłyscie z watku
chciał by pewnie :-D

Ja karmie chłopaków obiadkiem i ide na troszke na dwór bo przestało padać. Niech zaczerpną świeżego powietrza.
A potem może poprasuje :ico_sorki: mam tyle że chyba cały dzień bym musiała :ico_sorki: a mam takie beznadziejne żelazko że aż normalnie mnie trafia jak prasuje.

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 maja 2010, 15:39

mikusia1, dlaZuzi za 7 miesiac i dla ciebie osiemnastko
mikusia1, sto lat sto lat i spełnienia marzeń i duuużo zdrówka na tą 18 :ico_brawa_01:
I :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Zuzi za 7 miesięcy
dziekuje bardzo dziewczyny :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
matikasia

31 maja 2010, 16:01

Mikusia kochana i ode mnie przyjmij życzenia zdrówka, słoneczka i upragnionej wagi bez wysiłku :-D

Isia jeśli chodzi o pamiętanie urodzin, to dziecko tak naprawdę jeszcze tych następnych nie będzie pamiętać. Mi rodzice robili skromnie co rok, ale pamiętam dopiero te 10, a potem znów nic nie pamiętam chyba aż do liceum także wiesz wszystko zależy jak z kasą się stoi i z dobrymi chęciami. Roczek to jest taki pierwszy i najbardziej uroczysty według mnie, więc już tak w wakację odłożę ze 2 razy 50 zł i na salę zabaw będzie. Dla rodzinki to mu i na pewno z 25 osób będzie, ale to już w domu. Jednak świrować nie będę z gotowaniem. Skromny poczęstunek i tort. To nie ma być wyżerka, tylko urodziny dla dziecka. Nie będą w weekend tylko tak jak akurat przypadną i każdy będzie po obiedzie w swoim domu. Będą balony girlandy i zaproszenia ręcznie robione. Nie wyobrażam sobie inaczej. Pamiątką są zdjęcia. Dopiero potem dziecko widzi jakie to były ważne wydarzenia w jego życiu :-D

Edulita no wreszcie coś tam naskrobałaś :ico_brawa_01:

Magduś tak to z tymi chłopami jest. Mój T w sobotę rano jak ja spałam, to Mila marudziła i on ją nosił zamiast kombinować gdzie ją dać żeby coś zrobić jeszcze w domu. Lubię te chwile kiedy mogę pospać, ale się wkurzam, bo jest taki sajgon w domu i pranie i obiad nie zrobiony, że potem ciężko mi to ogarnąć i i tak łażę wkurzona.
Czekamy na fotki fryzurki:)

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

31 maja 2010, 16:28

Dziewczynki!
Ale nasmarowałyście!
Wszystkim brawa :ico_brawa_01: za nowe ząbki, siedzenie, raczkowanie, chodzenie, wstawanie, skończone miesiące, udane imprezy, zorganizowanie.
Wszystkim życzę zdrówka, wykonania zaplanowanych rzeczy i w ogóle.

Mikusia :ico_tort: dla Ciebie specjalny na urodzinki. :)

A moja Kinga z zębami nic, z siadaniem nic, za to z raczkowaniem robi postępy i śmiga. :)
Zdrowa, silna, po szczepieniu się już uspokoiła i znów jest grzeczna. :)
Wszystko super. :))
Pewnie jutro wpadne, chociaż może dziś jeszcze wieczorem... no okaże się czy będzie czas przy 3 dzieci. :ico_noniewiem:

Buziaki! :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 maja 2010, 16:44

My po spacerku złapał nas koszmarny deszcz i oczywiście przemokłam.
Zjadłam coniecno i może za jakąś godzinke zbiore się na zakupy. Są promocje na bodziaki a nam potrzebne już większe więc może coś ustrzele.
Nie wyobrażam sobie inaczej. Pamiątką są zdjęcia
u nas będzie dokładnie tak samo. A prezent dla dzieci będzie sesja zdjęciowa mam nadzieje że będzie nas stać na profesjonalną :-D
A teraz ide po gorącą herbatke bo zimno mi :ico_chory:

Awatar użytkownika
matikasia

31 maja 2010, 16:58

Kasia90 to przynajmniej się nie nudzisz :ico_haha_01:

Magduś
no deszcze są zabójcze ostatnio :ico_sorki:

pogrzeb mamy na 15. muszę zostawić dzieci na 3,5 godziny :ico_sorki: jeja co za stres to będzie

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

31 maja 2010, 17:02

mikusia1 no u mnie bez zmian raczej jeśli chodzi o Rafała i miewam huśtawki nastrojów. Mój brat ostatnio na skype mi pisał bo ściemniłam że nie mam słuchawek bo nie chciałam z nikim gadać. Ogólnie twierdził że to wszystko moja wina z Rafałem :ico_puknij: rodzinka zajebista nie ma co :ico_zly: W końcu się wkurzyłam i skasowałam skype i mi smsa przysłał: "Niszczysz tą rodzinę i tego Rafała. Trochę zaufania to ty masz? Pomyśl też o dzieciach proszę bo czemu one mają cierpieć przez to?" Zrobiło mi się strasznie przykro bo ja nie uważam że dałam mu powody do flirtów z innymi kobietami! I nie powiedziałam mu że będę go utrzymywała! Aż mnie szlag chce trafić :ico_zly:
wszystkiego najlepszego z okazji Twojej 18tki i 7miesiąc Zuzi :ico_tort: to taka młodziutka jesteś z dwójką dzieci? :ico_sorki: Wikusia ma prawie 7 lat... :ico_noniewiem:

Magda33 ja posadziłam Weronikę na nocniku i pięknie nasiusiała do badania. Może spróbuj :ico_haha_01:

magduś81 oby nic Cię nie brało skoro taki zmarźluch z Ciebie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
matikasia

31 maja 2010, 17:30

Kala aż trudno uwierzyć, że jesteś sama z tymi problemami. I brat i mama odwracają się od Ciebie. Oni nie mają pojęcia jaka Ci się krzywda dzieje.
Czekam aż wreszcie zacznie dla Ciebie świecić słoneczko :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 maja 2010, 19:12

Witajcie
Matikasiudziekuje bardzo za zyczonka oby te kg polecialy w dol hehe

Kasiutobie rowniez dziekuje :-D

Kalarowniez dziekuje z ta moja 18 to taki maly zarcik hehe naprawde mam dzis 28lat :ico_oczko: :ico_oczko:
musialabym miec 11 lat zeby urodzic Wiki hehe

wposlczuje tobie naprawde jejku cala rodzina przeciwko tobie :ico_zly: :ico_zly: to ja rozumiem ze macie byc razem z Rafałem za wszelka cene tak?niewazane jak jest tylko razem
sorki ale to twoje zycie uwazam a jesli im sie tak ten Rafal podoba niech sie sami z nim chajtna i z nim mieszkaja :ico_olaboga: :ico_olaboga:
trzymaj sie jestesmy z toba chociaz słowem :ico_oczko:

Kasia90 to macie tam u siostry mini przedszkole hehe fajnie :-D :-D :-D

Matikasia dla mnie tez fotki sa bezcenne i mam nadzieje ze chociaz tyle z roczku bedzie zobaczymy
najpierw czekaja mnie 7 :ico_szoking: urodzinki Wiki :-D

magdus81 oj kochana obys tylko przez ten deszcz niczego nie zlapala :ico_nienie:
lepiej wypij sobie dobra malinowa herbatke

bede potem bo goscie mnie odwiedzili hehe
buziaczki

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”