Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

06 cze 2012, 10:51

a co mówi lekarz?
ten na nfz to nigdy mi nic nie mowi heheh,za tydzien mam wizyte prywatną i on zawsze mi sprawdza tą opuchliznę i zobaczymy co powie.
zdjęcia zrobione przed chwilą
Ale Ty chudzinka jestes - zazdroszczę - sliczny zgrabny brzuszek :-)

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 cze 2012, 10:56

on zawsze mi sprawdza tą opuchliznę
a jak to się sprawdza naciska jakoś na nogi i patrzy jak odbija?
Ale Ty chudzinka jestes
jaka chudzinka mi ręce cała góra tak przytyła :ico_olaboga: teraz jakoś przystopowałam z tyciem co z tego jak już 12 kg przytyłam od pierwszej wizyty a 15 kg od zeszłego lata :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Madleine

06 cze 2012, 10:59

12 kg przytyłam od pierwszej wizyty a 15 kg od zeszłego lata
Od zeszłęgo lata to ja mam 17 kg na plusie :-)
wogolee tych 12 kg po tobie nie widac !!!,mi baaardzo poszło w nogi. Góra oprocz twarzy jakos sie trzyma,ale nogi mam jak dwa słupy :ico_noniewiem: :ico_zly:
a jak to się sprawdza naciska jakoś na nogi i patrzy jak odbija?
Tak naciska mi w kazde miejsce nog i ogląda. Ostatnio jak bylam to bylo tej opuchlizny tylko troche,a teraz palcami u nog ruszac nie moge :ico_zly: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Za tydzien mamy wesele i jednak mam sukienke za kolana,ale teraz to w zadne buty nie wejde do niej :ico_olaboga:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 cze 2012, 11:02

wogolee tych 12 kg po tobie niw iwdać,mi
ja widzę że tak strasznie potężnie wyglądam na górze.
Tak naciska mi w kazde miejsce nog i ogląda.
no ale coś się robi z tą opuchlizną? Jest niebezpieczna?

Awatar użytkownika
Madleine

06 cze 2012, 11:15

no ale coś się robi z tą opuchlizną? Jest niebezpieczna?
wlasnie tego nei wiem :-(
Zapytam go za tydzien co mozna z tym zrobić bo to jednak kurcze nieprzyjemna sprawa...
Moja znajoma denstystka w 8 miesiacu miala zatrucie ciazowe i tak jej sie woda zbierala,ze w sumie jej poszło 45 kg do przodu... :ico_olaboga:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 cze 2012, 11:20

ze w sumie jej poszło 45 kg do przodu
o matko :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Aniula
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

06 cze 2012, 11:26

Witam 2 w 1 :ico_haha_01:

gosia888, piekny brzuszek i sliczna figurka ja tam u ciebie nie widzze zbednych kilogramow ciaza ci sluzy :ico_brawa_01:

Madleine, co do puchniecia t-o musisz to skonsultowac z lekarzem koniecznie moja znajoma tez puchla i tak samo jak twoja miala zatrucie u niej skonczylo sie przedwczesnym porodem ale naszczescie dzieciatko jest cale i zdrowe :ico_sorki: napewno bedzie dobrze ale lepiej zapobiegac niz leczyc :ico_sorki:

Mamusia28
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

06 cze 2012, 11:28

Witam z rana z :ico_kawa: (inka) :)
Mój mąż ma od wczoraj gorączke i jęczy mam nadzieje ze mnie rozumiecie- udaje ciezko chorego:)
Co do rogala (poduszku ) to owszem nie jest on niezbedny ale mnie przy calodziennym i nocnym lezeniu ulatwia zycia. Jak boli kregoslup fajnie opiera sie o niego plecy i bol jest lagodniejszy, mobilizuje tez do spania na lewym boku. Ogolnie nie zaluje zakupu- jak urodzi sie Marysia bede stosowala go do karmienia a pozniej jako "kojec" do siedzenia dla malej. w szpitalnym lozku ratowal mi zycie na tych wylezanych materach;)

[ Dodano: 06-06-2012, 11:35 ]
materacach* :)
gosia Ty masz figure modelki:)

Awatar użytkownika
Kasiala
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

06 cze 2012, 11:36

Witam :-)

Madleine współczuję opuchlizny :/ mnie chyba ominie tzn widzę ze nogi trochę mam na celulicie a przed ciążą takichnie miałam ale nie widzę zeby puchły... a powiedz naciska się i co widać? jakieś plamy czy jak?

Gosia888 ale Ty jesteś szczypior!!! Gdzie Ty te 12 upchałaś? Chyba do szafy!!! a brzusio ładny i taki malusi przy moim :ico_wstydzioch: no ale jak tak moja panna rośnie to mój brzuch też coraz większy... zeby tylko rozstępy nie wylazły z tego szybkiego tempa wzrostu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a właśnei nie napisałam Wam jak wczoraj ładnie było widać małą na USG jaki ma śliczny nosem i ssała sobie paluszka :ico_wstydzioch: kurde jeszcze miesiąc czekania zeby ujerzeć ten 8 cud świata mego :-)

Qanchita nie słyszałam o takim sklepie jak Bobo u Nas w krakowie :ico_noniewiem: a co do podusi to ja wkładam sobie jaśka między nogi :ico_wstydzioch: i z nim mi się łatwiej obraca niż z tą poduchą ale do karmienia zamierzam jej używać i do nauki siadania również :-)

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 cze 2012, 11:46

a właśnei nie napisałam Wam jak wczoraj ładnie było widać małą na USG jaki ma śliczny nosem i ssała sobie paluszka
a masz zdjęcie?
to owszem nie jest on niezbedny ale mnie przy calodziennym i nocnym lezeniu ulatwia zycia
no właśnie Ty cały czas musisz leżeć :ico_olaboga:
Ale wiecie jak mówią jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Nie uważacie że do samego karmienia byłby lepszy ten mniejszy z motherhood co wkleiłam a do spania w ciąży ten większy?

Aniula, a jak samopoczucie na końcówce? Jejku Ty za 5 dni już będziesz miała drugą córeczkę :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”