Moje dziecię już śpi półgodziny, ale w dzień spał tatusiowi tylko półgodziny, biedny tatuś

poznał jak to jest, choć trochę z dwojgiem dzieci
KUlka, no w końcu jesteś, bo już mnie martwiła Twoja nieobecność, no Wiśniewski to dobry jest, szokuje mnie fakt, że facet z takim wykształceniem, a tak pisze. Ja teraz zaczytuję się w Gretkowskiej i Szwai. Wogule lubię książki naszych polskich pisarzy.
zborra, no to niech mężulo robi ten masaż dla odprężenia, a może nie na samym masażu się skończy i jutro znów będziesz jak nowonarodzona
GLIZDUNIA, oby jak najszybciej postawili Ci tę djagnozę, bo ja też się denerwuję, chociaż wierzę że to nie będzie nic poważnego.
Kamizela strój zimowy świetny. Ja na grypę nie szczepię chłopaków, kiedyś miałam ja obowiązkowe szczepienia w pracy i po każdej szczepionce miałam grypę, a zimą i tak chorowałam i wirusiska szczepionki się nie bały. No ale każdy organizm podobno inaczej reaguje.
GosiaA no biedny Hubi, kurcze ten pantenol chyba byłby najlepszy, są też jakies maści ale nie wiem nazwy, wiem że znajomej lekarz przepisał jakąś ponoć dobrą. Oby się wszystko szybko wygoiło.
A jak z alergią, no Kacper to nie miał zmian na skórze, on wiosną tak jak i Sikor miał katar, uczulony jest na jakieś pyłki, ale nawet testów mu nie robiłam, bo to trwa jakiś tydzień, góra dwa i wtedy podajemy coś na alergię i już. Wierzę, że jak zadbam o Karolkową dietę i o skórę to mu minie, bo dzieci z tego wyrastają, oby tylko w alergię wziewną się nie przerodziło i w astmę alergiczną. W środę idę do lekarza, idziemy na szczepienie to i zyrtek nam przepisze. I będziemy z tym walczyć jakoś.
[ Dodano: 2008-10-26, 20:08 ]
Widzę, ze wszystkie chyba kąpią i kładą spać swoje pociechy

A ja lecę na serial "Czas honoru"