małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

23 cze 2007, 12:17

No to tam trzeba się będzie przenieść. Chociaż jak pewnie zauważyłyście, czerwcówki na przykład nadal siedzą na temacie we "wspólnym terminie".

A teraz takie pytanko. Jak uważacie? Czy dzidzia będąc w brzuszku potrafi puszczać bączki? Bo od jakiegoś tygodnia, pod prawym żebrem, czyli w miejscu gdzie Jakuś ma pupcię, słychać chociaż raz dziennie serię dźwięków, brzmiących jak purkanie! :ico_szoking: I jestem tego pewna, że to nie mnie jeździ w jelitach (chociaż to też jest podobny dźwięk), bo kiedy jeździ w jelitach czy żołądku, to to również się wyczuwa! :ico_noniewiem:
Co Wy na to? Macie coś podobnego? Bo ja już sama nie wiem :ico_noniewiem:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

23 cze 2007, 12:27

Hejka! Mnie się śniło że byłam z Jasiem na spacerku, szkoda że to tylko sen. Jestem na etapie strachu, całe szczęście że mąż w domu... Jak coś ruszy u mnie to dam znać. Mam nadzieję że wytrzymamy, na razie nie ma poważnych symptomów... Pozdrowionka i dobrego weekendu! :ico_ciezarowka:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2007, 12:51

A mnie wszystko boli! A dzidzi to powiedzialam, ze jeszcze przynajmniej z tydzien ma mi grzecznie w brzusiu siedziec! Zobaczymy czy poslucha! :-D :ico_ciezarowka:

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

23 cze 2007, 13:12

A ja posprzatalam i tez sie nie za bardzo czuje.Znowu naszly mnie te bole okresowe.A moj facet naprawde sie wczoraj tak cieszyl ze mna ze Ula urodzila ze szok.Dobry facet :-D I powiedzial ze ja za dobry tydz.tez bede miala swoja Julcie,alez bym juz chciala :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Basiu trzymaj sie i daj znac jak by co.Choc kolejna taka porcja adrenaliny przyspieszy nasze porody :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Dziekuje za zyczenia od jutra przechodzimy w nascie :ico_szoking: :ico_szoking:

serafinka
Maniak forumowy
Maniak forumowy

23 cze 2007, 13:23

ULA ale niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pawełek stał się czerwcowym lipcówkiem!!!!!!!!!!! ale miałam przeczucie że tak będzie. Gratulacje dla całej szczęśliwej rodzinki

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

23 cze 2007, 13:43

cześć dziewczynki........ Humorki widzę mamy wszystkie po wczorajszym wydarzeniu cudowne :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mnie coś pobolewa jak na okres..... Ale panna się przy tym wierci niemożliwie.........
Basik trzymaj sie cieplutko i mocno... Co prawda my następne w kolejce ale lepiej niech jeszcze trochę poczekają te nasze szkraby, no nie????

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2007, 13:57

Te bole bioderkowe, to tak juz jest!!! u mnie tez, to tak szemze, jak na okres i troche w pleckach i troche z przodu! no ale ty Basiu to jestes juz bliziutko! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja to juz tak na zapas to sie martwie, bo moj maz to nie bedzie wam mogl wiadomosci przeslac! wiec jesli mnie tu przez cale dwa dni nie zobaczycie, to znaczy, ze ja jestem w szpitalu! :ico_oczko: :ico_ciezarowka:

barbapuppa

23 cze 2007, 17:05

dziewczyny, jeszcze trochę czasu, nie ma się co spieszyć

dziś trzeba imprezować, choćby i dzień ojca, bo potem będzie trochę mniej czasu, a i jadłospis lekko ograniczny

a co do bączków, to ja się nie wypowiadam, bo nie wiem czy to możliwe, choć właściwie czemu nie...

Awatar użytkownika
Viola

23 cze 2007, 17:37

Witajcie :)
wpadłam zobaczyć co u was ?
dziś mam problem z kompem :ico_placzek: , mój Miłosz skasował rano jakiś plik systemowy i musze od nowa instalować windowsa no i go zsformatować. Teraz wpadłam na chwilę do brata żeby zobaczyć co u was...
mój mąż ma się postarać i już jutro mam mieć sprawny komputerek , najpóżniej w poniedziałek....

Abegano może u ciebie już po mału się zaczyna? :ico_haha_02: :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-06-23, 17:41 ]
Kinga i Joasia gratulacje !!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-06-23, 17:43 ]
ja w poniedziałek idę na wizytę do gina...bardzo ciekawa jestem jak duża jest nasza Milenka? i czy wszystko ok. z tą moją niską wagą....

[ Dodano: 2007-06-23, 17:48 ]
co do bączków to nie wiem nic zupełniew tym temacie...nie spotkałam się z tym....

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

23 cze 2007, 17:57

Viola ty mnie nie strasz........... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Jakos nie jestem przygotowana psychicznie..... Ale jeśli nie przejdą mi te bóle podbrzusza to się zgłoszę do lekarza...... Najbardziej się boję że przy moim nieprzejmowaniu sie tym czy owym np. pobolewaniem przegapię coś i za późno sie zorientuję że to już..........
Ciągle sprawdzam majtki czy aby nic nie cieknie ale narazie nic poza tym co już było....... A na to doktorek nie zwrócił większej uwagi więc myślę że to nie to

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”