Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

06 lis 2009, 16:06

W Hatfield :) powiem Ci,ze ja dla siebie kupowalam tanie rzeczy w Dorothy Perkins, Primarku, TK Max :D co prawda tam bylo pomieszanie uzywanych i nieuzywanych ale kupilam tam piekna kurtke na 10 latke co prawda ;) za niecale 10 funtow :) albo spodniczke tez na taka niby malutka dziewczynke za 8 funtow i wszyscy ja chwala :D najlepsze jest to,ze biustonosze tez moglabym kupowac na dzieciecym - powaznie kiedys weszlam do jakiegos sklepu a tam na dziale do 6 lat moj rozmiar biustonosza :O co prawda nie taki usztywniany ale 70B :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Primarka wlasnie w Hatfield nie ma:( a niebardzo mam czas na to zeby chodzic po sklepach i jezdzic gdzie indziej.

[ Dodano: 2009-11-06, 16:09 ]
Nina ma 1 rok, 1 miesiac i 1 dzien :D slodko ....

Zraz wyciagne tego mojego Lubego do Decathlona i tam popatrze na kurtki dla Niny i kombinezony :) fajne ostatnio byly poprzeceniane ze 120zl na 60 zl a dodatkowo jest taka sliczna torba za 29.99zl :D idealna dla Niny do noszenia swoich malych rupieci :P kupie jej pod choinke ;)

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

06 lis 2009, 20:08

Witam i stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za wczorajszy roczek Filipka :-)
Nie mialam czasu wczoraj napisac, a i wy nie pamietałyscie o najmłodszym forumowiczu :-)
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2009, 20:19

wiola85, wszystkiego naj naj naj lepszego dla nszego najmlodszego Filipka :ico_brawa_01:
duzo sdrowka ,spelnienia wszystkich marzen i samych szczesliwych dni :ico_brawa_01:
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

06 lis 2009, 21:24

FILIPKU ROSNIJ NADM ZDROWO!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Oja faktycznie Nina skonczyla wczoraj 13 miesiecy ;) a Filipek juz jest roczniaczkiem :))))

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2009, 21:26

Obrazek
Wiola wszystkiego najlepszego dla Filipka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-11-06, 20:29 ]
Dorothy Perkins,
Yoanna ja bardzo lubię ten sklep i jeszcze nexta, u nas w Irl. Primamark nazywa się Pennys i powiem ,że czasem uda sie wyłuskać fajne ciuszki naprawdę niedrogo

[ Dodano: 2009-11-06, 20:41 ]
Właśnie miałam wam napisać co mój syneczek wczoraj zrobił :ico_olaboga:
Więc wczoraj Piotrek pił sobie piwko i postawił szklankę na parapecie tam zawszę cos stawiam bo ze stołu Kacperek wszystko zwala :ico_oczko:
Oglądamy jakiś film a ten mały urwis cichaczem do tej szklanki się dobrem nie wiem ile piwa wypił ale po minie widać,że mu smakowało :ico_olaboga: oczywiście piwo było też na fotelu i jego ubranku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lis 2009, 22:56

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dla naszego kochanego Filipa
adia ciekawa jestem jakie Wy mieliście miny jak mały sie dorwał do piwa :-D :-D :-D , teraz tata będzie musiał juz kupować 2 piwa dla siebie i syna :ico_oczko: :ico_oczko:
ja jestem troche :ico_chory: :ico_chory: katar i głowa boli :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2009, 23:07

slonko2008, duzo zdrowka :ico_sorki:
adia26, ladnie tak synka rozpijac :ico_oczko:
ide chyba lulu :ico_spanko: dobranoc

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 lis 2009, 10:53

Właśnie miałam wam napisać co mój syneczek wczoraj zrobił :ico_olaboga:
Więc wczoraj Piotrek pił sobie piwko i postawił szklankę na parapecie tam zawszę cos stawiam bo ze stołu Kacperek wszystko zwala :ico_oczko:
Oglądamy jakiś film a ten mały urwis cichaczem do tej szklanki się dobrem nie wiem ile piwa wypił ale po minie widać,że mu smakowało :ico_olaboga: oczywiście piwo było też na fotelu i jego ubranku :ico_noniewiem:
hehee no ladnie :P Wie co dobre ;)

Dzien dobry i dzis ja kaszlaca non stop stawiam Wam :ico_kawa: :ico_kawa: na sniadanie :)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2009, 11:24

to i ja sie witam :-)
lece zaraz do sklepu bo na 14 na urodzinki Iguli kolezanki z grupy idziemy a ja kartki jeszcze nie mam :ico_olaboga:
dobrze ze prezent juz kupilam :ico_sorki:
ale sobie dzis pospalam do 8 :-D

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 lis 2009, 12:04

wiola :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Dla Filipka wszystko co najkochansze.Ale z nas gapy :ico_wstydzioch:
adia--niezle z tym piwem.Pewnie szybko usnal :-D :ico_haha_01:

a ja wczoraj wyladowalam z Eryczkiem w szpitalu.Mial goraczke wysoka bo 39,6 i zero innych objawow nawet zwyklego przeziebienia :ico_placzek:
Kupki wczoraj nie zrobil co do niego niepodobne.tzn taki maly kleksik o dziwnej konsystencji,kolorze i nieciekawym zapachu.Dzis juz normalna kupke strzelil i z malym plackiem tego czegos dziwnego :ico_noniewiem: ale od tej pory calkiem inne dziecko,,zjadl duzo ,popil duza iloscia herbatki a teraz odsypia nocke.Moze to zwykla niestrawnosc bo mam nadzieje ze nie zjadl plasteliny OScarkowej.Te kawalki z kupki wygladaly tak wlasnie jak braciszkowa plastelina :ico_placzek: :ico_placzek:

NAjwazniejsze ze wszytsko idzie ku dobremu.

Milej soboty

Wróć do „Przedszkolaczki”