- a u mnie jedzenia pysznego full a ja nie mam apetytu Normalnie az zla jestem,bo jak nie jestem w ciazy i chce dobrze wygladac,to bym jadla i jadla - a jak w ciazy moge jesc i nikt nic nie zauwazy - to nie mam apetytuObjedzona jestem masakrycznie....
-wiesz co? Mi sie wydaje,ze i u katolikow juz dawno nie ma tego podtekstu,u mnie w domu np swieta byly okazja do tego,zeby sie najesc,dostac prezent i oczywiscie szlo sie do kosciola ale jakos duchowo tego nie obchodzilismy Maz z domu nauczony,ze przed wigilia czytamy kawalek z pisma swietego,modlimy sie za zmarlych i juz,cale swieta Az wstydchoc dla niego to spotkanie nie ma kontekstu religijnego
- ja tak wczoraj mialam a wymioty z rana,to juz u mnie codzienniewymiotować mi się chce
a my wczoraj spaliśmy u siostry męża i jej synek do 1 w nocy siedział i bawił się zabawkami a w końcu zasnął na nichWczoraj wrocilismy pozno od rodzinki,to jeszcze sie bawili kuchenka,zamiast spac
ja tylko dziś tak mam, pewnie wczoraj się za bardzo objadłam przespałam się i przeszło.. a teraz oglądam Piratów z Karaibów- uwielbiam wszystkie części- ja tak wczoraj mialam a wymioty z rana,to juz u mnie codziennie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Tysonwak i 1 gość