nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

21 kwie 2012, 17:33

No i u nas w końcu pogoda cudeńko. Mmmm na rowerek bym poszła, ale nie mam z kim mojego urwisa zostawić. Wczoraj upodobał sobie jedną szufladę i ciągle ją otwierał, a jak mówiłam, że nie wolno to tylko się uśmiechał ale dalej swoje robił. Ehhh mały łobuz w ogóle mnie nie słucha chyba za mało stanowcza jestem, ale on jest taki słodki w tym swoim zachowaniu, że nie umiem inaczej.

Ladybird pytałaś czy gotuję czy zapiekam - wiem że można i tak i tak, ja gotuję, bo taniej mi wychodzi - mam kuchenkę gazową a piekarnik elektryczny. Na razie nie miałam czasu porobić nowych także nie mam fotek, ale będę wstawiać na bieżąco. Ogólnie szczerze powiem, że najbardziej zadowolona jestem z różyczek, cytrynki, i te koła z różą. Resztę muszę jeszcze dopracować chociaż ludziom się podobają inne też... no ale to od gustu zależy. Mogę Tobie jakieś specjalnie zrobić jeśli lubisz długie i koła :)

martasz jak przestawianie Antosia na butlę Ci idzie? My się już praktycznie pożegnaliśmy z cyckiem, a myślałam, że będzie ciężko. Zostało nam jedno karmienie na noc, ale czuję, że długo tak nie pociągniemy, bo mały już się wnerwia, że z butli równo leci a z cyca trzeba wyciągnąć no i zauważyłam tak jak u kocury, że lepiej śpi po butli, bo przesypia do rana :ico_brawa_01: ale trochę żal mi przestać go zupełnie karmić, jakoś tak lubię to strasznie więc może jeszcze troszkę się uda :)

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

21 kwie 2012, 17:49

elibell brawa za pierwszego ząbka.

U nas weekend miał być fajny bo chata wolna ale nici z tego bo pożarliśmy się bardzo z P i ciche dni nastały myślę na długi czas.

[ Dodano: 21-04-2012, 17:50 ]
Jestem taka zła na niego że najchętniej bym go wyrzuciła z domu i niech spada.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2012, 17:55

szkieletorek, a kurde, aż tak Wam poszło???
:ico_pocieszyciel: może się rozejdzie po kościach?

szkieletorek

21 kwie 2012, 19:50

szkieletorek, a kurde, aż tak Wam poszło???
:ico_pocieszyciel: może się rozejdzie po kościach?
Ajjj szkoda gadać.
Odkąd mam Lili to mi tak nie zależy i mam chęć by sobie poszedł i nie wkur..ał mnie .
I oczywiście to jest moja dziś wina .On cacy nic nie zrobił

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2012, 12:00

witam,

obiadek się gotuje, dziś robię 3 dla siebie, dla A i Julki i dla Izy bo mi się skończyły, 2 pranie kończy się prać, Iza śpi, dziś nocka do niczego bo nie chciała spać i aaa musieliśmy łóżeczko opuścić bo Iza już stoi :ico_szoking: :ico_brawa_01:
mam chęć by sobie poszedł i nie wkur..ał mnie .
współczuję problemów :ico_sorki:

nina ja z kolczyków poproszę truskawki,owieczki, malinki, a czy możesz jeszcze jakieś zawieszki zrobić na komórkę i do kluczy ? i słoneczniki kolczyki?

elibell
4000 - letni staruszek

22 kwie 2012, 12:17

szkieletorek, współczuję sytuacji, jak są małe dzieciaczki faceci zawsze idą w odstawkę, tylko inaczej to odbieramy, dla nas to naturalne bo mamy dziecko, którym trzeba sie zająć, a im sie wydaje, że nie widzimy nic poza tymi dziećmi (choć w sumie i tak jest) i czują sie odrzuceni, niezrozumieni itp itd. Uwierz, ze u nas po pojawieniu sie Doriana było milon razy gorzej jak po Elizie, było strasznie, ja marzyłam o rozwodzie, nie mogłam znieść, ze mąż siedzie w domu, nawet jak w innym pokoju, a on nie mógł znieść, mnie. :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
martasz
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

22 kwie 2012, 15:31

nina odcycowanie w toku. Teraz je rano i wieczorej, a poza tym stałe posiłki, jak kaszka to gęsta z owockiem podawana łyżeczką. Z butli czasami wypije, najczęściej "w terenie", ale mm wcale nie chce.

kwiatunio to pracowita niedziela
szkieletorek już pogodzeni? :ico_sorki:

Nogi mnie bolą po wczorajszym łażeniu, ale było super :ico_brawa_01: Antek cały dzień był na dworze. Miał 2drzemki w chuście. Znajomi stwierdzili, że mamy super dziecko na wycieczki. Wieczorkiem w restauracji też grzecznie siedział :-) na wycieczce rozgląda się i podziwia :-D

Zmykam,bo idziemy z mężem na miasto we dwoje. Antek do teściów ;-)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2012, 16:47

witam weekendowo
dzis mielismy plany odwiedzic taki duzy wyczynowy plac zabaw, ale pogoda cos nie dopisuje, troche za wiejnie i jak slonce zajdzie zwyczajnie jest chlodno :ico_noniewiem: wiec sie kisimy w domku, kazdy robi co innego :ico_haha_01:

jeszcze tylko tydz i ruszamy na wypoczynek :-D
to bedzie intensywny tydz w pracy a potem tydz laby :-D

szkieletorek tylko spokojnie, chlop w domu jest potrzebny :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

22 kwie 2012, 18:07

u mnie tez pogoda taka, że na spacer cieżko się wybrac, co chce wyjść zaczyna padać, jak postanawiam zostac w domu świeci słonko, znów myśl by się ubrac i iść zaraz a tu deszcz - więc się poddałam, siedzimy w domu, piekę ciasto, Eliza bajke włączyła a Dorian łazi z kata w kąt:)

szkieletorek

22 kwie 2012, 20:09

szkieletorek już pogodzeni? :ico_sorki:
hehe tak już jest dobrze
Rano była rozmowa i jest gitara.

U nas niedziela fajna pogodowo i w ogóle . Teraz padam na twarz i idę wcześniej spać. Tylko muszę poszukać na allegro trampoliny bo zamawiamy na komunie dziecku ale do spółki z siostra i rodzicami.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”