Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2009, 12:52

Dzień dobry :-)
adia--niezle z tym piwem.Pewnie szybko usnal :-D :ico_haha_01:
szybciutko pięć minut i poszedł spać :-D
sarenka,
jej mam nadzieję ,że będzie mu lepiej :ico_sorki: Kacper tez wszystko zjada z podlogi i muszę naprawdę uważać dziś rozgryzł nakrętkę od witamin i z niej jakiś proszek się wysypał masakra obserwowałam go i naszczęście nic mu nie było widocznie nie zjadł go :ico_sorki: :ico_sorki:
ale sobie dzis pospalam do 8 :-D
my dzis do 7 :-)
buzialki dla was

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

07 lis 2009, 21:45

Witam i dziekuje za zyczonka dla Filipak :-)

My szykujemy sie na jutrzejsza imprezke, wszystko zaczyna sie o 11 w kosciele wiec caly dzien goscie :-)
Jestem dzisiaj juz zmordowana ta robota.

Sarenka zdrowka dla malego, niech szybko dojedzie do siebie :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2009, 23:29

sarenka duzo zdrowka dla Eryczka :ico_sorki: .mam nadzieje ze juz jest ok :ico_sorki:

wiola85, udanej imprezki jutro :ico_brawa_01: czekamy na fotu :-)

My po urodzinkach :ico_brawa_01: bylo ok :ico_oczko:
pozniej Marcin zabral Ige do swoich kolegow wiec mialam troche spokoju-podobno Iga bardzo sie do nich szczerzyla :ico_olaboga:
nic lece chyba lulu :ico_spanko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2009, 00:07

Hej Wiola czekamy na zdjątka i przede wszystkim udanej imprezki :-D
pozniej Marcin zabral Ige do swoich kolegow wiec mialam troche spokoju-podobno Iga bardzo sie do nich szczerzyla :ico_olaboga:
a jak Igol wie jak chłopów oczarować, :-D :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2009, 11:43

czesc dziewczyny witam z ranka :-)
cos sie Dana Agusia i Zirca dawno nie pokazywaly :ico_noniewiem:

ja juz po snadanku :-D teraz mnie czeka zabawa z Igolina :-D

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 lis 2009, 12:15

Witam !
najpierw napisze co sie dzialo a pouzniej doczytam

A wiec w niedziele po odwiedzeniu grobow byllismy u tesciow a w poniedzialek bodajze pisalam z rana :ico_noniewiem: a puzniej mialam klijentke Przyszedl wieczor i dostala temperature Artur dostal w nocy wiwi cala noc niespala plakala ale nie miala goraczki ja ledwo zywa przy niej latalam bo A spal we wtorek o swicie zaczela mi sie mega rewolucja czyli temeratura ponad 39 i biegunka wymioty tesciowa przyszla mi pomoc przy Wiwiwe zebym mogla troche sie przespac i dowiedzialam sie ze ze szfagierka z tesciem tez leza chorzy na rotawirusa czy jak kto woli grypa jelitowa a ze szkoly zadzwonili ze mi w takim razie Ade do domu przyprowadza bo tez z nia zle :ico_olaboga: A do prcy pojechal ale pisal z pracy ze beda jaja ja narobi w gacie :ico_olaboga: Mama poszla do swoich zdechloow a ja zostalam ryczec mi sie chcialo bo Wiwa marudzilo i nie wiadomo jeszcze o co bo nie miala objawow choroby wszyscy wymiotowali i zygali na przemian i ta goraczka oraz nieprzecietny bol wszystkiego :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Kolejna noc nie przespana z Wiwa lazilam i bawialam sie az w koncu usnela w srode pojechalam do lekarza sama nie wiem jak dojechalam bo mi sie w oczach rozmywalo wszystko tak sie zle czulam ale na szczescie dostala Ada leki Wiwie taz podala w pogotowiu gdyby ja dopadlo a wieczorem ja jej zmieniam pieluche a tam z pupicie owsiki uciekaja no wiec pytam Ade czy ona nie ma no bo wiadomo ze tylko ona mogla przywlec do domu i zakazic wiwie :ico_olaboga: a ona ze ma :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: i nic mi nie powiedzila wiec dzwonie do lekarki zeby mi przed skonczeniem swojej prcy wypisala recepte i znow musialam leciec po lek
No wiec po podaniu leku noc byla spokojna :ico_sorki: No to czyli robale wiwci dokuczaly No ale wlasnie przez to ze robale siedziely w niej to ze tak powioem nie dopuszczaly do tego zeby rotawirus sie rosprzestrzenil i jak robale zginely :ico_olaboga: :ico_olaboga: Wiwia dostala goraczeke wymioty i biegunke :ico_chory: :ico_chory: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: wiec my juz ze tak powiem troche w lepszym stanie a Wiwa po raz pierwszy polegla bidula wisiala na cycu w nocy znow nie spalam choc ona sie budzila tylko wtedy gdy bralam ja do kapieli chlodzacych bo czopek dziala tylko przez 2 godziny po podaniu i to tez nie zeby temperatura spadla na maksa tylko do 38 :ico_chory: :ico_chory: :ico_olaboga: Dzis ju jest lepiej ze wszystkimi Wiwa szbciej jednak poradzila sobie z choroba jeszcze robi co jaki czas brzydka kupe ale nie wymiotuje i temeratura jest prawie w normie :ico_sorki: :ico_oczko:

Powiem wam kochane moje ze byla zgroza jeszcze tak jak tym razem to sie nie pochorowalismy wszyscy a zapomnialam dodac ze tesciowa jak poszla wtedy do siebie to tez na drugi dzien juz byla nie tomna bo tez miala goraczke itd

No wiec teraz lece doczytac co sie dzialo u was Milej niedzielki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2009, 13:11

Hej :-D
Dana ale mieliście przejścia masakra :ico_olaboga: :ico_olaboga: dobrze,że macie juz to za sobą i Wiwi już lepiej :ico_sorki: :ico_sorki:
My dzis mamy gosci więc jak przystalo na dobra gospodynie domową piekę ciasto :ico_oczko:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 lis 2009, 13:23

Wiola WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZDRÓWECZKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ fILIPECZKU ROŚNIJ DUŚY ZDROWY I NA MAKSA ODLOTOWY ...zresztą jak zawsze spuznione ale szczere :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: UDANEJ IMPREZKI!!!!
Dana Agusia i Zirca dawno nie pokazywaly
Juz kochana wytlumeczenie napisalam a i najlepszego za 11 tydzien :ico_ciezarowka: :ico_prezent:
My dzis mamy gosci więc jak przystalo na dobra gospodynie domową piekę ciasto
No to milego spedzenia czasu z goscmi a jakie ciacho pieczesz?

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2009, 15:26

dana, o rany ale mials
powiem Ci ze najbardziej przerabane jest chyba jak mama i dziecko sa chore bo jak tylko dziecko to ty jeszcze masz sil i cierpliwosc sie zajmowac chorym dzieckiem ale jak i Ciebie dopadnie no to juz koniec.
Bardzo wspolczuje i mam nadzieje ze Wiwi tez sie jzu lepiej czuje :ico_sorki:

adia26, wlasnie co tam pieczesz ???

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lis 2009, 20:34

dana :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ale miałas szpital w domu masakra jakaś
ja tylko czytam , ide się myś i spać oczy mi sie zamykaja

Wróć do „Przedszkolaczki”