Dobry wieczor
MOje kochane dziecie juz spi,usnela spokojniutko bez zadnych klopotow
Musze wam powiedziec ze Nicolcia tez dzisiaj miala maly upadek,pocharatane ma tylko troche czolko i nosek na szczescie nie bylo zadnej krwi tylko ma takie czerwone..Bo bylysmy na spacerku malym potem pozrywalam jablka z naszego ogrodu i bede miala duzo soczku jablkowego i pozniej moj maz przyszedl z pracy no a jak mala go zobaczyla to tak biegla do niego ze wyrznela i tak jakos zachaczyla czolkiem o podloze ale wygladalo tylko strasznie ale nic sie naprawde nie stalo malej nie bylo tak zle
Pozatym to bylismy dzisiaj u tesciow fajnie bylo,najpierw kawka a potem kolacja,wczoraj nie bylismy u nich bo mala sie obudzila o 20 00 i bylo nam juz za pozno
Aginka oj bidulka Malwinka taki upadek.. a jak zatamowalas ta krew Malwinki z nosa??
Szkoda ze twoj maz taki jest czasami ci sie nie dziwie..

(mam na mysli chlopaka z

) Pouwazaj na Malwinke w nocy i mysle ze bedzie ok
Iwona mysle tak smo jak dziewczyny ze twoj M nie powinien sie tak zachowac.. a pozniej niewiadomo o co poszedl sobie wielce obrazony oh te chlopy czasami ich sama nie rozumiem ale poki co z moim mezem mam narazie spokoj i niech tak zostanie jak najdluzej u nas jest ok nie marudzi mi i tak ma byc
No nic pobede troche na tt i zaraz do lozeczka bo trzeba sie wyspac