Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

13 wrz 2007, 21:32

Iwonka ja miałam z męzem ze dwa razy rozmowę na ten temat.....szczególnie na poczatku, po urodzeniu Antosia.....pare razy był jeszcze naburmuszony, ale w końcu chyba zrozumiał.....czasem trzeba coś tym naszym facetom do głowy wbić :ico_zly: :ico_nienie: :ico_zly:
Aginka to Ty też przeżyłas dzisiaj koszmar..... ucałowania dla rozbójnicy Malwinki :588:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 wrz 2007, 21:45

Aginka Wyglada na to, że dzisiaj był jakis pechowy dzien, moja Asia potknela sie o.... naszego psa ktory wlasnie spal :ico_szoking: , dobrze ze skonczylo sie tylko na warknieciu psa i placzu Asi, ktory jakos szybko ogarnelam.
Buziaczki dla Malwinki!! :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 wrz 2007, 21:49

ojeju - działo się dzisiaj ... boję sie czy przypadkiem nic sie jej w nocy nie będzie działo .....mam nadzieję że na tej krwi sie skończy ..... :ico_olaboga:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

13 wrz 2007, 21:53

Aginka, może idz z mała do lekarza....bo to był jednak upadek....jak Antol spadł z drabinki też krwawił tylko że przyt=ciał sobie wargę .... na szczęście wszystko było OK.

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 wrz 2007, 21:56

Aginka Juz i tak wiele przeslas i Ty i Malwinka, wiec zycze Wam spokojnej nocy :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 wrz 2007, 22:03

Barbara, dziękujemy
Maggie, właśnie boję się ... jak tylko coś złego zacznie się dziać - to będę dzwoniła do pani doktor .... ale niby nie ma żadnych guzów na głowie .... myślę że upadła właśnie na twarz - na nosek .... :ico_noniewiem: a jakieś 3-4 dni temu wyrżnęła w korytarzu na moich oczach i przycięła sobie język ząbkami - też była krew .... ale to było nic w porównaniu z dzisiaj ... no nic - będę ja obserwowała w nocy uważnie .... kurcze kolejna zarwana nocka - a mam na 7 do pracy .... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

13 wrz 2007, 22:12

ojej biedna Malwinka :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: buziaki dla niej :ico_buziaczki_big:

A ja sie rozchorowałam ledwo żyje :ico_chory: :ico_chory: ide do łóżeczka bo leki wziełam niedawno

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 wrz 2007, 22:20

Dobry wieczor
MOje kochane dziecie juz spi,usnela spokojniutko bez zadnych klopotow :ico_brawa_01:
Musze wam powiedziec ze Nicolcia tez dzisiaj miala maly upadek,pocharatane ma tylko troche czolko i nosek na szczescie nie bylo zadnej krwi tylko ma takie czerwone..Bo bylysmy na spacerku malym potem pozrywalam jablka z naszego ogrodu i bede miala duzo soczku jablkowego i pozniej moj maz przyszedl z pracy no a jak mala go zobaczyla to tak biegla do niego ze wyrznela i tak jakos zachaczyla czolkiem o podloze ale wygladalo tylko strasznie ale nic sie naprawde nie stalo malej nie bylo tak zle :ico_oczko:
Pozatym to bylismy dzisiaj u tesciow fajnie bylo,najpierw kawka a potem kolacja,wczoraj nie bylismy u nich bo mala sie obudzila o 20 00 i bylo nam juz za pozno :ico_haha_02:

Aginka oj bidulka Malwinka taki upadek.. a jak zatamowalas ta krew Malwinki z nosa??
Szkoda ze twoj maz taki jest czasami ci sie nie dziwie.. :ico_wstydzioch: (mam na mysli chlopaka z :gitara: ) Pouwazaj na Malwinke w nocy i mysle ze bedzie ok

Iwona mysle tak smo jak dziewczyny ze twoj M nie powinien sie tak zachowac.. a pozniej niewiadomo o co poszedl sobie wielce obrazony oh te chlopy czasami ich sama nie rozumiem ale poki co z moim mezem mam narazie spokoj i niech tak zostanie jak najdluzej u nas jest ok nie marudzi mi i tak ma byc :ico_oczko: :-D

No nic pobede troche na tt i zaraz do lozeczka bo trzeba sie wyspac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 wrz 2007, 22:30

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dla naszych malych pocharatancow....ile my sie musimy na denerwowac widze ze dzis wszystkie bobaski zaliczyly upadki ....nasz spadll z tarasy tzn mamy takie 3 drewniane schodki i maly polecial...naszczescie ma tylko guziolki i nie ma rzadnej drzazgi.........
powinnysmy wszystkie nobla dostac za wytrzymalosc nerowa hihihi
buziaki dla wszystkich dobranoc slodkich snow
aginko :588: :588: trzymaj sie bezdie dobrze ..nie wiem co wiecej napisac .........wielkie buzialki dla naszej zakrwawionej ksiezniczki....ja nie wiem jak przezyje upadki z krwia .....boje sie normalnych a co dopiero "specjalnych " :ico_olaboga: :) :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ps.co do naszej sprzeczki ......................to wiadomo ze pierwsza sie przytulilam ..................................................................................ale go opieprzylam porzadnie ./.................................................mam nadzieje ze mu cos zostanie w tej lepetynie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 wrz 2007, 22:37

Iwona napewno.. ale ci sie przyznam ze ja tez zawsze pierwsza wyciagam reke na zgode i sama niewiem dlaczego tak jest.. No nic zycze wam dobranoc baboski i milych snow ja bede powoli uciekac nyny papatki

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”