[ Dodano: 2008-10-01, 19:04 ]
Stwierdziłam też, że w sumie to dobrze, że będziemy mieć synka, bo ja mam wrodzony wstręt do różowego, a 90 % ubranek dla dziewczynek jest w tym kolorze.
Stwierdziłam też, że w sumie to dobrze, że będziemy mieć synka, bo ja mam wrodzony wstręt do różowego, a 90 % ubranek dla dziewczynek jest w tym kolorze.
ja też bym mogła mieć córeczkę, ale miałbym spory problem z zakupami.ja w sumie też nie lubię zbyt bardzo różu, ale lalę bym chciała
oo, to widzę, że też masz fajny sklepik gdzieś w pobliżuZnalazłam dzisiaj sklep, gdzie body, koszulki i śpioszki kosztują od 2 do 4 euro i są bardzo dobrej jakości,
ja też będę wiedziała na przyszłość, bo na razie kupuję na 56 i 62. Chociaż te rozmiary nierówne, bo ciuszki sporo się różnią wielkością, chociaż mają ten sam rozmiar.u mnie są od 1 do 5 funtów w jednym tylko odkryłam go jak juz większość ubranek miałamale... na przyszłość będę wiedziała gdzie iść, bo mam ubranek na 3 miesiące, może 4
no właśnie miałam to pisać - idź do innego lekarza prywatnie, nic nie sugeruj i po prostu powiedz, że chciałabyś żeby Cię zbadał. A jak nic nie powie o tym niskim ułożeniu to go zapytaj, czy dzidzia nie jest za nisko...aniabella jeżeli tak się martwisz, to może skonsultuj się u innego lekarza.
noo, na pierwszy tydzień będą jak znalazłAle te na 56 na mi się zdadzą jak się młody duży urodzi.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość