Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 22:46

Zaraz go sobie poszukam.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2008, 22:47

Glizda- ono moga - ból promieniuje .. to moze cie wsztsko bolec . cysty nie grozna , torbiele - generalnie tez, miesniaki tyz! :-D ty sie tu nie martw ! tylko dobrejj mysli badz!
zbora - za ksiazki wisniewskiego sie bierzesz..hmm moze jja tez ??
a dziewczyny bo ja młodewmu kupiłam buty 26 rozmiar i sa takie troszeczke za duze na gruba skarpete .. a na zime to co wieksze mam jeszcze kupis...bo jeszcze z m-c czy dwa ... to mu noga urosnie ... nie?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 22:49

Gośka 26 :ico_szoking: wiktor ma na zimę 23 :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2008, 22:49

aaa mam zdjeica z dzis ... ale duzy pracuje i nie chce zgrac :ico_zly:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 paź 2008, 22:52

Gosia,mowisz ze wszystko nie grozne to moze ja sobie podaruje juz to leczenie :ico_haha_01: ...nie no zartuje....mowisz ze promieniuje to sie zgadzam ale ze kurka jajniki nie bola :ico_noniewiem: ...ja to jakis dziwny przypadek chyba jestem...ta lekarka to mnie chyba niezrozumie o co mi chodzi wogole :ico_olaboga: :ico_oczko: :ico_haha_01:

Gosia,a Hubiemu tak szybko nozka rosnie?bo Mayci nie az tak...znaczy sie na kazda pore roku ma 1 rozmiar :ico_noniewiem:

Kamila ten
http://www.nokaut.pl/ksiazki/longman-sl ... 15673.html

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 22:56

Glizdunia dzięki - zobaczę czy jest u nas w ksiegarni bo chciałabym go obejrzeć i stwierdzić czy o to mi chodzi.

Wiktor w sumie też ma jeden rozmiar na porę roku, lato prześmigał w sandałkach 21, pod koniec kupiłam mu większe rozmiar 22, jesień śmiga w trzewikach 22, na zimę ma 23. Wiosną pewnie będzie 23 lub 24.

Śmigam już do łóża bo nie wiem o której godzinie to moje dziecię zrobi pobudkę :ico_olaboga:

Do jutra. :ico_papa:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 paź 2008, 23:05

no a ja pod prysznic mykam.....i tak szukam jaki rozmiar nosi Maya bo ma teraz 4,5f i nie wiem ile to na PL :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-26, 22:25 ]
no i widze ze nikt sie juz nie pojawil no szkoda....to ja tez ide chyba spac...do juterka kobiety....ale mi fajnie ze Was mam :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 23:59

no ja jestem
w koncu przebrnełam przez to wasze pisanie :)

gosia dzieki
a na oparzenia to argosulfan ja stosowałam i nie ma sladu
tylko ze ona miala jednak chyba lżej

weekend mialam pełen niespodzianek ze strony mojego meza
a mianowicie sobotnią noc spedziliśmy w hotelu :ico_szoking: :ico_brawa_01:
bylo super
jutro cos wiecej napisze

jesli chodzi o buty to moja ma kozaczki na 22

u mnie tez raczysko
tzn moi wujkowie mieli raka jelita grubego a to cholerstwo mozna wykryc tylko przez kolonoskopie
wydaje nam sie ze to poszlo po linii męskiej bo moja mama nie ma
ale za to mama miala mięsniaki a że to juz wiek to tez jej macice usuneli

glizda pamietaj ze ból w brzuchu może baaaaaardzo mocno promieniowac
i to ze nie są to jajniki to nie możesz sie wypowiedziec poki nie zrobią ci badań
bądz dobrej mysli prosze cie

[ Dodano: 2008-10-26, 23:24 ]
zerknijcie na to
http://pl.youtube.com/watch?v=eFn3e-0KySY
koles jest nienormalny

[ Dodano: 2008-10-26, 23:24 ]
zborra a ty nie spisz?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 08:18

Witam. Mój synek zrobił mi dziś pobudkę o 6 :ico_olaboga: Niech on już się przestawi na ten nowy czas :ico_sorki: Kawa już zrobiona :ico_oczko:

Dziś muszę wybrać się na cmentarz bo mija I rocznica śmierci mojej przyszywanej cioci, sąsiadki z domu rodzinnego, rówieśniczka mojej mamy, zmarła na raka żołądka a zaczęło się od wrzodów, których nabawiła się przez stres - pracowała na kierowniczym stanowisku w PZU :ico_placzek: Biedna, krótko przed śmiercią kupiła sobie wypasione mieszkanie, niestety była samotna, miała tylko rodziców i siostrę...

Dziś jest też rocznica ślubu mojej cioctki z Berlina, tej po usunięciu piersi, wysłałam już sms. W ogóle październik to w naszej rodzinie miesiąc imprez :ico_haha_01:

Muszę też kupić D. te funty i ja poluję na fioletowe i takie butelkowo-zielone rajtuzy :ico_oczko:

Ok czas pomału szykować śniadanie małemu.

Miłego dnia.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2008, 08:58

a dzie n dobry i ja :-D Hubi wstał i nawet usmiechniety :-D mama tez
ja teraz jakies małe sniadanko - i czekamy na nianie i do roboty :ico_noniewiem:
a Glizda - do ciebie mam pytanko - bo t5o chyba angielskie ciuszki - Hubi ma - a nie wiem co to za firma carter's droga? bo super spiochy i bym chciała wiecej - a nie wim czy to drogie bardzo - rozmiar 4t - tak? to rozmiarówka w UK

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”