Witam kobitki
U Nas biało i zapowiada się więcej śniegu bo ciągle pada :) JUPI
Dziewczyny nie mam apetytu na nic a chodze głodna bo nie ma takiej rzeczy która by mi zasmakowała i po której by mi nie było nie dobrze
A jak nastroje Świąteczne gdzie spędzacie Święta? bo my w tym roku będziemy na dwóch Wigiliach o 15 u teściowej a o 17:30 u mojej siostry

oczywiście bedzie tam cała moja rodzinka :) 1 dzień Świąt u męża babci a drugi dzień mąż idzie do pracy

;(
Ja ciągle spię dzisiaj to samo spałam do 9 a później od 12-14 i pewnie kolo 18 też się położe tak do 19 bo nie funkcjonuję normalnie ehhh;/
Madleine współczuję kotka wiem co to znaczy bo przez 12 lat mieszkałam z kotem i został sam w domu ( tzn z bratem ale to tak jak by sam) i chciałam go bardzo wziąć ze sobą ale moja teściowa nienawidzi zwierząt żadnych

jak przychodzę do domku to ciągle sie z nia bawie to kot rasy Mainkun ( przybłęda) ale już rozmawiałam z mężem i jak się przeprowadzimy na swoje to weźmiemy sobie jakiegoś kotecka :) znajomi wzieli dwa koty ze schroniska i tak straszny miały zapach że nazwali je Hugo i Boss hi hi hi
tom siem rozpisałam hi hi pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki :)