Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

13 wrz 2007, 22:56

Aginka, miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze, obserwuj Ją, trzymam kciuki za WAS.
Justynka to wracaj szybciutko do zdrówka,

[ Dodano: 2007-09-13, 23:01 ]
To jeszcze dodatkowe całuski dla Piotrusia i Nicolci....oj te nasze kaskaderki i kaskaderzy :ico_haha_01:
Iwona napewno.. ale ci sie przyznam ze ja tez zawsze pierwsza wyciagam reke na zgode i sama niewiem dlaczego tak jest..
bo te nasze chłopy to takie dumaki :ico_haha_01:

Antoś przed chwilą obudził się z takim okropnym płaczem jak nigdy dotąd, nie chciał wogóle do mnie na ręcę tylko do tatusia...może miał jakiś zły sen....tak się spłakał że niewiem...... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 wrz 2007, 23:04

Kristi, przykładałam malwince zimne okłady na nos i czoło i nie kładłam ja tylko siedziała .... ... a moje serducho jest ukojone po wczorajszym dniu ... :ico_oczko:

iwonap, :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-09-13, 23:13 ]
justyna25, a Ty sie kuruj żeby Adusia czegoś nie złapała .... - ide się zdrzemnąc z laptopem i pobuszować po allegro .... :ico_wstydzioch:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

13 wrz 2007, 23:21

Spokojnych snów dziewczynki :ico_spanko: :ico_papa: :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2007, 07:36

Dzien dory bardzoo z ranca
Jakos nie chcialo mi sie juz dalej spac.. wiec jestem na kompie :ico_oczko:
Malutka jeszcze sobie spi,ale za niedlugo sie obudzi :ico_haha_02:

Maggie napewno Antos mial zly sen,ale ze do ciebie nie chcial na raczki tylko do tatusia.. no to tak inaczej troche bo jak moja Nicole sie tak kiedys obudzila zalana placzem to tylko do mnie chciala na raczki ale co dziecko to inaczej..
Np.dzisiaj w nocy o 2 00 mala zaczela tak glosno plakac bo nie miala smoczka a jej sie wlasnie smoczka zachcialo,najpierw wstal moj maz do Nicole ale nie pomagalo malutka plakala nadal.. a jak wstalam ja i jej dalam smoczka poglaskalam i przytulilalam bylo wszystko w porzadku no ale mala jest wiecej ze mna i bardziej jest zwiazana ze mna :ico_oczko:

Ok nie napisze wiecej bo moje kochane dziecie sie wlasnie obudzilo :ico_szoking: :ico_szoking: Wydaje mi sie ze za szybko troche ale moze Nicole tak jak mama po prostu nie umie dalej spac.. :-D :ico_oczko:
Milego dnia wam zycze i wszystkiego Najj buziaczki dla naszych pociech papatki

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

14 wrz 2007, 08:32

Cześć Dziewczyny.
Oj, widzę,że wczoraj działo się coś złego z naszymi maluszkami: a to upadek, a to krew i paluszki nie tam, gdzie trzeba. Łobuzy i biedulki...
Zubelku, te Twoje dziewczynki często chyba chorują- zdrówka życzę.
Iwonka, Ty też szybciutko nam zdrowiej.

Ja wczoraj od 11 byłam z Kingą u teściów. Całe popołudnie nie spała, po 18 wracaliśmy do domu i Pyza zasnęła w samochodzie. Przyniosłam ją do domu śpiącą, rozebrałam z kurteczki i bucików i położyłam spać. Przed 21 przebrałam w piżamkę, dałam mleczko i nawet się nie obudziła. Dzisiaj wstała dopiero o 8 :ico_szoking: .
A teraz już łobuzuje. Słonko świeci, jest zimno, ale pójdziemy na spacerek- muszę kupić jej też piżamkę z długim rękawkiem na zmianę.

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

14 wrz 2007, 09:05

Aginka, buziaczki dla naszej kochanej Malwinki....3maj sie

justyna25, duzo zdroweczka ci zycze...mnie chyba tez powoli cos bierze...albo to moze z niewyspania....nie spimy od 2.30....Mati ryczał i histeryzował..juz nie wiem o co mu chodzi
marek sie wkurzyl..oczywiscie zdąrzylismy sie poklocic w nocy i przed 6 juz wyszedl do pracy( normalnie wychodzi ok 8)
Kristi, to widze ze dzis nasze dzieciaczki maja zły dzien....same upadki

Mama_Kingi, pieknie Kingunia spi....czy kiedys ja sie wyspie??

zubelek zagladaj czesciej i zdroweczka dla księżniczek zyczymy

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2007, 09:39

uf ... nic sie nie działo w nocy złego .... na szczęście ... dziękujemy za troskę ....

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 wrz 2007, 10:12

Dzien dobry dziewczyny!

Aginka jak tam biedna Malwinka?

justyna duzo zdrowka zyczymy z Asią !!!

iza a moze Matiemu ząbki ida? Asi jak wychodza zeby, to obie mamy noc nie przespana, tylko tata sie wysypia, bo jego to czasami nawet jakbys mu trabila do ucha to sie nie obudzi :ico_zly:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2007, 10:42

:ico_smiechbig: Asi jak wychodza zeby, to obie mamy noc nie przespana, tylko tata sie wysypia, bo jego to czasami nawet jakbys mu trabila do ucha to sie nie obudzi
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 wrz 2007, 13:50

hejhej

Ale mam zaleglosci :ico_olaboga: :ico_wstydzioch: Po wakacjach zabraismy sie oboje z D za sprztanie ogrodu i przygotowywanie miejsca na warzywka :ico_haha_02: juz mam zamowiony ( za darmo na szczescie :ico_haha_01: ) compost bin 9 czyliw ielki kubel na kompost :-D ) i od lutego ... bo ponoc to najlepsza pora bedziemy siac warzywka na tackach , a pozniej przesadzac je do ziemii ... taki jest plan; normalnie ciesze sie jak dzieciak , ale Kourosh ma juz chyba tego dosyc :ico_noniewiem: ziemie z doniczek chcetnie przesadza ,a le za chwasty woli sie nie zabierac :ico_haha_01:

Slemy buziaczki do wszystkichg dzieciaczkow i mam :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”