Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 paź 2008, 19:39

Zapisałam się na 8.10 do innego lekarza w szpitalu gdzie chcę rodzić tak aby porównać informacje i zapytam się jego o to niskie ułozenie.
no i suprrr :-) tylko przed badaniem nic nie sugeruj, zaczekaj niech sam zbada i powie... a potem go zapytaj... :-) noo i jutro będziesz spokojniejsza - zobaczysz...

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2008, 19:47

aniabella widzę, że ciuszki z tesco, przynajmniej część, sukienke kojaze :-D Nie ide na pierwszy wykład, zeby i Lenka i niania sie nie meczyły 7godzin tylko 3. W piatek i jak sie uda to w sobote na próbę do krainy maluszków, a potem zobaczymy. Oj dziewczyny jak tylko mozecie to zostawiajcie chociaz na chwile swoje dzieci z innymi ludzmi i to najlepiej w domu swoim.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 20:01

aniabella, też właśnie chciałam to pisać co dziewczyny: o pójście do innego lekarza i dobrze, że się zarejestrowałaś, będzie dobrze
ja już po kolacji, odpoczywam i oglądam tv

[ Dodano: 2008-10-01, 20:19 ]
idę się kąpać i spać, do juta! :ico_papa:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 paź 2008, 20:21

janiołek, tak, to cherokee z tesco :-) miałaś rację, ze super te ciuszki, akurat byliśmy w tesco na zakupach i jak zobaczyliśmy te ubranka to musieliśmy coś z nich kupić :ico_oczko: zwłaszcza M. miał frajdę bo to jego pierwsze zakupki dla dziecka były :-)

macie rację, nie będę nowemu gin sugerować nic tylko poczekam co sam powie. Dziękuję Wam za psychiczne wsparcie :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2008, 20:43

macie rację, nie będę nowemu gin sugerować nic tylko poczekam co sam powie. Dziękuję Wam za psychiczne wsparcie :-)
aniabella po to jesteśmy :-D

Jutro czeka mnie glukoza, a w piątek do gina.

Ja się dzisiaj nabiegałam i jestem zmęczona. Idę się wykąpać, a potem spać :ico_spanko: , pa pa.

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2008, 20:45

aniabella, cieszę się, że mogłam pomóc. Ja lubię te ciuszki, bo naprawdę stosunek ceny do jakości jest fantastyczny. Szczególnie, że mam bodziaki, które Lenka nosi od lutego i wszystko jest z nimi ok. Moze kolor troszke bledszy, ale tego nie da sie uniknac jak się tak często pierze. Bywaja takie ubranka, które się przedzierają przy napach, a tych nic nie rusza. A jak jest przecena to ja szaleje, bo kupuje za pol ceny, a bywa ze nawet taniej. Mamy jeszcze te bodzieki tesco, nie cherokee, one sa w 3,5 i 7 pakach i tez je mam od lutego, za jakis czas jak Lenka urosnie to kupie 7-o pak za 39zł to wychodzi ok 5,5zł za sztuke.
Ale ty dziewczyno odpoczywaj.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 20:51

hej obejrzalam na wspolnej a teraz pora na spanie:) jutro znowu nowy dzien i czwartek jednak ten czas szybko leci!

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 paź 2008, 21:19

Jutro czeka mnie glukoza
to daj znać co i jak bo ja też mam skierowanie i będę się musiała wybrać.

janiołek, ja coś czuję, ze też się będę w tesco zaopatrywać w rzeczy dla córeczki :-)

Idę się wykąpać i spać, do jutra, buziaki :ico_papa:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2008, 07:16

Dzień dobry dziewczyny o poranku ja juz pochłonelam banana i 4 krówki a w zamian dostalam 4 kopniaki:P cała noc nic a nic nawet dobrze spac nie moglam...a rano człowieczek maly ożył:) Mąż się śmieje ze cały brzuch mi faluje nawet jak nie kopie:D a wczoraj mnie zdenerwowal powiedzial ze sama bede chodzila na zakupy dla malej poniewaz on nie nawidzi zakupow:[ wrrr! to moze i dobrze ladniejsze wybiore i nie bedzie mi nikt spogladal na cene:P

ide zaraz sniadanie zjem ...włosy umyje i poskladam lozko ...a tak serio to dzis chyba znow leniuchuje nie wiem co na obiad zrobic czy placki z jablkami? czyy tez moze zupe pomidorowa,.... albo normalny obiad ale to i tak trzeba bylo by wskooczyc do sklepu

[ Dodano: 2008-10-02, 07:49 ]
nie no wchodze na wage a tu znow 2 kg wiecej;| ja nie wiem czemu tak tyje!!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez jem normalnie;| moja mama w ciazy tak tyla mimop ze byla jej pierwsza ciaza przytyla 30 kg;| :ico_szoking:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2008, 08:43

witajcie :-) , ja też już wstałam, jak na razie to nawet słonko przebija się przez chmury, mam nadzieję, ze padac dziś nie będzie.
Zaraz zjem śniadanko, wyszykuje sie i jade na 10 do fryzjera, mam straszne odrosty, mam nadzieję, że szybko sie przebarwia, bo zawsze siedze tam 2 i pół godziny, ale jest miło, to mozna posiedzieć. :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”