Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2008, 23:03

Myszka_, kochana,już niedługo :ico_haha_02: A forum jest po to,,żeby się razem cieszyć,smucić(tfu,oby nie za często) i ponarzekać.I się wspierać.I tak jak dziewczynki pisały,ciągnij się za sutki.Może to przyspieszy :ico_noniewiem:

asika82
4000 - letni staruszek

08 kwie 2008, 05:53

Witam! Ja juz od 4 nie śpię, nie mogę jakoś. Nic u mnie się nie zmieniło, parcie jest, ten krwisty glut wychodzi ale skurczy nadal niet :ico_zly: Przedwczoraj aż 4 razy byłam w kibelku, wczoraj 3 a dzisiaj tez juz mi się chce, mam nadzieje,że to na oczyszczenie przed finiszem i nie bedzie niespodzianek przy porodzie :ico_oczko: A zapomniałam dodac,ze ostatnio nic nie przytyłam więc nadl mam 13 na plusie.

[ Dodano: 2008-04-08, 05:55 ]
Dzisiaj AgaSza na pewno się pojawi i pewnie zobaczymy nasze kolejne kwietniowe maleństwo, już nie mogę się doczekać :-)

[ Dodano: 2008-04-08, 06:08 ]
Jejku jestem w szoku nad ilością tego czopa, wkładka niby czysta ale jak się myłam to wyłazi i wyłazi i ciągnie się i ciagnie. No jestem ciekawa czy bede miała dzisiaj większe rozwarcie ale to jeszcze 2 godzinki i sie dowiem.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 08:32

asika82, trzymam kciuki zeby bylo wieksze i niech sie jakies skurcze zaczna!!!
ja juz po spacerku do apteki po pojemniczek i po badaniu,wieczorkiem wynik oby dobry.
myszka po to jestesmy zeby tu nazekac i sie wspierac ,wiec nazekaj ile tylko masz ochote.
ciągnij się za sutki.Może to przyspieszy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

08 kwie 2008, 08:43

edit mi już powiedział lekarz że 10-12 dni po terminie sie chodzi, więc chyba nie mam z kim się dogadać... Jeszcze wyjdzie że zamiast barana to byk będzie. Na mnie tez nie działają takie rzeczy...

Powiem Wam coś... Ja mogę sobie jeszcze czekać, ale czuje straszny niepokój o dzidzię, ze jak za długo będzie tam siedzieć to nie dobrze, że coś jej sie stanie, że pępowina, że to tętno... Już bym chciała ją mieć. A tu 0 skurczy, 0 rozwarcia, bo opuszek to jak nic, czop siedzi, wody też... I do tego tak jak u Myszki boli brzuch jak cholera!!! Chodzę jak kaczka, czuję się jak po jakiejś siłowni czy operacji, źle sypiam, bo co 10 minut do toalety... Denerwować sie nie mogę, więc staram się trzymać i być silną, ale niedługo chyba mnie to przerośnie. Już wczoraj miałam dolinę...

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 08:48

mamamonia, musimy sie trzymac ,juz nie dugo i bedzie po wszystkim ja sie pocieszam ze w najgorszym razie jeszcze dwa tygodnie i bedzie po wszystkim.damy rade,twarde jestesmy a co !!!!!!?

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

08 kwie 2008, 09:18

edit53 pisze:mamamonia, musimy sie trzymac ,juz nie dugo i bedzie po wszystkim ja sie pocieszam ze w najgorszym razie jeszcze dwa tygodnie i bedzie po wszystkim.damy rade,twarde jestesmy a co !!!!!!?

Pewnie, że damy :-D Tylko skąd u mnie te obawy i niepokój... Mam czarne myśli a to nie jest dobre. Musze się czymś zająć...

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2008, 10:01

Dzień dobry Kwietnióweczki
mamamonia, nie martw się :ico_pocieszyciel: na pewno będzie wszystko w porządku.Chociaż doskonale Cię rozumiem,bo ja też boję się o swoją córeńkę przez tą cholestazę,a te konowały stwierdziły,że póki wyniki prób wątrobowych są w normie,to nie muszę leżeć na patologii,a chyba bym wolała,bo nie byłoby tych nerwów.
Trzymam kciuki,abyście się szybciutko porozdwajały,a wasze dzieciątka urodziły się zdrowiuteńkie.

asika82
4000 - letni staruszek

08 kwie 2008, 10:03

Rozwarcie mam większe, wszystko na dobrej drodze, gdybym miała jeszcze bardziej czerwony ten czop tzn żywo czerwony bo on i tak jest taki czarny to mam jechać do szpitala. Jesli nic się nie zmieni to rano jutro znowu na badanie. Ginek mówi,że jeszcze dzień może dwa. Jestem już obolała bardzo i nareszcie czuję się jak przed porodem. Już dwa razy byłam w kibelku więc dzień dobrze się zaczyna. Wszystko byłoby ok gdyby nie Marek z którym właśnie się pokłuciłam. Nawet nie chce mi się pisać o co.

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2008, 10:16

asika82 pisze:Ginek mówi,że jeszcze dzień może dwa.

super :ico_brawa_01: ale fajnie.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 10:31

asika82 pisze:Ginek mówi,że jeszcze dzień może dwa.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super ale ci fajnie ,trzymamy kciuki zeby to bylo juz szybciutko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”