Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lut 2009, 17:00

Jagna, Margarita, Gie książka wysyła się.
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
to lada dzień będzie chodził
noooo pewnie tak...
Aja ostatnio pisałam Wam,że Kamila nie usunęła mnie ze swojej lista a tu wczoraj zaglądam a Kamili nie mam Ciekawe czy sobie zasłużyłam za wyrzucenie mnie

uuuu, to i Ciebie kara boska spotkała... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_oczko:

tylko nie płacz... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

28 lut 2009, 17:10

Iwona H, wielkie dzięki... :ico_sorki:

W weekend tak tu cicho.....

A ja z moim K. nadal sie omijamy z daleka...chcociaż na zakupy musieliśmy jechać razem :ico_zly: Kupiłam małej zapas słoiczków i napiszę Wam co wynalazłam nowego...to sa obiadki z BoboVity od 6 miesiaca...po 190 g..a więc..:
-warzywa na parze z ryżem
-ziemniaczki z pożywną fasolka i wołowiną
-domowe ragout z indykiem
No i standardowo dania z Gerbera zupke jarzynowa z cielecina w promocji 2razy po 190 g..za 5,50....jeden kosztuje 4,20....a wiec sie oplacalo.No i krem dyniowy z żółtkiem...jakies deserki i soczki z marchewka...

A właśnie czy zauważyłyście u waszych maluchów inna cere po słoiczkach...tzn. po karotenie z marchewki..?Moja Emi ma aż pomarańczowa buzke...a nosek...hehe...teraz nikt mi nie powie ze jest blada...a tym bardziej ze wyglada na anemiczkę...

Na obiad walnęłam 2 pizze(mrożone) a dla siebie usmażyłam warzywka na patelni...Zjadłąm cała porcje i nadal jestem głodna.

A co do pogody ..u nas super...słoneczko ładnie nam świeci... :ico_oczko:

Obecnie jestem sama (z Emilka)w domu...musze mała położyć i ogarnąć trochę mieszkanko...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lut 2009, 17:17

JAGNA - ja jeszcze nie zauwazylam, zeby mala zrobila sie bardziej pomaranczowa - jest takim samym bladziochem caly czas.... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: pewnie odziedziczy cere po mamusi - szkoda... :ico_placzek: :ico_placzek:

moja Su wypila wlasnie 120 ml soczku z jablka i malin... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 lut 2009, 17:22

Witam sobotnio .Ja wzielam sie dzis za wieksze porzadki mycie okien i zmiana firanek .A teraz mi sie nic nie chce :-) Co do cery moj aJula tez zczerwieniala :-D

Gie a na plamy sprobuj Vanisza w sprayu usuwa wszystko.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lut 2009, 17:31

witaj SZKRAB :)

nooo, napracowalas sie dzisiaj niezle...
ja ostatnio, wstyd sie przyznac, mylam okna i wieszalam firanki w ciazy... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

mam vanish do dywanow - moze byc?? :-D

[ Dodano: 2009-02-28, 16:34 ]
boshe, moja Su zasnela wlasnie po kilku dlugich godzinach wsciekania sie w kojcu...

nie przymknela oczka nawet na chwile przez 5 godzin :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
moze teraz dluzej pospi...

zaraz jeszcze wstawie kilka fotek i moze uda mi sie wreszcie posprzatac te lazienke...

Awatar użytkownika
Jagna30

28 lut 2009, 17:42

Oj moja marudzi...moze usnie na kolanach..... :ico_sorki:
Ja wysprzatałam kuchnie...wstawiłam psom żarcie....musze jeszcze poodkurzac ,powycierac kurze...i wysprzatac klatke krolikowi... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-28, 16:43 ]
usypia..... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lut 2009, 17:45

Obrazek
Obrazek

strasznie ja fascynuje ta siatka... ciągle po niej skrobie paznokciami, az jej sie zadzieraja... :ico_zly:

Obrazek

[ Dodano: 2009-02-28, 16:46 ]
JAGNA - macie jeszcze krolika?? Nie wiedzialam... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: fajnie... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-02-28, 16:48 ]
IWONA - dostalam ksiazke, baaardzo Ci dziekuje, w wolnej chwili poczytam.... dzieki raz jeszcze... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lut 2009, 18:33

IWONA - dostalam ksiazke, baaardzo Ci dziekuje, w wolnej chwili poczytam.... dzieki raz jeszcze... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Nie ma za co :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Jagna30

28 lut 2009, 18:50

Gie, no mamy królika BOBKA...(CHYBA NIE MUSZE TŁUMACZYC SKĄD TO IMIĘ :ico_noniewiem: )...upsss caps lock,sorki...;)

Mała spi,a ja kończe sprzątac.... :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-02-28, 17:51 ]
Gie, łooo matko...jak ja nie lubie takiego odgłosu...bryyy ..chodzi mi o takie drapanie ...

[ Dodano: 2009-02-28, 17:52 ]
Gie, Zuzia zafascynowana nowym kojcem....widac ze sie jej spodobalo....my pewnie tez cos takiego bedziemy musieli zakupic...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lut 2009, 18:59

Gie, no mamy królika BOBKA...(CHYBA NIE MUSZE TŁUMACZYC SKĄD TO IMIĘ )...upsss caps lock,sorki...;)
hhehheee, nooo, mi nie musisz tlumaczyc skad to imie :-D :-D ja krolika nigdy nie mialam, ale mialam kiedys chomiki, a potem szczura-Pyzę :) Jak ja nienawidzilam sprzatac klatek :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: i wiecznie te trociny na okolo... nigdy wiecej gryzoni w domu... :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
Gie, łooo matko...jak ja nie lubie takiego odgłosu...bryyy ..chodzi mi o takie drapanie ...
nie Ty jedna niestety... skrob, skrob, skrob... ggrrr... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Gie, Zuzia zafascynowana nowym kojcem....widac ze sie jej spodobalo....my pewnie tez cos takiego bedziemy musieli zakupic...
nooo, jestem baaardzo zadowolona z tego zakupu (podobnie jak Suzuki :ico_brawa_01: ), Shoo miala racje - ten kojec byl mi przeznaczony :-D Polecam podobny zakup, super sprawa :)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”