Awatar użytkownika
Królik
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

18 wrz 2009, 08:42

Witam się w końcu i również ja :-D
Sabcia, współczuję Tobie i synkowi - to z pewnością nie była miła nocka...
Moja też upłynęła tak sobie - Maniek (psisko nasze) wykastrowany, a dokładniej wysterylizowany, musi w kołnierzu chodzić, żeby nie lizał szwów. Jak go odebraliśmy, to spodziewałam się markotnego, ospałego i chwiejącego się psa, a zamiast tego skakał i osikał nas w przychodni ze szczęścia xD A jak podniósł łapę na krzak, to myślałam, ze nie skończy... Ale to narkoza schodziła, bo od dnia poprzedniego wieczora nic nie pił. Z początku nie zakładaliśmy kołnierza, bo mówię po co, skoro jest przy mnie cały czas, ale później jemu wystarczyło kilka sekund nieuwagi, a już sięgał pyskiem do krocza, wiec sory piesku... Obraził się jak nie wiem co, do 22 siedział ze spuszczonym łbem, dopiero później już chyba tak ścierpł, ze udało mu się położyć. W nocy za to musiałam go odsyłać na swoje miejsce, bo leżał w korytarzu... Serce mi się krajało, bo najchętniej to bym go do wyrka puściła, ale ona ma zakaz wchodzenia do sypialni, a noc ma spędzać w swoim legowisku - jeśli raz się popuści, to będzie próbował później łamać zasady...:( Eh, jeszcze tylko 9 dni i będą ściągane szwy...

Jutro robimy rocznicę i dziś muszę zrobić bigos i sałatkę, bo mój w pracy jest, a jutro nie będę za to biegać cały dzień - Łukasz będzie sprzątał, a ja tylko nakryję do stołu i przygotuję się na przybycie rodzinki ^^

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

18 wrz 2009, 08:47

Królik, oj biedny ten twoj psiak, ja pamietam jak moj husky sobie poduszke z łapik cała uciął o rany cały dom w krwi a potem tez szwy i pilnowanie go cały czas - chodził w tedy w skarpetkach od syna heheheh
ummmm bigosik hmmmm chetnie bym zjadla - moze wpadne heheh?

[ Dodano: 2009-09-18, 08:49 ]
a wracając do nocki to było smiesznie bo oboje bylismy tak zakreceni ze rozne głupoty nam do głowy przychodziły tak sie smiałam ze potem mała sie obudziła no i bylismy prawie w komplecie - bo mezus jeszcze spał heheh

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 wrz 2009, 08:56

Czesc babeczki!!!
Ja zakręcona na maksa jestem :ico_sorki: pół nocy po domu łaziłam i zaczełam głupia sprzątać w pokoiku dla chłopaków!!! Potem masażerką do stpek sobie zrobiłam gorącą kąpiel i nic. Spać dalej nie mogłam. Więc pewnie zaraz padne znowu do łóżka!!!

A tak nie mam nawet czasu zaglądnąć tutaj do nas :ico_sorki: zaliczam ten beznadziejny test i ciągle zadje sobie pytanie kto układał pytania co za jakaś złośliwa osoba :ico_puknij: normalnie żadnych wiadomości w necie i musze kombinować i lac wode. Mam nadzieje że dzisiaj skończe go wreszcie.

Królik, biedna ta twja psinka. Mojemu coś sie zrobiło na siusiaczku :ico_placzek: i lekarka powiedziała że to może być rak :ico_placzek: mama smaruje mu codziennie ale niestety się nie zmniejsza!!!

Jem śniadanko i ide do łóżeczka. Zajże później jak będe siedzieć nad tym cholernym testem!!!
Buziaczki dla was moje kochane :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Sabcia

18 wrz 2009, 08:59

magduś81, witam kochana!!!! a ty zamiast odpoczywac jak najwiecej to sie tesciakami meczysz - oj bidoku az mi cie zal :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 wrz 2009, 09:23

to sie tesciakami meczysz
niestety nie pomyślałam głupia jak się zapisywałam na te studia że drugi i trzeci semestr mi wypadną na poporodzie!!!
Musze to skończyć i bede miec z głowy jeden, a po porodzie czekać będą conajmniej 4 :ico_zly: ale teraz szkoda mi kasy którą włożyłam w to i musze to skończyć!!!

Awatar użytkownika
bigottka

18 wrz 2009, 09:28

Witam się również
Ja już po śniadanku jestem znowu się nie wyspałam i wierciłam się w łóżku ile wlazło dzisiaj raczej znowu padnę jak wczoraj ;-)
Królik, biedny piesio ale cóż jak mus to mus ;-)
Sabcia, normalnie biedactwa z Was znając życie to w ciągu dnia padniecie jak kawki ;-)
magduś81, no kobieto Ty masz się oszczędzać a nie sprzątać w pokoju chłopców :ico_nienie: bo lanie dostaniesz.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

18 wrz 2009, 11:57

Magduś81 trzymam kciuki za egzaminy i za psinkę, oby to nie był rak :(

asika82
4000 - letni staruszek

18 wrz 2009, 12:32

Witam1

Ja tez nie wyspana bo mój synek ostatnio okropnie sypia tzn budzi sie i nie może zasnąć i kręci się i kręci az w końcu jest płacz i tak dzisiaj było az 3 razy a jeden raz trwa ok godziny aż biedaczek zaśnie.

Awatar użytkownika
Sabcia

18 wrz 2009, 14:05

magduś81, ja pamietam jak jechałam na porodowke w niedziele do porodu nie spałam czyli do wtorku jedyne co pospałam to pod narkoza, potem byłam 7 dni na poporodowce i nie zasnełam nawet na godzinke taka byłam przejeta malenstwem i odciaganiem mleka - po przyjezdzie do domu w pierwsza noc uczyłam sie do samego rana na egzamin ktory miałam na 8 rano :ico_noniewiem: i o dziwo po takim maratonie zdałam go na 4 hehehe potem jak przyjechałam to sie w koncu wyspałam no ale nie na dlugo bo to tez był akurat okres sesji - ale dalam rade hehehe ty tez dasz - byle tylko maluchy dały ci taka szanse bo moj synek spał na okragło :-D
asika82, moze Antos ma jakies koszmarki - moj synek do 3 roku zycia czesto sie budził z krzykiem i zawsze zeby przestał plakac to musiałam go obudzic - bo inaczej nie przestawał i tak jakby widział kogos za moimi plecami - oja kumpela ma dwie cory i one miały dokładnie tak samo - kiedys czytałam ze dzieci do 3 roku zycia widza jakies zjawy ktore zyja wsrod nas - potem na szczescie o tym zapominaja
bigottka, no ja juz sie wyspałam zasnełam na 2 godz a synek bajki ogladał ale cos czuje ze zaraz tez padnie

Awatar użytkownika
bigottka

18 wrz 2009, 17:36

Sabcia, no ja też się na chwilkę położyłam i nawet nie zasnęłam tylko poleżałam sobie i z kotkiem się pobawiłam i podenerwowałam ją trochę bo cały dzień małpa śpi a w nocy hałasuje ;-)
asika82, kurczę ciekawe dlaczego tak przechodzi noc????
magduś81, zobaczysz nie będzie tak źle zaliczysz wszystko super i będziesz się z tego jeszcze śmiała zobaczysz ;-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”