Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

27 paź 2008, 21:09

ja mówię dobry wieczór
Dzis jestem wykończona. Alicja ma fazę niejedzenia. Nie chciała drugiego śniadania i obiadu. W sumie od 9rano do 17 prawie nic nie jadła. Może z 3chrupki i kilka paluszków. O 17 zrobiłam jej jajecznicę i trochę zjadła i teraz o 20 wciągnęła 330ml kaszki.

GLIZDUNIA, telefonik super. Lubię SE.

Ja miałam dziś na fitness lecieć, ale zadzwonili do mnie że instruktorka chora i w tym tygodniu zajecia są odwołane. Czyli mam tydzień bez sportu, bo basen też zamknięty. Tylko bieganie mi pozostało. Więc zaraz biorę psa sąsiadów i zmykam sie dotlenić.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 21:17

daria telefonik fajny

lady to zacznic robic brzuszki w domu :ico_haha_01: od czegos trzeba zaczac

ewcik może Ali zęby idą i dlatego brak apetytu??

moja juz śpi :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 21:23

Jestem i ja, Wiktor śpi, a ja jem kolacyjkę przed laptopem :ico_oczko:

Byliśmy na spacerku z koleżanką i jej 2.5 letnią córcią oraz siostrzeńcem mojego D, nazbieraliśmy jarzębiny i zrobiliśmy korale :ico_oczko: Pogoda przyjemna choć miało być niby w tym tygodniu tak mroźnie...

lady ja nie pisałam, ze Wikuś się schował :ico_noniewiem:

Sikorko tylko wiesz w sytuacji, w której Wiktor ma po prostu focha i jest ewidentnie zły bo mu czegoś zabroniłam i kiedy on ma gdzieś wszystkie odciągacze uwagi to moim zdaniem lepiej go zostawić, niech się wypłacze, przecież on też ma czasami taki natłok emocji, że musi je z siebie wyrzucić :ico_noniewiem: Robiłam tak kilka razy, popłakał, aż w końcu usiadł spokojnie lub podszedł do mnie i się przytulił.

Glizdunia fajny telefonik, taki kobiecy, co :ico_oczko: Teraz to już na pewno będziemy w kontakcie :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 paź 2008, 21:27

no to moj drugi SE i mam nadzieje ze nie nawali bo ten poprzedni cos nie teges sie zrobil jak Maya poslinila :ico_noniewiem:

Ewcik,no to sasiedzi zadowoleni ze im psa wyprowadzasz co? :-D

Maya ma odparzona dupcie...ale jak :ico_szoking: ej no dziewczyny 4 kawalki miesa na wierzchu :ico_szoking: takie plamy bez skory.....posmarowalam tormentiolem i podejrzewamy chusteczki do pupy :ico_noniewiem: kupimy jutro te specjalne i zastosuje kuracje wodna....biedaczka mala...az plakac sie cce jak sie takie cos widzi...smarowac chetnie daje bo chyba czuje po tym ulge :ico_noniewiem: a kapieli praktycznie dzis nie bylo...tylko umycie pupci w wannie bo panna na widok nowej maty anty nie chciala usiasc i uciekla nam doslownie z wanny :ico_olaboga: ....ach no i trzeba jeszcze inna kupic :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 21:27

a tak w ogóle zapisałam się na kurs prawa jazdy :ico_haha_01: zaczynam kurs za tydzień :-D i można płatność rozłożyć na raty więc nie będzie tak źle :-D

i telefonik też muszę sobie kupić... ale mojemu A. się kończy się umowa i będzie przedłużał więc będzie można wybrać telefon z serii za 1zł +vat :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 21:30

doris to powodzenia na kursie, teraz zdać to jest nie lada wyczyn :ico_noniewiem:

Glizdunia to biedna Mayeczka :ico_olaboga: Wiesz, Wiktor z kolei bał się do niedawna kąpieli w dużej wannie, pisałam już kiedyś. Teraz przełamał opory ale nie wiem czy np. u mojej mamy by się wykąpał hehe :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 21:31

GLIZDUNIA, no to faktycznie klops z tą pupcią :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 paź 2008, 21:39

Doris,no to super,prawko dobra rzecz!!!

no nonono wyglada zle,zapisalabym ja do lekarza ale mysle ze do przyszlego tygodnia to ja to jakos podlecze :ico_noniewiem: jutro sie wietrzymy w takim razie :ico_noniewiem:

Kamila,ciekawe jak w UK mu sie spodobba kapanko :ico_haha_01: a my mate mielismy zawsze taka ecri a teraz nie bylo takiej jak mielismy i wzielam niebieska...no i klops-nie ten kolor :ico_oczko: :ico_puknij:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 21:44

GLIZDUNIA, ta Twoja córcia to wybredna jest :-D kolor nie ten... jak mamusia o tym mogła nie pomyśleć :P

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 21:45

Glizdunia no co, ma dziewczyna określone upodobania kolorystyczne :ico_brawa_01: :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”