Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lut 2009, 22:54

Dzisiaj przelałam Majce wosk, może ta nocka będzie lżejsza

yyyyy??? o co chodzi????????????????????

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lut 2009, 23:23

Dzisiaj przelałam Majce wosk, może ta nocka będzie lżejsza
yyyyy??? o co chodzi????????????????????
Właśnie, miałam się pytać co wyszło z wosku?

Gie, to przesądy, jak dziecko płacze to leje się wosk nad główką i to co wyjdzie, to podobno tego się wystraszyło dziecko.

[ Dodano: 2009-02-28, 22:26 ]
Widzę,że ktoś tu jeszcze spać nie może....

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 mar 2009, 00:00

Gie, to przesądy, jak dziecko płacze to leje się wosk nad główką i to co wyjdzie, to podobno tego się wystraszyło dziecko.

noo, ale i co to ma oznaczac?? jak już wyjdzie coś, czego się niby dziecko przestraszylo?? ma to w czymś pomóc, czy jak??

ja tam nie wierzę w takie rzeczy, noo, ale daj Boże, żeby pomogło...
Widzę,że ktoś tu jeszcze spać nie może....
ktooo???? :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-02-28, 23:20 ]
moja Su ani mysli isc spac, wiec siedzimy razem w duzym pokoju i ogladamy "Zlap mnie jesli potrafisz", a Pan spi, bo jutro znowu idzie na caly dzien do pracy... ciekawe kiedy mala da mi sie polozyc... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 mar 2009, 00:50

moja Su ani mysli isc spac
O tej godzinie? Dobra jest.
a Pan spi, bo jutro znowu idzie na caly dzien do pracy...
Mój właśnie jest w pracy, przyjdzie rano jak my będziemy jeszcze smacznie spać.
Jak już wyjdzie coś, czego się niby dziecko przestraszylo?? ma to w czymś pomóc, czy jak??
Dokładnie tak jest, wychodzi to,czego podobno się przestraszyło i już po tym nie powinno się tego bać. Wg mnie to zabobony, kiedyś tak robili.

[ Dodano: 2009-02-28, 23:52 ]
Teraz to ja już idę spać, do jutra.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 mar 2009, 08:14

witam z ranka... :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 mar 2009, 09:15

Witamy i my:)
Gie widze ze za dlugo nie pospalas :-) Ostatnia wczoraj pierwsza dzis :-)

Ja wczoraj to juz nie mialam sily na pisanie.Ale ktos wkoncu musi to mieszklanie ogarnac.A jak mezus w domu jest to wtedy najlepsza pora bo sie z dziewczynami bawil a ja szalalam na szmacie :-) Ale jak pomysle ze jak przyjade do Polski to mnie wielkie sprzatanie czeka to :ico_olaboga: Coprawda tesciowa zawsze :ico_olaboga: roche sprzata, ale wiecie jak sprzata 70letnia osoba ot tak po lebkach .A takie sprzatanie to mnie do szalu doprowadza.Juz lepiej nie sprzatac wcale.

Zdjecia Zuz sa super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A moja wczoraj zasnela na podlodze na macie(ostatnio jej sie czesto zdarza) . Zrobilam jej zdjecie wkleje potem. No i wczoraj po Chlopaki nie placza zapodalam jej flache mleka i spala do 3 :ico_brawa_01: Dostala cyca i pobudka przed 6 byla.

A teraz lezy na podlodze trzyma smoka i burczy do niego :-D

[ Dodano: 2009-03-01, 08:27 ]
Zdjecie Juli
Obrazek

A teraz tez zasnela na podlodze.Nagadala sie ze smoczkiem i spi :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 mar 2009, 10:08

witam i ja :-)

przepraszam, ze wczoraj nie zajrzalam, ale caly dzien mialam wypelniony roznymi atrakcjami ;-)
cale przedpoludnie milo spedzilismy z A. ;-) a pozniej zdecydowalismy sie pojechac na zakupy... wszystko byloby fajnie, gdyby nie to, ze wszystkie sklepy byly pozamykane!!! znowu jakies swieto, o ktorym nie mielismy pojecia... oni zawsze tak robia!! zawsze wcisna swieto w dzien, kiedy my musimy robic zakupy :ico_zly: :ico_zly:
zartuje ;-)

no i przez to, ze wszystko bylo pozamykane, to pojechalismy na wycieczke krajoznawcza :-) na poczatu troche padalo, wiec tylko jezdzilismy, ale w koncu sie rozpogodzilo i poszlismy na spacer w pobliskim miasteczku San Roque..
poszlismy sobie na lunch do takiej fajnej kafejki w centrum.. zjeslismy kilka montaditos (takie male kanapki, cos w tym stylu: http://graphics8.nytimes.com/images/200 ... ood395.jpg ) i do tego zamowilismy sobie szaszlyka z owocow morza i ryb... super wygladal, ale.... ryba byla SUROWA w srodku :ico_szoking: :ico_szoking: dobrze, ze nie policzyli nam tego .. chociaz tyle :-)
po lunchu zdecydowalismy, ze pojedziemy do maretu w Gibie (w Hiszp. wszystko zamkniete bylo)... zrobilismy zakupy, no i kupilismy kubek niekapek z uchwytami dla malego (nie Tommee Tippee, zwykly.. tanszy byl :-))

a wieczorkiem obejrzelismy sobie kiczowaty film w TV :-D

ja juz dzisiaj od 7 na nogach, maly podobnie... a A. spi jeszcze :-)

szkrab, hehe, ale fajnie Julka zasnela :ico_brawa_01:

Gie, no Zuzia jak zawsze rozbrajajaca.. ten jej usmiech to niejednemu w glowie zawroci :-)

Jagna30, mnie tez sie wydaje, ze Jasper nabral rumiencow odkad dostaje marchewke.. taki rumiany chlopczyk z niego :-)

Iwona H, ja tez poprosze te ksiazke :ico_sorki: mimo, ze nie mam problemow ze spaniem, ani ze spaniem Jasperka.. to moze kiedys sie przyda (oby nie) :-)

margarita83, juz sie nie moge doczekac, zeby zobaczyc Wasze nowe gniazdko :ico_brawa_01: tzn. nie nowe, ale wyremontowane

a co do Huberta, to :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: dziecko 6,5-miesieczne (czy moze juz 7) zaczyna chodzic ?!?!?! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: serio, jestem w poteznym szoku!
Ostatnio zmieniony 01 mar 2009, 10:43 przez shoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 mar 2009, 10:32

Dzień doberek :-)
Shoo, zaraz wyślę książkę.
Szkrab, super Jula, moja kiedyś też na macie zasnęła (raz tylko jej się to zdarzyło).

[ Dodano: 2009-03-01, 09:35 ]
Shoo, kanapkowy link u mnie nie działa.

[ Dodano: 2009-03-01, 09:40 ]
Książka wysłana

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 mar 2009, 10:44

Iwona H, dzieki, zaraz sprawdze poczte :-)

a kanapkowy link - poprawiony, juz dziala :-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 mar 2009, 10:54

Kanapka mniam mniam, aż mi ślinka cieknie :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”