Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

16 lis 2009, 22:49

Sarenka jeju zycze powjawienia sie okresu, ze my to musimy tak sie zawsze stresowac :ico_olaboga:

Pati dobrze ze Erikowi nic sie nie stało, bidulek musiało go bolec, wy to macie pecha, bo jak pamietam to nie pierwszy raz spadł :ico_noniewiem:

Zirca ale jaja :-D :-D z nakomity pomysł super, jestem zachwycona :-D

mmarta81, znowu nam uciekniesz :ico_oczko: udanego pobytu i zdrowka dla dzieciaczkow :ico_oczko:

adia26, pewnie jak wszyscy rzucili sie na promocje to zostal sam szajs, no ale fajnie ze dla siebie cos zanlazłas :-D

My musimy sie wybrac na szczepienie, tylko sama nie wiem kiedy juz w tym tygodniu na pewno,, az sie boje jak Fifi to zniesie bo ostatnio na pobieraniu krwi tak mi sie zaniosł ze szokk :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 22:58

wiola85, :ico_sorki: oby tym razem zniosl to ok :ico_sorki: i nie plakal tak bardzo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 lis 2009, 23:04

Witam!
kurcze to dziwna sprawa z tymi kupami i chudzienicm....moze to takie przejsciowe
No wlasnie juz glupieje jutro ide dolekarki zobacze co mi powie
czoraj znalazłam lekarstwo na przynajmniej część bolączek. Odkopałam z dna szafy taki mały gadżecik, który kiedyś wydziergałam mężowi w prezencie. Dzisiaj uśpiłam Lenę w łóżku przy piersi, po czym zrobiłam podmiankę:
Lena ani nie mruknęła, kiedy od niej odeszłam. Ukręca sobie teraz szydełkowe cycki - i na zdrowie jej, niech sobie ukręca do woli
No i czemu nie wpadłam na to wcześniej?
He he he he boski patent jutro ide do tescia po poduche z cycami bo ma taka sama nie wiem czy ta zda tez tak egzamin bo widze ze te suteczki na szydelku to takie dopracowane ale sprobuje :ico_oczko: :-D :ico_oczko: :ico_oczko:
może Wiwi ma alergie na coś za dużo czegoś ostatnio jada z tąd te kupy :ico_noniewiem:
No widzisz kochana nie mam pojecia je to co zawsze i w zasadzie nie miala nic ciezko strawnego bo ona od tej grypy tzn ratowirusow jeszcze nie wykaraskala sie a i wlasnie spadla mi z wagi dzis ja wazylam i wazy 11.700 a bylo juz 12,300 to mnie troche zmartwilo acz kolwiek na szczescie dzis juz bylo lepiej z jedzeniem
, na stol kropki krwi, zbladlam, zaczely mi sie rece trzasc
zgroza :ico_olaboga: jeju ja tez nie nawidze zadnej nawet malej stluczki wiwi wyobrazam sobie jakie musialas miec mega przezycie a najgorsze w tm ze te nasze skarby nie raz sobie natluka guzow itp Daj Boze oby jak naj mniej.
Ja jutro wkelje wam filmik co Wiwi robi porostu jest przerabana nauczyla sie wlazic po drabinie od lozka Ady i jak nikt nie patrzy to wylezie na sama gore i zalzi ale jak ja ktos przy uwazy a ona to wie to prosi zeby jeszcze jej w tych ekstremalnych zabawach pomagac :ico_olaboga:
Teraz ja mam mega strach tak jak ostatnio dana :ico_zly:
Oj kochana wiem co czujesz :ico_pocieszyciel: Oby @ przyszla i dala ulge :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

mmarta81, kochana cudna ta foteczka :ico_brawa_01:
:ico_oczko: ten obraz Igola jest przeuroczy :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-11-16, 22:10 ]
bo ostatnio na pobieraniu krwi tak mi sie zaniosł ze szokk
kochana moze nie bedzie zle bo szpienie to tez troche inna sprawa wiwka o dziwo dzielnie zniosla to szczepienie gdzie na kazdym poprzednim byl ryk w niebo glosy :ico_oczko: w kazdym bac razie trzymam za szybkie , bezbolesne i bez placzku szczepienie :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2009, 09:09

Witam

o moj maluch wlasnie wstal, ide go wyciagac i nakarmic bo na 10 idziemy na ostatnie dzis szczepienie, az mi sie nie chcce, bo wiem jak bedzie plakal.

mmarta81, super fota Iguni i dzieki za mile komentarze na nk :ico_sorki:

DZIEKUJE DZIEWCZYNY ZA MILE KOMENTARZE NA NK :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

No nic lece zajrze jak wrocimy :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2009, 11:24

dana, wiesz co bo ja sobie tak mysle czy jej czasem nie ida kolejne zabki bo Iga jak jej czworki wychodzily to mi kupkala co 2 h przez bardzo dugi okres czasu nawet 2 tygodnie :ico_szoking: a pozniej sie okazalo ze z czworka wyszla jej tez 3 :ico_olaboga: no a co do tej utraty wagi to tez normalne bo dzieciaki traca teraz troche bo juz nie raczuja tylko biegaja jak opentane po domu :ico_olaboga:
wiec mam nadzieje ze wczystko ok :ico_sorki:
ale daj znac co lekarz powiedzial :ico_sorki:
mmarta81, kochana cudna ta foteczka
:ico_sorki: dzieki kochana no musze sie pochwalic jaka mam cycolubna coreczke :-D a za chwile wkleje zdjecie z takimi dwoma potworkami przy cycu :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Pati85, powodzenia na szczepieniu i daj znac jak poszlo

a ja zaraz musze leciec do banku i na poczte -a na 13 mamy grupe wiec zajety dzien a jutro naszczescie juz to usg wiec koniec czekania i niepewnosci :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2009, 13:26

Hej hej :-)
Dziekuje dziewczynki za komentarze na NK :-D
a wlasnie mialam piasc ze Kacper ma fajowa bluze na tym zdjeciu na nk :ico_brawa_01:
dzięki też ja bardzo lubię :-D
mmarta81, Udanego dnia i chwili oddechu oszczędzaj siły :ico_sorki:
dana, napisz co tam po wizycie :ico_sorki:
bo na 10 idziemy na ostatnie dzis szczepienie, az mi sie nie chcce, bo wiem jak bedzie plakal.
mnie też to czeka na koniec miesiąca :ico_chory:
Agusia, Miszka Słonko dawno już was nie było :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 lis 2009, 14:31

mmarta, czadowa fota z pompującą Igą :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i faktycznie troche jej piórka porosły :ico_brawa_01: mój Al opierza się głównie z tyłu i na czubku głowy-z przodu ma tylko taki puch :-D i przez to łyso wyglada i wszyscy mówią że jest młodszy :ico_haha_02: ale ponoc to lepiej jak dzieć nie ma długo włosów, bo potem bedzie miał mocniejsze-moja siostra i brat są tego dowodem. Oboje mieli tylko takie smieszne puchy do 3 roku zycia :ico_oczko: a teraz wszystcy im zazdroszcza włosów :ico_oczko:

Al przeziebiony-okropie charcze, katar ma paskudny i kaszle...nie wiem czy go zaszczepia w czwartek :ico_puknij: ale kurcze musze bo to oststnie szczepienie, a ja juz tu nie wrócę :ico_olaboga:

miłego dnia kobity!

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2009, 17:52

zirca, dzieki :ico_sorki: wiesz u nas szczepia jak dziecko ma katar czy kaszel ale nie moze miec wysokiej temperatury :ico_sorki:
a ja juz po grupie :-)
Iga mi zasnela w samochodzie i spi wiec mam czas wypich herbate i popisac :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2009, 21:37

Witajcie

Nie moglam wczesniej zajrzec, bo mialam troche roboty.
Po szczepieniu ok, nie bylo az tak zle tym razem, az tak mocno nei plakal.
Mam juz z glowy, teraz mam spokoj z lekarzem na jakis czas :-)

mmarta, super fota w podpisie

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 lis 2009, 21:41

hejka
, wiesz co bo ja sobie tak mysle czy jej czasem nie ida kolejne zabki bo Iga jak jej czworki wychodzily to mi kupkala co 2 h przez bardzo dugi okres czasu nawet 2 tygodnie
NO i wlasnie sie okazalo ze to te zebiska i ze wlasnie biala kropka z tylu to zab tylko ze cholerka nie wiem :ico_noniewiem: czy to 4 czy juz 5 bo jeszcze 3 nie wyszla musze tylko zapisac ze zab wylazl a jak wyjda te ktore bc powinny wczesniej to zapisze co to za zebacz Czyli kochana twoje przypuszczenia byly sluszne :ico_oczko:

mialam filmik wrzucic ale nie udalo sie mi
apisz co tam po wizycie
no to tak jak pisalam wyzej
ale za to Ada znow chora :ico_olaboga: jeszcze w kurzyla ja baba od histori wyobrazcie sobie ze wyjechala do Ady z takim tekstem ze fajna z niej dziewczynka byla ale ze teraz to jest jakas latwa ze teraz chlopcy to lubia ale jiedys zostanie sama cos :ico_szoking: sie babie w lebie porabala takie z rzeczy przy calej klac sie do dzicka mowic jak by byla jakas dziwczyna lekkich obyczjow a ona w wielkim szoku :ico_szoking: sluchala nie wiedzac o co babie chodzi jutro pujde jej powiem do sluchu a jak mi dziecka ie przeprosi naforum klasy to A powiedzial ze inaczej to zalatwi

stare pruchno ma problem bo stara pnna jest i sie czepia ladnych dziewczynek :ico_zly: :ico_nienie: ale ja nie pozwole jej zeby moje dziecko przez nia tak sie podlamywalo jeszcze ze w ogole nie wie za co jej sie tak zarobilo A w ogole to gdzie takie rzeczy dzicku mowi Nawet jesli chiala zwrocic jej uwage jesli uwazala jej jakies zachowanie za niestosowne to robi sie to na osobnosci a najlepiej ze cala klasa nie wie o co chodzi o co ona na nia z takim tekstem wyskoczyla
a za chwile wkleje zdjecie z takimi dwoma potworkami przy cycu :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
No juz nie moge sie doczekac tego widoku :ico_brawa_01: :ico_oczko: :ico_oczko:
Al przeziebiony-okropie charcze, katar ma paskudny i kaszle..
Oj bidulek Zdroweczka dla Aleczka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
...nie wiem czy go zaszczepia w czwartek
ale chyba raczej nie zaszczepia
le kurcze musze bo to oststnie szczepienie, a ja juz tu nie wrócę :ico_olaboga:
a w PL nie wykonaja tego ostatniego szczepienia?

Wróć do „Przedszkolaczki”