Witam!
kurcze to dziwna sprawa z tymi kupami i chudzienicm....moze to takie przejsciowe
No wlasnie juz glupieje jutro ide dolekarki zobacze co mi powie
czoraj znalazłam lekarstwo na przynajmniej część bolączek. Odkopałam z dna szafy taki mały gadżecik, który kiedyś wydziergałam mężowi w prezencie. Dzisiaj uśpiłam Lenę w łóżku przy piersi, po czym zrobiłam podmiankę:
Lena ani nie mruknęła, kiedy od niej odeszłam. Ukręca sobie teraz szydełkowe cycki - i na zdrowie jej, niech sobie ukręca do woli
No i czemu nie wpadłam na to wcześniej?
He he he he boski patent jutro ide do tescia po poduche z cycami bo ma taka sama nie wiem czy ta zda tez tak egzamin bo widze ze te suteczki na szydelku to takie dopracowane ale sprobuje
może Wiwi ma alergie na coś za dużo czegoś ostatnio jada z tąd te kupy
No widzisz kochana nie mam pojecia je to co zawsze i w zasadzie nie miala nic ciezko strawnego bo ona od tej grypy tzn ratowirusow jeszcze nie wykaraskala sie a i wlasnie spadla mi z wagi dzis ja wazylam i wazy 11.700 a bylo juz 12,300 to mnie troche zmartwilo acz kolwiek na szczescie dzis juz bylo lepiej z jedzeniem
, na stol kropki krwi, zbladlam, zaczely mi sie rece trzasc
zgroza

jeju ja tez nie nawidze zadnej nawet malej stluczki wiwi wyobrazam sobie jakie musialas miec mega przezycie a najgorsze w tm ze te nasze skarby nie raz sobie natluka guzow itp Daj Boze oby jak naj mniej.
Ja jutro wkelje wam filmik co Wiwi robi porostu jest przerabana nauczyla sie wlazic po drabinie od lozka Ady i jak nikt nie patrzy to wylezie na sama gore i zalzi ale jak ja ktos przy uwazy a ona to wie to prosi zeby jeszcze jej w tych ekstremalnych zabawach pomagac
Teraz ja mam mega strach tak jak ostatnio dana

Oj kochana wiem co czujesz

Oby @ przyszla i dala ulge
mmarta81, kochana cudna ta foteczka

ten obraz
Igola jest przeuroczy
[ Dodano: 2009-11-16, 22:10 ]
bo ostatnio na pobieraniu krwi tak mi sie zaniosł ze szokk
kochana moze nie bedzie zle bo szpienie to tez troche inna sprawa wiwka o dziwo dzielnie zniosla to szczepienie gdzie na kazdym poprzednim byl ryk w niebo glosy

w kazdym bac razie trzymam za szybkie , bezbolesne i bez placzku szczepienie