Normalnie jak zobaczyłam Pawełka to się mało co nie popłakałam z radości oczywiście, taka malusia kruszyneczka w tym łóżeczku, słodkości tylko całować :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Ja już załatwiłam co miałam załatwić i jestem szczęśliwa , że już w domku, zaraz muszę wstawić pranko
Ula sliczny bobasek ;o))) Nie mozna oczu oderwac az mi sie lezka w oku kreci ze juz nedlugo nasz Misiek wyskoczy i tez bedzie taki malusi.
Caluski i gratulacje
Chyba wszystkie zaczynamy sie niecierpliwac i z zazdrosci zwijac!!! No coz, to normalka, jak pierwsza dzidzia juz jest, to teraz bedzie coraz wiecej maluszkow!!!! Beda nam wyskakiwac z brzuszkow! I niedlugo juz w pieluszkach bedziemy sobie wszystkie siedzialy!
A mnie wczoraj tak pobolewał i miałam takie wrażenie że zaraz zwymiotuje tak jak na początku ciąży a fuj...
Basiu prawda, że mniej czasu na przyjemności ale taka kruszyneczka potrafi wszystko wynagrodzić
[ Dodano: 2007-06-25, 13:46 ]
A tak właśnie gratulacje 9mca Anulka od wczoraj możesz już rodzić
Z regoly wiekszy balagan, jak jest pierwsza dzidzia, niz jak to nastepna! No bo trzeba sie zorganizowac!
Jak juz sie ma dzieciaczki w domku, to jakos latwiej sie zorganizowac i mniej sie tez czlowiek przejmuje detalami! Tylko zmeczenie daje o sobie znac!