Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 21:17

aqrat poszli w mniejszości
No ale to już że tak powiem problem tych co nie poszli ... ale jakby nie było to demokratycznie jest ..nikt nie zabrania na wybory chodzić...ba nawet jest to pewniej obowiązek a że z niego ludzie nie korzystają to ich problem...!
Małgorzatka widzę nowy suwaczek. :-) :ico_brawa_01:

:-D :-D

[ Dodano: 2007-10-21, 21:20 ]
Ktoś już o to pytał: co to są za znaczki obok profilu, PW, Email, GG na dole pod postem?

mamaJulci
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

21 paź 2007, 21:25

Małgorzatka, demokracje rozumię przez większość głosów a nie przez knucie i lewe głosy. Przecież to niemożliwe że zabrakło kart! Gdyby frekwencja była 100% to rozumię.100% to nigdy nie pójdzie ale zaledwie dla połowy nie wydrukować kart wyborczych? przyznaj sama jest to grubymi nićmi szyte. Niech wygra i Edward Ącki jak to któraś powiedziała ale niech to będzie większość głosów Polaków a nie lewych kart...Ok już nie wracam do polityki..

JAk sie czujesz wogóle? Jak będziesz miała kiedyś czas i ochotę to proszę wytłumaxcz mi jak stworzyć suwaczek..

Moja Julcia dalej chora i jak wyciągam jej te gilki fridąto strasznie płacze. Dziewczyny czy Wy też tak macie że Wasze dzieciaczki nie dają wyciągać sobie gilków? już nie wiem co robić , tak trudno jej się oddycha..

Lulu ja dziś nie dam rady , bo tak się przejełam tą polityką że zjadłam czekoladę na raz :ico_szoking:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 21:25

Powinny być jakieś kary za nie chodzenie na wybory tak jak w Brazylii (czy gdzieś tam w Ameryce Południowej) gdzie kary dochodzą do 10% pensji.
E no, serio tak gdzieś tam jest? Kurde nie wiedziałam...ale jaja! No to były by klopsy ...a co jak jest ktoś bezrobotny, no nie? Nie da kasy to na roboty publiczne idzie może co nie? Ciekawe!
te znaczki pokazują z jakiego systemu korzystasz (np. windows, linux,...) i jakiej przeglądarki internetowej używasz (np. internet explorer, firefox, opera,...)
Aaaa ...no faktycznie mam znaczek MizilliFirefoxa :-D :ico_brawa_01: Dziękuje!

[ Dodano: 2007-10-21, 21:34 ]
mamaJulci Nie brakło kart, ale mają je gdzie indziej i trzeba je dowieść, Prześle ci link, poczytaj: http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news ... nia,997423

Ja :ico_ciezarowka: Czuję się dobrze, już nie wymiotuje i zaczynam się krąglić :ico_noniewiem: już niestety hihi ... A tak to nawet nawet się mam! Jak mnie najdzie to popstrykam foty i powklejam!
wytłumaxcz mi jak stworzyć suwaczek..
Proszę bardzo: klikasz sobie np. na mój suwaczek, rejestrujesz się na stronę i robisz wszystko według instrukcji co tam jest podana. Potem jak już wszystko zrobisz, to kopiujesz kod co się wyświetli do swojego PROFILU(tam gdzie zdjęcia) i gotowe!

Katarek Spróbuj może FRIDĄ albo SOPELKIEM glutki wyciągnąć... podobno to jest lepsze! Kupisz w aptece!

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

21 paź 2007, 21:46

mamaJulciale ja nie napisalam ze jestem gruba:)

Malgorzatka na bank bedziesz dobra mama

Magdzinka wozni w szkole to mysla ze sa zaraz po dyrektorach a moze i nawet przed. a tu jeszcze burak Ci sie znalazl

a teraz obiecane fotki z dzisiejszego spaceru
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

21 paź 2007, 21:56

Hej Dziewczyny dziękuję za pocieszenie :ico_oczko:
Dodam jeszcze, że mąż mój wkurzył się na tego ciecia i poszedła powiedzieć mu co nieco hihihi ale pod szkołą spotkał policję i cieć został pouczony :-D i dobrze mu tak. Dowiedzieliśmy się też , że pouczony został parę razy bo były na niego jeszcze inne skargi, gdyż "jest to człowiek konfliktowy" . A mi jeszcze było mało i napisałam maila do dyrekcji tej szkoły, żeby się zastanowili kto tam pracuje :-D

lulu ale mnie rozbawił twój tekst "nie przejmuj się kozłem" :ico_smiechbig:

A co do wirtualnego wspólnego odchudzania to super pomysł :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja też sam nigdy w życiu nie zabrałabym się za regularne ćwiczenia ale jak będę musiała ci napisać codzienne sprawozdanie to wstyd by mi było, że np nie ćwiczyłam więc możemy zaczynać. Tylko ja nie wiem co to ta 6 weidera :ico_noniewiem: masz jakiś link do tych ćwiczeń??? Może zaczniemy od następnego poniedziałku???? Do tego czasu zdążę się przygotować psychicznie hihihi :-D Nie wiem jakie będą efekty w moim przypadku, bo ja nadal karmię piersią więc tak zupełnie odchudzać się nie mogę i nie wiem jak opanuję mój wilczy apetyt ale ćwiczenia na pewno mi nie zaszkodzą a może trochę pomogą :ico_haha_01:

mamaJulci
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

21 paź 2007, 21:59

Małgorzatka, ''Nie brakło kart, ale mają je gdzie indziej i trzeba je dowieść''

To dla mnie jasne że brakło, oni mieli je mieć w Warszawie a nie dowozić..

Jak można nie potrafić zorganizować wyborów ?Wracając do demokracji - głosowaliśmy na kogo głosowaliśmy ale wybory i tak wygra ten co powinien

Co do odciągania gilków- to mamy własnie fridę , na początku dawała sobie wyciągać a teraz normalie łąpie mnie za rękę ze mam przestać , serio.

Dziewczyny , odwiedzałyście stronkę'' nasza klasa''? ja nie wiedziałam ze takie coś istnieje i weszłam wczoraj przypadkiem i szok :ico_szoking:
7 lat nie widziałam się z klasą a tu jedna cichutka koleżanka ma syna, kolega na Wyspach, kolezanka kościelna zaręczona itp. Az mi się łezka zakręciła jak powspominałam te czasy. Na święta planuje zorganizować spotkanie byłej klasy, mam nadzieję że się uda . Pójdę z Julcią na spotkanie , ale będzie fajnie :ico_brawa_01:

Polecam Wam ta stronkę może i Wy odnajdziecie swoje klasy;_)

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

21 paź 2007, 22:15

Kelly sliczne fotki :ico_brawa_01:

Magdzinka e, tam, ja nie mowilam o diecie, hihi, to dla mnie dosc drastycznie

ja np. postanowilam nie jesc po 18, bo zawsze kolacyjke jadlam jak juz maly usnie
przez tydzien bylo ciezko, ale gryzlam jablko no i teraz juz lepiej
a te cwiczonka szosteczke to mi sie podoba, bo dlugo czasu nie zajmuje
http://www.kulturystyka.org.pl/modules/ ... toryid=176

kupilam z Carmen elektra cwiczenia, no tam ponad godzine, a ja po 15-20 minutach padam bez sil

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

21 paź 2007, 22:21

kelly ale fajne fotki ze spacerku :ico_brawa_01: u nas też była piękna pogoda ale nie mam zdjęć :(

lulu no fajne te ćwiczenia - to co zaczynamy za tydzień???

[ Dodano: 2007-10-21, 22:22 ]
a ja przed chwilą zjadłam kolację :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

21 paź 2007, 22:27

Hekkate, tak dlugo, no ja tak daleko nie zaszlam jescze, zaczynalam raz z 10, hihi

a to nie wiesz najlepiej zawsze o tej samej porze dnia czy obojetnie?

co do rekawiczek, ja malemu swoje raz zalozylam, no to on sie denerwuje i sciaga, nie wiem czy bedzie w nich chodzil

a ja czapke kupilam taka na misie, ta ktora widzialas,
no a on taki ze czapek nie lubi miec, a tą o dziwo polubil :ico_haha_01:
na allegro kupilam

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

21 paź 2007, 22:27

Hekkate, ja właśnie wczoraj kupiłam Joasi czapkę, byłam w H&M i niestety przymierzałam milion czapek na głowę Asi, na początku nic nie mówiła ale potem się wkurzyła. Bo rozmiary były np 6-12 m-cy, 4-6 m-cy itp i wszystkie dobre :ico_noniewiem: ale w niektórych głupio wyglądała, w końcu kupiłam na 6-12 miesięcy i jeszcze jest trochę luzu

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”