Powinny być jakieś kary za nie chodzenie na wybory tak jak w Brazylii (czy gdzieś tam w Ameryce Południowej) gdzie kary dochodzą do 10% pensji.
E no, serio tak gdzieś tam jest? Kurde nie wiedziałam...ale jaja! No to były by klopsy ...a co jak jest ktoś bezrobotny, no nie? Nie da kasy to na roboty publiczne idzie może co nie? Ciekawe!
te znaczki pokazują z jakiego systemu korzystasz (np. windows, linux,...) i jakiej przeglądarki internetowej używasz (np. internet explorer, firefox, opera,...)
Aaaa ...no faktycznie mam znaczek MizilliFirefoxa

Dziękuje!
[ Dodano: 2007-10-21, 21:34 ]
mamaJulci Nie brakło kart, ale mają je gdzie indziej i trzeba je dowieść, Prześle ci link, poczytaj:
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news ... nia,997423
Ja
Czuję się dobrze, już nie wymiotuje i zaczynam się krąglić

już niestety hihi ... A tak to nawet nawet się mam! Jak mnie najdzie to popstrykam foty i powklejam!
wytłumaxcz mi jak stworzyć suwaczek..
Proszę bardzo: klikasz sobie np. na mój suwaczek, rejestrujesz się na stronę i robisz wszystko według instrukcji co tam jest podana. Potem jak już wszystko zrobisz, to kopiujesz kod co się wyświetli do swojego PROFILU(tam gdzie zdjęcia) i gotowe!
Katarek Spróbuj może FRIDĄ albo SOPELKIEM glutki wyciągnąć... podobno to jest lepsze! Kupisz w aptece!