dziewczyny rozdwojone zapraszam na liste dzieci 2008
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... php?t=3979
pozdrowionka
Ja też jutro KTG. Pojedziemy sobie chyba koło południa, między korkami i jak mniej ludu na izbie przyjęć...Jutro rano jadę na KTG, które pewnie nic nie pokaże bo nic takiego nie czuje. Ginek znowu mnie zbada i oby powiedział,że poród lada moment. Ale bym chciała.
a mi nawet jak sie chce to nie mogę się uśpic...Coś czuję że znowu dziś ze spaniem kłopot będzie bo mi się nie chce za choinkę po spaniu w dzień
ja tak samoO aaaaaa, ale cudnie Jak się dziewuszki poznają Aż się wzruszyłam...
Moj Olek to mial i faktycznie 2 kapiele i sladu nie byloAha, a dziś była u nas położna. Wykapaliśmy małą w nadmanganianie potasu, bo się okazało, że ma rumień noworodkowy-to jest jakieś zapalenie skóry. ma podobno zejść po ok 3 kąpielach w tym fioletowym roztworze.
Asiu na pewno tak powie juz nie ma innej opcjioby powiedział,że poród lada moment. Ale bym chciała.
Ja oczywiście Oilatum zakupiłam, bo też uważam, że to jest super. Ale położna powiedziała, że na ten rumień to najlepszy ten nadmanganian ze 3 razy, a potem będziemy używać Oilatum. To jest faktycznie trochę drogie, ale jedną butelkę kupiłam. Jak zużyjemy, to już co innego kupię, a na początek, to skórka dzidziusia taka wrażliwa, że lepiej chuchać na zimne.ja oliatum polecam drogie ale bardzo dobre
Ewa zaczęła piszczeć z radości i pokazywała dzidzię paluszkiem. Zaczęła ją dotykać, buzi, rączek i nóżek. I widać, że za bardzo nie wiedziała co się dzieje-taka zaskoczona bardzo była. A potem Kinga zaczęła płakać, a Ewa razem z niąOpisz nam koniecznie jak Ewa zareagowała na siostrzyczkę.
trzymam kciuki żeby się udało pogodzić opiekę nad obiema córeczkami.Ale jestem dobrej myśli i liczę, że może nie będzie tak źle
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], MitziAltere i 1 gość