tylko gorączka, pól godz temu dałam mu czopka a temp ciągle 38,5ma jeszcze jakies inne objawy czy tylko goraczka?
ja chyba też bym tak zrobiła, choć z moim A byłoby to pewnie bardzo długie milczenie bo on uparciuch jest niesamowity i jak już coś sobie postanowi to trwa przy tym uparcienie zamierzam dopóki on nie napisze
nowa fryzurka Olusia jest boska po prostu
no ja też nad tym ubolewam.Najbardziej ubolewam że zdjęc nie będzie
nooo dokladnie, wiesz ja czasem jak szlam do lekarza ze soba i lekarka mi przepisala jakies drogie leki to ich nie wykupywalamA najlepsze to że ta godzinka poza domem kosztowała nas 156zł(50 lekarz, reszta apteka) Oczywiscie dla Olka dałabym i 1000zł ale ciekawa jestem co wtedy jak kogos nie stać na takie drogie lekarstwa
![]()
Obcinała go kuzynka, Olek siedział u mnie na kolanach, było dwóch zagadywaczy, poza tym leciała woda w umywalce a on się taplał, ale i tak było cięzkoEska w jaki sposób obcięłas Olkowi włosy.Ja próbuje ale Benek nawet przez sen macha rękoma nad głową,.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość