Witajcie kochane
U nas dzien tez szybko zlecial,bylismy sobie po obiadku na slicznym spacerku,u nas kolo kosciola byl dzisiaj Flohmarkt,taki markt takich roznych pierdolek,to rzeczy uzywane ale niektore nawet byly calkiem fajne,poogladalismy tylko i nie znalezlismy nic co by nam pasowalo..

Byl taki fajny pojemniczek na mleko ale bez zamkniecia i niestety odpadlo ..
Pozatym to pozniej zjedlismy sobie wafla takiego fajnego cieplego z cukrem pudrem i na zakonczenie spacerku poszlismy sobie na lody byly pycha i nawet Nicolci smakowaly
A teraz moj kochany skarbus spi,jakos szybko usypia ostatnio i bardzuzoo spokojnie naprawde niemam z mala ostatnio zadnych problemow jesli chodzi o spanko.
A Nicole raz dzisiaj juz spala okolo 2 godzinek,ogulnie bylismy sobie sami w domku dzisiaj i bylo super,bez tesciow tylko my sami dla siebie Maz sie troche z Nicole pobawil i tez moglam troszke odpoczac
Dziekuje w imieniu mojej slodkiej coreczki zan sliczne slowa(komplemenciki),oj tak Maggie wtedy jak bylismy na tym spacerku to taki byl straszny wiatr,ze musialam ubrac malej czapeczke i kurteczke,ale dzisiaj bylo tak cieplo ze mala miala tylko sukieneczke i krotki rekawek a slonko mocno przypiekalo ogulnie pogode mamy w kratke raz jest wietrznie i mokro bo pada deszcz a innym razem jest super cieplutko i swieci slonce.. no ale i tak ja juz czuje jesien..
Barbara to masz fajnie taka odwazna coreczke ze juz jej sie spodobalo na drzewie i nie chciala zejsc

Mala sprytna i sliczna dziewczynka
OK to ja bede powoli szykowala sie do lozeczka bo jutro mam pracowity dzien,musialabym pociac trawe i niewiem czy mi pogoda do tego dopisze.. Na szczescie trawa nie jest az taka wysoka takze az tak sie nie zmecze..
A juz sie ciesze bo jutro mam termin u lekarza i juz jestem ciekawa jak sie miewa moja kochana fasolka ile juz podrosla i tak ogulnie,no nic to sie dowiem wszystko jutro,narazie mnie jeszcze nie kopla ale czuje ze juz niedlugo mnie kopnie

Milej nocki baboski buziaczki dla was i dla waszych dzieciaczkow papatki do jutra i dzieki za milutkie slowa