Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

16 wrz 2007, 17:08

A u nas dzisiaj poprawa pogody jest nawet ciepło i świeci słońce :ico_szoking:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 wrz 2007, 17:47

czesc baboski
pata witaj
buziaki dla wszystkich skarbo w
no i juz leci maly kiler dobrze ze chociaz zdazylam sie przywitac

lece pa
aha sliczne fpotki a asia jakie ma cudne wloski
buziaki

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

16 wrz 2007, 18:43

a u nas dziś było cieplutko :-D ale pod koniec spacerku już robiło się chłodno ,nie da się ukryć czuć już jesień :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 wrz 2007, 19:17

Bardzo Wam dziekuje dziecwczyny w imieniu Asi :-)

Dzisiaj bylismy na urodzinach u mojego dziedka i Asia bardzo chciala wyjsc na drzewo, jak ja tam wysadzilam na galaz to zejsc nie chciala, tak jej sie spodobalo :ico_haha_01: [/b]

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2007, 19:42

Cześć Baboski, u nas dzień leci szybko, co tojest że sobota i niedziela tak szybkio mija, a tydzień ciągnie się jak nie wiem co...
Teraz moje chłopaki sobie na ogródku śmigają...to już ostatnie dni "ogródkowe" dlatego trzeba kozystać jak tylko można.....trochę mi szkoda i żal tego miejsca.... :ico_noniewiem:
Barbara, :ico_brawa_01: dla Asi za odwagę i wspinaczkę :-D
Iwonka Ty to się masz z tym Twoim kilerem :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2007, 21:26

Witajcie kochane
U nas dzien tez szybko zlecial,bylismy sobie po obiadku na slicznym spacerku,u nas kolo kosciola byl dzisiaj Flohmarkt,taki markt takich roznych pierdolek,to rzeczy uzywane ale niektore nawet byly calkiem fajne,poogladalismy tylko i nie znalezlismy nic co by nam pasowalo.. :ico_noniewiem: Byl taki fajny pojemniczek na mleko ale bez zamkniecia i niestety odpadlo ..
Pozatym to pozniej zjedlismy sobie wafla takiego fajnego cieplego z cukrem pudrem i na zakonczenie spacerku poszlismy sobie na lody byly pycha i nawet Nicolci smakowaly :ico_oczko:
A teraz moj kochany skarbus spi,jakos szybko usypia ostatnio i bardzuzoo spokojnie naprawde niemam z mala ostatnio zadnych problemow jesli chodzi o spanko.
A Nicole raz dzisiaj juz spala okolo 2 godzinek,ogulnie bylismy sobie sami w domku dzisiaj i bylo super,bez tesciow tylko my sami dla siebie Maz sie troche z Nicole pobawil i tez moglam troszke odpoczac :ico_wstydzioch: :-D :ico_oczko:
Dziekuje w imieniu mojej slodkiej coreczki zan sliczne slowa(komplemenciki),oj tak Maggie wtedy jak bylismy na tym spacerku to taki byl straszny wiatr,ze musialam ubrac malej czapeczke i kurteczke,ale dzisiaj bylo tak cieplo ze mala miala tylko sukieneczke i krotki rekawek a slonko mocno przypiekalo ogulnie pogode mamy w kratke raz jest wietrznie i mokro bo pada deszcz a innym razem jest super cieplutko i swieci slonce.. no ale i tak ja juz czuje jesien..

Barbara to masz fajnie taka odwazna coreczke ze juz jej sie spodobalo na drzewie i nie chciala zejsc :ico_brawa_01: Mala sprytna i sliczna dziewczynka :ico_oczko:

OK to ja bede powoli szykowala sie do lozeczka bo jutro mam pracowity dzien,musialabym pociac trawe i niewiem czy mi pogoda do tego dopisze.. Na szczescie trawa nie jest az taka wysoka takze az tak sie nie zmecze..
A juz sie ciesze bo jutro mam termin u lekarza i juz jestem ciekawa jak sie miewa moja kochana fasolka ile juz podrosla i tak ogulnie,no nic to sie dowiem wszystko jutro,narazie mnie jeszcze nie kopla ale czuje ze juz niedlugo mnie kopnie :ico_oczko: Milej nocki baboski buziaczki dla was i dla waszych dzieciaczkow papatki do jutra i dzieki za milutkie slowa :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2007, 07:16

Dzień dobry ...

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2007, 07:19

Dzien dobry Aginko i reszta Babosek
Ja jakos juz nie umiem spac i siedze na TT moje dziecie jeszcze spi,ale tez zaraz sie obudzi bo wczoraj szybko usnela i tak podejrzewam ze moze sie szybciej obudzic :ico_oczko:
Ogulnie jeszcze bym spala ale nie oplaca mi sie i za bardzo nie umiem..
Jestem troche przejeta dzisiejszym dniem bo ide moja fasoleczke zobaczyc a jestem juz w 4,5 miesiacu ciazy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2007, 07:20

Chyba jak wrócę do domu po pracy - będę musiała jechać z dziećmi do lekarza .... niby nie mają gorączki ale malwinka zaczyna kaszleś a Kapik ... kaszle jak najęty

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2007, 07:23

Aginka to zycze wszystkiego dobrego twoim dzieciom i zeby szybko wrocily do zdrowia bedzie dobrze :ico_oczko:
My na szczescie nie chorujemy ale przybtakiej pogodzie to wszystko jest mozliwe,raz jest slonko a raz deszcz niewiem juz jak mam sie ubierac zeby bylo dobrze.. :ico_olaboga:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”