Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 lis 2009, 21:54

Hej :)

Co do szczepienia, to Nina ma delikatny katar i pokaszluje wiec odwolali mi szczepienie jutro.. ale to Polska :/ dobrze,ze koles nie dal jej antybiotyku - bo ostatnio po 3 tygodniach delikatnego kaszlu nad ranem i kichania tak ze smarki jej lecialy dali jej antybiotyk :O ktorego nie podalam oczwysicie :P

Co do tescia, to spisal sie naprawde niezle. Nina jest jedna z nielicznych osob do ktorej strasznie sie rozgaduje. Nakarmil ja, polozyl spac, przebral pieluche, a ja wrocilam to podsluchiwalam pod drzwiami i sie smiala glosno :) w ogole wyciagala do niego rece zeby ja wzial non stop, nawet usnela u niego na kolanach. W nocy do niej wstawal wiec ja sobie spalam :P

My wlasnie przyjechalysmy do mojej mamy :) Nina probuje zasnac w swoim starym lozeczku (lozeczku z okresu kiedy mieszkalysmy tu jak miala 0 - 2 miesiaca ;) ale poki co nie placze tak jak ostatnio - w ogole wlasciwie jej nie slychac, co jakis czas tylko cos krzyknie ;)

Ja w ogole wczoraj nie mialam kompletnie czasu nic zjesc, wrocilam do domu przed 19, zjadlam klopsy zrobione przez tescia i zrobilo mi sie tak potwornie niedobrze!! Ze z trudem opanowywalam odruch wymiotny - ale jak chcialam wziac tabletke, a tesciu poszedl pod prysznic (bo glupi bylo mi przy nim wymiotowac jego klopsami ...) to zwrocilam wszystko i to do zlewu w kuchni ;( w nocy mialam dreszcze, modlilam sie zeby nie musiec wstawac do niej bo bylo mi wciaz niedobrze -rano to samo. Ugryzlam dwa kawalki paczka i niedobrze mi bylo caly dzien :ico_placzek: :ico_placzek:

A pozniej stresuje sie ze to ciaza a nie zatrucie :( wlasnie musze zejsc na dol wziac tabletke - a tutaj poziomow sa 3 plus piwnica plus strych wiec jest po czym chodzic :/ az mnie to meczy i Nina najblizsze 3 tygodnie bedzie musiala na siebie uwazac ;) albo my na nia!

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2009, 22:39

Pati :ico_sorki: dzieki - dobrze ze tym razem obylo sie bez wielkich placzow przy szczepionce :ico_sorki:

Dana heheh no to zgadlam :-D wiesz zazwyczaj dzieciom wychodza najpierw 4 a pozniej 3 .
Iga ma 3 -4 i 2-3 :ico_haha_01: jeszcze kilka zostalo :ico_oczko: a 5 niby kolo 2 roku zycia.
co do tej nauczycielki to jakas mega nawiedza :ico_szoking: co za babsztyl chciala zeby sie zle poczula i jej tak nagadala :ico_olaboga: ale wiesz co zeby stare takie durne bylo :ico_puknij:
dobrze ze wzialas sprawy w swoje rece i idziesz do niej jutro :ico_brawa_01:

yoanna no widzisz jak sie tesciu spisal :ico_brawa_01: wielkie brawa dla niego :ico_brawa_01:
no i mam nadzije ze mialas taka niestrawnosc :ico_oczko: bo Ty chyba narazie bobo nie chcesz ???

no a u mnie nuda :ico_noniewiem: Marcin polazl na silownie a ja szukam pierdolow na e-bayu :ico_haha_01:
kupilam Igolinie spiworek do spania :ico_oczko: i sobie taka siatko torebke :ico_haha_01:
nic lece szperac dalej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 lis 2009, 23:28

dana, okropny babsztyl :ico_zly: jak można takie rzezcy do dziewczynki mówić :ico_puknij:
co do szczepień-tutaj jesst troche inaczej i wolę isc tym programem, bo to ostatnie szczepienie do bodajże 4-go roku zycia. no i np 6 w 1 jest w Polsce płatne, a tu darmowe
mmarta, ja mam oststnio faze na te kocyko-przytulanki
http://littlemiracles.pl/?kocyki-z-przytulanka,133

no i na to
http://www.wheelybug.com/products.html
http://www.youtube.com/watch?v=0faK13kc ... re=related

wygląda super, w Polsce mozna kupić tu
http://www.orlinkowo.com/Zabawki-k40-0--default.html

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2009, 17:39

A ja po usg :)
wszystko ok bobo jest sliczne :) wkleje wieczorem fotke :)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2009, 18:06

Witam
A ja po usg :)
wszystko ok bobo jest sliczne :) wkleje wieczorem fotke :)
no kochana to super, koniecznie musisz pokazac nam dzidziunie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ale u nas dzis wichura, pada i takie wiatrzysko, ze malo co glowy nie oberwie :ico_olaboga:
JA nie mam na nic checi, nawet obiadu nie chce mi sie gotowac, wstawie pizze i bedzie takie jedzenie

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2009, 18:13

no to przedstawiam ciotka mojego bejbola numer 2 :-D
zwanego puszkiem okruszkiem :ico_oczko:

Obrazek

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 lis 2009, 22:04

Witamy puszku okruszku ;) hehe nie wiadomo jaka to plec jeszcze nie?? Nie moge sie doczekac az sie dowiemy :DDD

Awatar użytkownika
zirca

18 lis 2009, 22:06

mmarta81, pisałam już na nk-brzuszek i te wywalone w góre stopery-wymiatają :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 lis 2009, 22:11

A w ogole to ja czuje ze to chlopiec :P o ile ja moge cokolwiek czuc :D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2009, 22:19

yoanna, :ico_brawa_01: mozesz mozesz czuc jako formuowa ciotka :ico_oczko: jak narzie nikt nie powiedzial ze to dziewczynka
wszyscy obstawiaja chlopca a ja milcze bo ja nie jestem pewna ze to chlopiec raczej 60 % ze dziewczynka :-D
zirca, heheh moje dzieci zawsze musz pokazywac girki na usg :ico_oczko:
a co do zabawek ktore pokazalas to sa rewelacyjne !!!!Piekne !!!!

dzieki dziewczyny za kom na nk :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”