asika82
4000 - letni staruszek

19 wrz 2009, 10:54

zakładamy nowy na maluszkach
no jasne , na poczatku to wiadomo mniej bedziemy zagladac ale kilka dni , tygodni i bedziemy dalej po kilka razy dziennie wchodzić :ico_oczko:
Babeczki normlanie chyba strach mnie coraz bardziej zaczyna oblatywać :ico_szoking:
nie dziwię się, godzina zero coraz blizej. Ja tez się boję czy dotrzymam malutką w sobie puki moja mama wróci z sanatorium.
Magduś na poczatku będzie ciężko ale za to zobaczysz ile radości i miłości z tych malutkich ludzików

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

19 wrz 2009, 16:41

Magdus - no co ty nie ma sie co bac, ty nawet skurczy nie dotrzymasz i skoro i tak musisz miec cc to bardzo dobrze nie ma sensu cierpiec nie potrzebnie - a powiec mi ty masz zaplanowane cc pod narkoza czy pod znieczuleniem?
Ale nie boj sie nie ma potrzeby wszystko bedzie ok jeszcze pare dni i bedziesz miała tych kopaczy przy sobie heheh a moze mała niespodzianka w postaci coreczki - bedzie dobrze zobaczysz :-D
A ja jak zwykle ostatnio poszłam w kimono i pospalam troche - skonczyłam czytac kolejna ksiazke to juz druga w tym miesiacu a kazda po 500 stron heheheh - jak ja to lubie :-D
Głodna jestem jak cholera a w domu juz nie ma co jesc czekam na mezusia bo na zakupy jedziemy

[ Dodano: 2009-09-19, 16:44 ]
asika82, jutro okienko ci przeskakuje :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka

19 wrz 2009, 18:40

Dziewczyny ja właśnie wróciłam od teściów bo dzisiaj robią teścia 50-te urodziny lecz niestety nie wiem dlaczego brzuch mnie strasznie brzuch zaczął boleć i jest twardy jak kamień mam nadzieję że to nic takiego bo boli a za chwilkę przestaje a jak zaczyna znowu boleć to ze zdwojoną siłą :ico_placzek: kurczę jeszcze nigdy tak nie miałam :-/
Magduś81 spokojnie zobaczysz że wszystko będzie ok ciach ciach i będziesz trzymała swoje kopiące pociechy w ramionach ;-)

Awatar użytkownika
Sabcia

19 wrz 2009, 19:55

bigottka, napij sie zielonej herbatki ja tez tak czesto mam ale jak wypije taka herbate to jest mi lepiej

asika82
4000 - letni staruszek

19 wrz 2009, 22:15

bigottka oby to były skurcze przepowiadajace, na takie mi wygladają z opisu. A to normalne,ze sie pojawiają, macica ćwiczy sobie.

Awatar użytkownika
bigottka

20 wrz 2009, 08:08

Witam z rana.
asika82, nie wiem czy to są skurcze przepowiadające ale to na pewno bardzo bolało i chodzić nie mogłam . Z rana jak zawsze mam boleści typowo na @ ale do tego to już się przyzwyczaiłam lecz stają one się coraz częstsze i mocniejsze ;-)
Sabcia, herbatka niestety wczoraj nie pomogła wypiłam a jak bolało tak bolało :-/
Dzisiaj niestety muszę iść znowu do teściów bo mąż obiecał że przyjdziemy na urodzinowy tort :-/ n ie chce mi się jak cholera i mam nadzieję że nie zacznie mnie dzisiaj znowu boleć.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 wrz 2009, 09:29

Czesc babeczki!!!
Niedziela ranek a ja spać nie moge, mężuś idzie na meczyk a ja niestety się nie moge wybrać, za długo to trwa a siedzieć tyle nie daje rady już!!!
cc pod narkoza czy pod znieczuleniem
nie mam pojęcia ale domyślam się że pod znieczuleniem od pasa w dół, tak miała moja bratowa więc pewnie i ja też tak będe mieć.
Powiem wam że pewnie jutro będe blada i zielona i kurcze mam nadzieje że nie zrobią mi numeru i odeślą do domu, bo powiem wam że brzuch mnie boli chwilami bardzo, a poza tym chyba rozciągnął się do granic możliwości jst taki napięty i te moje maluszki nie mają chyba za dużo miejsca.
bardzo bolało i chodzić nie mogłam
Bigottka mnie też tak bardzo boli czasem że az się zginam w pół.
Myśle że do póki one nie są reularne to sa przepowiadające ale jak cię to martwi to zadzwoń do lekarza niech ci zrobi ktg. To jest końcówka więc może się coś zaczynać. A lepiej niech jeszcze niunia siedzi!!
za to zobaczysz ile radości i miłości z tych malutkich ludzików
Asiu pieknie to powiedziałaś :-D

asika82
4000 - letni staruszek

20 wrz 2009, 10:34

Witam!

Bogottka jeśli masz takie skurcze to zmień pozycję np wstań albo połóż się to powinno pomóc. A to sa na pewno przepowiadające coś cudownego co ma niedługo nastapić :-)

Magdus juz jutro do szpitala :ico_brawa_01: i 2-3 dni i brzuszek juz nie bedzie bolał tzn będzie ale inaczej. A ja rozstrępy, masz jakieś? Zrób fotki dzisiaj koniecznie bo juz pewnie nigdy w życiu nie bedziesz tak duuuuuża :-D

U nas okropna noc tzn antos nie spał od północy do 5 tylko takie drzemki 20 minutowe i pobudka :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-09-20, 10:35 ]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: za ostatnie okienko :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 wrz 2009, 14:02

A ja rozstrępy, masz jakieś
niestety zrobiły się, i to spore. Ja mam bardzo silne mięśnie brzucha i pewnie przez to brzuch się trzymał mocno ale pod konic to już póściło. Trudno będe je leczyć po ciąży. A smarowałam bardzo dużo!!
Zrób fotki dzisiaj
oczywiście że zrobimy :-D
za ostatnie okienko
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wielkie wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka

20 wrz 2009, 16:21

asika82, no jestem ciekawa czy faktycznie to skurcze czy jakaś niestrawność bo nawet brzuch jeszcze mi nie opadł mam cały czas tak wysoko a dzisiaj znowu mnie złapało ale tym razem z prawej strony tylko a jak się zgięłam to było o niebo lepiej ale cóż złapało mnie jak szłam do domu więc musiałam jakoś dojść ;-)
magduś81, no szkoda że zrobiły się Tobie rozstępy ale cóż nie poradzimy na to nic. To czekamy na fotunie brzusia ;-)
asika82, za kolejne okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”