ja niestety tez jeszcze nie

elibell, kochana milo ze jestes

Kochana ty masz 2 dzieci w tym jedno maleńkie które potrzebuje dużo czasu i uwagi. Nie odpisuj tylko napisz czasem co u was . Jak się macie i jak sobie rade dajesz, a jeszcze przyjdzie czas na pisanie razem . My tez niedługo urodzimy więc nie będziemy tyle siedzieć na forum pewno.dobry wieczór Kochane nie mam pojęcia co u was bo mimo że czytam to mało zapamiętuję
wiem, zę łątwo sie mówi, ale nie amrtw sięwczoraj byłam na usg i niby wszystko dobrze, mała ma ponad 3 kilo ale nie mam dokładnej wagi bi nie było można dobrze zmierzyć główki czyli albo główka jest mniejsza bo coś jest nie tak albo mała zeszła do kanału rodnego i dlatego obraz jest już nie wyraźnyja chce już urodzić, zobaczyć małą i wiedzieć czy wszystko jest dobrze
![]()
zgłoszenie przez policje przyjęte i tyle, nic z tym nie zrobią, bo to pewnie jakies gówniarze dla siebie lub kogoś do auta ukradly. A tablice znikły i cisza. My musimy poczekac do poniedziałaku na nowei jak tam sprawy z ta kradzieza???
ojej, to lećja tylko na chwilkę bo czekam za A i jedziemy do szpitala, niestety nie rodzę jeszcze ale dzwoniłam do mojego ginka bo mam opuchnięte ręce i nogi do tego mam wysokie ciśnienie od wczoraj nawet 160/110 i mam ze spakowaną torbą przyjechać i pewnie zostawi mnie na oddziale ale mam nadzieję że nie do porodu bo to tyle dni jeszcze![]()
tak, tyle zrobią co nic
zgłoszenie przez policje przyjęte i tyle, nic z tym nie zrobią, bo to pewnie jakies gówniarze dla siebie lub kogoś do auta ukradly. A tablice znikły i cisza. My musimy poczekac do poniedziałaku na nowe![]()
kochana nie martw sie, masz juz ciaze donosza, moja polozna mowila, zeby tak do 37 tygodnia dochodzic a po to mozna juz spokojnie rodzic wiec tym to sie nie martw, bedzie dobrze.mam nadzieję że nie do porodu bo to tyle dni jeszcze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość