syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 gru 2007, 00:06

kurde a może takiego pchacza bo chodzik juz jest be a jak taki pchacz to może nie musiałabym ja jej prowadzać tylko ona jak ja prowadze to si puszcza i za jedna reke i jeszcze by się tego nie trzymała kurde ciezko
a martynka cos ostatnio popłakuje w nocy dam dwa łyczki picia i ok ale co pół goz. mnie budzi koszmar o co chodzi niech te nastepne zęby jej wyjda bo się wykoncze dwa m od 5 miesiaca i nic dalej

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2007, 00:06

U mnie też marny humor :ico_olaboga: ale to pewnie przez ten porabany dzień: dostałam list z policji ze na razie prowadzą śledztwo i mam cierpliwie czekac a na dniach skontaktuje się ze mną ktoś z.... grupy wsparcia dla ofiar przestepstw :ico_puknij: , na mieście ktoś przebił nam oponę na parkingu i jutro jeszcze przed wylotem do PL musimy wydac kase na nową, u Viki wróciła wysypka :ico_placzek: I w zasadzie to ostatnie mnie najbardziej dobiło i zasmuciło :ico_placzek: Był juz prawie miesiąc czystej skóry, braku drapania i uśmiechu na buźce mojej rozrabiary a tu :ico_placzek: całe plecy, rączki i nózki w czerwonych plamach :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Już nie wiem co mam robić...

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

08 gru 2007, 00:07

No to uznajmy temat za niebyły, szkoda sobie psuć atmosferę o drobiazgi. Niech każdy kupuje co uzna za stosowne :ico_oczko:
A właśnie też się zastanawiałam nad tymi językami i miałam was o to spytać, ale taką opcję uznaję za rozsądną :-)

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 gru 2007, 00:08

kurde a może takiego pchacza bo chodzik juz jest be a jak taki pchacz to może nie musiałabym ja jej prowadzać tylko ona jak ja prowadze to si puszcza i za jedna reke i jeszcze by się tego nie trzymała kurde ciezko
a martynka cos ostatnio popłakuje w nocy dam dwa łyczki picia i ok ale co pół goz. mnie budzi koszmar o co chodzi niech te nastepne zęby jej wyjda bo się wykoncze dwa m od 5 miesiaca i nic dalej

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

U mnie też marny humor :ico_olaboga: ale to pewnie przez ten porabany dzień: dostałam list z policji ze na razie prowadzą śledztwo i mam cierpliwie czekac a na dniach skontaktuje się ze mną ktoś z.... grupy wsparcia dla ofiar przestepstw :ico_puknij: , na mieście ktoś przebił nam oponę na parkingu i jutro jeszcze przed wylotem do PL musimy wydac kase na nową, u Viki wróciła wysypka :ico_placzek: I w zasadzie to ostatnie mnie najbardziej dobiło i zasmuciło :ico_placzek: Był juz prawie miesiąc czystej skóry, braku drapania i uśmiechu na buźce mojej rozrabiary a tu :ico_placzek: całe plecy, rączki i nózki w czerwonych plamach :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Już nie wiem co mam robić...

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2007, 00:13

Kolka to :ico_prezent: na zgodę...

a co się tak posty zdublowaly?? :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kolka

Kasik to faktycznie nie za ciekawie... a od czego ta wysypka tym razem? :ico_noniewiem: U nas policja nie ma takich problemów... po maksymalnie dwóch tygodniach przysyłają pismo z decyzją o umorzeniu śledztwa z powodu niewykrycia sprawcy i po temacie :ico_zly:

Syla, kiedyś te zęby na pewno wyjdą :ico_oczko: Obyście tylko się nie umęczyły za bardzo...

Awatar użytkownika
Blanka26

syla u nas zębów jeszcze nic
kasi.k :( mam nadzieję, że Vikulce szybko poginą te plamki. Kurcze chyba najgorsze w tym wszytkim jest to, że dzieciaki tak to strasznie swędzi. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kolka

08 gru 2007, 00:14

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :-D :-D
Nie wiem, chyba TT pada, bo ja długo swoich postów wysłać nie mogę :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-07 ]
Kurcze chyba najgorsze w tym wszytkim jest to, że dzieciaki tak to strasznie swędzi. :ico_placzek:
chyba tak... my dorośli nie jedno wytrzymamy, ale po co te dzieciaki mają się męczyć :(

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”