Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

17 wrz 2007, 08:02

witajcie baboski

duzo zdróweczka dla wszystkich dzieciaczków bo czytam ze nie za wesolo z tymi naszymi szkrabami

Kristi, sliczne foteczki Nicolki...jaka ona roześmiana
basiutwoja Asia jest cudna..i te włoski

a my na weekedzik bylismy u znajomych...zjechali sie tez i inni i robilismy ognisko i pieklismy prosiaczka(blee)....jedzenia i picia bylo full...swietna imprezka..tylko nie dla mnie....bylo tak strasznie zimno ze siedzalam z Matim w domu.....i jesze z kolezanka ktorej Mirelka jest tylko o dzien starsza od matusia...kiedy juz dzieci zasnęły to my szybko na imprezke....ale mati płakał i budzil sie co chwila.....co wyszlam na dwór to już słyszalam synka wrzaski.....tak wiec dla mnie impreza sie skonczyla i poszlam spac..fajnie
a wczoraj w szczecinie byl namiot papmersa..nie wiem czy slyszeliscie o tej ich akcji....rozstawiaja namoit w którym rodzic moze zobaczyc swiat oczami dziecka...bardzo mile doswiadczenie...

dzis nocka znowu masakryczna.....mati budzil sie 11 razy..mam nadzieje ze to ząbki....ale cos za dlugo to trwa...

aniu bardzo mi przykro..masz ciezką sytuacje i sama musisz sie ze wszystkim borykac....mam tylko nadzieje ze twój Grzesiek ma teraz po prostu jakies ciezkie dni...a zaraz bedzie juz kochanym i czułym tatusiem-mężusiem...trzymam mocno kciuki

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

17 wrz 2007, 08:30

dzień dobry
u nas piękna pogoda za oknem
dziś wybieramy się na zakupki jesienne dla kubusia :-D
dużo zdrówka dla dzieczków Aginka
kristi,odpoczywaj kochana należy ci się ,super że mąż się o was troszczy :ico_oczko:
4,5 -półmetek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
iza my też się mamy z ząbkami ale nocki są ok :ico_sorki:
miłego dnia dziewczyny
a i mój kubuś kończy dziś 15 mcy

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 wrz 2007, 09:04

Dzien dobry dziewczynki,
u mnie dzisiaj tylko 5 stopni i wieje wiart :ico_szoking:

Aginka Duzo zdrowka dla Twoich pociech !!!!

pata wszyskiego najlepszego dla Twojego Kubusa :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-09-17, 09:06 ]
iza bardzo dziekuje za komplement w mieniu Asienki

[ Dodano: 2007-09-17, 09:13 ]
Kristi trzymam kciuki za Ciebie i Twoja fasolke !

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2007, 10:34

Cześć dziewczynki
Aginka ucałuj swoje chorowitki od nas :ico_oczko:
iza, to się wyimprezowałaś :ico_oczko: chyba sobie poimprezujemy dopiero jak nams ię dzieci z domu wyprowadzą :-D
Jestem troche przejeta dzisiejszym dniem bo ide moja fasoleczke zobaczyc a jestem juz w 4,5 miesiacu ciazy :ico_oczko:
Kristi mocno trzymam kciuki ...może uda się już poznać płeć...chyba że wolisz niespodziankę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

17 wrz 2007, 11:18

Cześć Dziewczyny.
Zdrówka wszystkim naszym chorującym maluszkom.
Moja Mała wczoraj też dostała katarku. Z tego powodu nie kąpaliśmy jej wieczorem, a w sypialni postawiłam grzejnik i troszkę cieplej się zrobiło...
U mnie chyba jakoś wraca wszystko do normy.
Wczoraj byliśmy u mego Taty i musieliśmy trochę poważnie pogadać na temat naszego mieszkania i mego brata. Mieszkanie jest opisane na mnie, Piotrek mieszka z żoną w Warszawie na stancji. Myślą o kupieniu sobie jakichś metrów kwadratowych, aby być w końcu na swoim. No i my musimy mu teraz spłacić połowę mieszkania, w którym mieszkamy. Wiem, że tak będzie sprawiedliwie, bo mały wyszedł z domu tylko z torbami, a nie może tak być. Nie może być poszkodowany. Tylko teraz my się martwimy, że to dużo kasy trzeba mu oddać. Będziemy go spłacać ratami, co miesiąć. Chyba najpierw muszę ze spółdzielni wziąć jakiegoś rzeczoznawcę, aby wycenił mi mieszkanie... Tylko myśmy bardzo dużo zainwestowali po ślubie: remonty (kuchnia, łazienka, kibelek), zmiana okien...
Oj, trochę się tego boję, ale wiem, że musimy jakoś Piotrkowi pomóc i zrobić, aby wszystko było sprawiedliwie.

A ja dziś na 17:15 idę do lekarza z moją fasoleczką (a może z groszkiem ? :ico_haha_01: )

Kristi, trzymam kciuki za Twoje badanko.
Basiu, Asiunia jest śliczna. I te ciemne włoski i oczka. Miodzio :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 12:59

i ja się witam.Znowu mnie nie było tyle bo miałam neta zepsutego,oj ile napisane :ico_olaboga: Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących dzieciaczków,Gabi też chora,zapalenie oskrzeli ma ale już coraz lepiej bo na mocnym antybiotyku jest.
Fajnie wyglądają te sówaczki ciążowe :ico_brawa_01: zdrówka dla ciężarówek :-)

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2007, 13:27

I moja coreczka spi wiec juz sie szybciutko melduje :ico_oczko:
Smaze wlasnie nalesniki dla Nicole na obiad jak sie obudzi i pisze tak z przerwami :-D
Dzieki Kochane Baboski za milutkie slowa i super komplemenciki dla Nicole naprawde to takie mile i jakie budujace,Nicole jest szczesliwy dzieciatkiem tak jak wasze i dlatego jest taka radosna :ico_oczko:

Mama_Kingi ja mam dzisiaj termin u mojego ginka na 17 45 i jedziemy cala nasza rodzinka ja,moj maz i Nicole naturalnie :ico_oczko: Ciekawa jest co mi lekarz powie i wogule a moze juz bedzie widac co bedzie..Nawet chcialabym poznac plec bo Nicole sie tak zaslaniala i chowala ze nie bylo do konca widac ale czulam ze to bedzie dziewczynka a teraz sama juz niewiem i chcialabym tam cos zobaczyc :ico_oczko: :-D

Maggie tak ci powiem ze chcialabym zobaczyc plec dzidziusia i nawet juz ciekawa jestem czy bedzie cos widac aleto chyba troche za szybko .. tak mi sie wydaje bo Nicole to sie zaslaniala do konca mala modelka :ico_oczko:

Zubelek dzieki za milusie slowa,no jestesmy narazie dwie ciezaroweczki ja i Mama_Kingi ciekawe kto nastepny do nas dolaczy moze Maggie?? Zobaczymy :ico_oczko:

Narazie nie czuje jeszcze kopniaczkow,i powoli zaczynam sie martwic ale tulmacze sobie to tak ze jak z Nicole bylam w ciazy to tez pozno mnie zaczela kopac a jak juz zaczela to czulam nawet podczas jedzenia jak mnie kopa taki maly kochany lobuzek i tak jej zostalo,takze spokojnie i cierpliwie czekam az tym razem moja fasolka mnie nareszcie kopnie :ico_oczko: I jestem tez przy kosci troszke to moze dlatego trwa to dluzej :ico_noniewiem: :ico_oczko: :-D Ale az tak nie koge narzekac bo juz czuje jak sie moja fasolka albo groszek :-D przeciaga takie delikatne klucie czuje to juz nie jest zle :ico_oczko: no i pozatym serduszko ze ladnie bije to tez wiem :ico_brawa_01:
A ja dzisiaj jestem bardzo pracowita.. Juz zdazylam trawe pokosic a reszte zrobie jutro jak pogoda dopisze,i teraz smaze a potem moze jeszcze umyje okna chociaz czesc zobacze :ico_oczko:

Mama_Kingi mam nadzieje ze jakies rozwiazanie znajdziecie i bedzie wszystko ok,powodzenia zycze i trzymam kciuki :ico_oczko:

Pata dla Kubusia tez wszystkiego dobrego zycze i powodzenia u lekarza :ico_oczko:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

17 wrz 2007, 14:15

witam
ja na chwilke bo ide kończyć obiadek i potem się szykować do pracy na nocke :ico_placzek:
buziaki dla wszystkich.
Ada na szczeście zdrowa i mi się też polepszyło :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2007, 14:36

Justyna to fajnie ze wszystko ok i ze juz jestes prawie ze zdrowa :ico_brawa_01:

A moje dziecie kochane sie obudzilo wiec zmykam papatki napisze wieczorkiem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 wrz 2007, 15:37

A jednak sie pogoda zrobila i bylam z Asia w parku na placu zabaw, teraz pospala 40min. i rozrabia :-)

Justyna ciesze sie, ze juz lepiej sie czujesz :ico_brawa_01:
Kristi daj znac jak bylo u gina, trzymam kciuki ! Ja ruch Asi poczulam w 22 tygodniu a plec to mi powiedzial gin jak bylam w 23tyg. :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”