Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 kwie 2007, 10:09

hej

Ja miałam pobudkę o 6, mały ma chyba zegarek w dupce o 7 zjadł troche sie ululał a teraz siedzi w kszesełku i patrzy co mama robi :-D

Dzięki kochane za odpowiedz, też dam 100 w takim razie :ico_haha_01:

Dla Zuzi sto lat :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
Sosna postawisz jakiegos drineczka :ico_zdrowko:

Właśnie ciekawe jak Anetka się czuję :ico_noniewiem:

Kociczko- zagaduj Huberta przy szczepieniu, zeby nie płakusiał, ja zawsze tak robie i pomaga, a męzulkiem się nie stresuj, mój kiedyś weksle podpisał ale w końcu się ich pozbył tez sie wkurzałam

Ja idę herbatke sobie zrobić :ico_kawa:

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2007, 10:13

Te krzesełk ato super rzecz co nie :) Moja też siedzi przy mnie i bawi się kalendarzem

Awatar użytkownika
akna
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

25 kwie 2007, 10:15

Hej.
Trochę mnie nie było i tyle stron musiałam nadrobic (dwoje dzieci w domciu i nie miałam czasu) :ico_olaboga:
No ale przede wszystkim sto lat dla Zuzi i buziaczki :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: i torcik :ico_tort:
Anetko bardzo mi przykro ale może jeszcze zmienicie zdanie...
Witaminko życzę dużo zdrówka dla Lolka...wiem co to znaczy zapalenie płuc.My niestety wylądowaliśmy w szpitalu i tam jeszcze mały załapał zapalenie oskrzeli i pozostałości po tej chorobie do tej pory się ciągnął :-( Tomek ciągle musi brac leki -w piątek idę z nim na kontrolę.
My prawie co roku jeźdźimy nad morze (przeważnie do Sopotu i z tamtąd robimy sobie wycieczki) i jakoś zawsze udaje nam się trafic w ładną pogodę.

Awatar użytkownika
asiapanda

25 kwie 2007, 10:20

Cześć Aniu, jak tam Tomuś? Mam nadzieję, że to co najgorsze już jest za wami :-)

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 kwie 2007, 10:20

Mój siedzi i gryzaczek obrabia :-D to ja zmykam pod prysznic póki jest zajęty,i się nie znudził :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

25 kwie 2007, 10:22

witaminko, to ja pytałam o spacerówkę. Zadowolona jesteś z tej chicco?? Mnie się wydaje, że ma małe kółka...Jeździsz już nią?
Taaaaak, dla mnie Maciuś też słodziutki jak cukierek :-D

Awatar użytkownika
Sosna

25 kwie 2007, 10:24

Anetko, najgorsze co od Was czytać że sie rozstajecie.... bo jeżeli sie kłócicie to znaczy ze jeszcze zależy obojgu na sobie, jakiś dialog jest, ale jak już podejmujecie decyzję o rozstaniu to ... brr.... dziewczyny maja racje, zapadła mi Mery i Reeni wypowiedź w pamięci.... tak jak piszą trzeba sie dopasowywać i nauczyć żyć we dwoje ....
Kocico, widocznie swoje powody miał, mężczyźni są z Marsa, nie zapominaj o tym :ico_haha_01: , może to było jakieś honorowe posunięcie z jego strony, wiec jeszcze mu białego konia brakuje, żeby swoja dziewoję na długi weekend zabrał (bo dziś ona już jedzie, a wczoraj jeszcze sie wahała :-P)
Mery, moja ma zegarek na 6:30 ustawiony, dzień w dzień.... i jak tam mu sie patrzy z tego wypasionego krzesełka?
Riterko, Jaś wygląda cudnie na swym tronie, tylko bidusia ledwo stamtąd widać. Pasów nie ma do tego krzesełka, przecież to maleństwo w tym długo nie usiedzi. :-D
Niech Lolek zdrowieje, bo to chorowanie nie ma najmniejszego sensu....
Wiki, wygląda cudnie, jak wiosenny krokus :)
Mosob, niedługo będziesz miała w ogrodzie niezłe Jumanji :)

Mój mąż w ogóle nie gotuje, leje sie krew, przekleństwa lecą, tłuką sie metalowe garnki... a do tego jest tak wybredny, że już sam zapowiada, że będziemy sie restauracjach stołować....
właśnie ciasto piekę, robię, tworzę czy jak tam wolicie..... mam dwie lewe ręce do tego więc lepiej tego nie jedzcie, wydłubcie sobie ananasa, bo on jadalny, nie z mojej plantacji..... drinki będą, ale nie o 10rano :-D malibu, martini, winko ..... co tam sobie życzycie.... dziękujemy za życzenia, z tej okazji dostanie pomidora chyba z indykiem, po 6mies

Awatar użytkownika
akna
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

25 kwie 2007, 10:31

Asiu już jest zdecydowanie lepiej :-)
Ja mam w tej chwili dwie spacerówki -jedna podobna do tej witaminki, a druga to taka z wózka wielofunkcyjnego...Z pierwszej nie jestem zbytnio zadowolona bo ma małe kółka a z drugiej bo jest za ciężka( za to bardzo wygodna dla dziecka).Dlatego teraz chcę sprzedac dwie i kupic taką jak ta pierwsza ale z dużumi kółkami :-)
Ale namieszałam :ico_haha_01: ale może ktoś zrozumie o co mi chodzi ;-)

Awatar użytkownika
Sosna

25 kwie 2007, 10:35

jak ja uwielbiam roboty drogowe koło mojego domu, jak moje dziecko śpi :ico_zly:
wyślecie zdjęcia Waszych dzieci na spacerach? w tych spacerówkach?

[ Dodano: 2007-04-25 ]
już są kawały o EURO 2012.... :-D

Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

25 kwie 2007, 10:59

witaminko, ja chcę mieć z większymi kółkami, bo nie dam rady z krawężnikami a do tego jak dziecko będzie ciąższe to mogę go nie uciągnąć. Przyłączam się do prośby sosny---zdjęcia!!
akna, ja cię rozumiem :ico_brawa_01:
Koleżanka ma b. fajną (z wyglądu) spacerówkę Peg Perego, mieszka w dużym mieście w Niemczech i strasznie wyzywa na małe kółka. Bardzo źle jej się jeździ...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”