Dona napisał/a:
ojojoj, zapomnialam napisac ,ze chyba wkrótce "przedziąsłuje się" lewa górna jedeynka
brawo, bedzie juz calkiem niezly zestawik
a u nas nadal nic.
Ostatnio jużmiala taki biały punkt na dziąśle i praktycznie taka mala dziureczka się robila jak by miał ząbek wychpdzić a teraz to sie robi mniejsze i coraz mniej białe
chyba wogóle tej mojej zęby nie wyjdą. To samo bylo z górna jedynką. najpierw było białe i już się przeżynało a po kilku dniach znikło
[ Dodano: 2008-11-05, 10:24 ]
czy to sa zparcia??
chyba nie. Jak dziecko ma zaparcia to nie może zrobić kupy bo jest zbita i twarda.
ja bym z moją teściową nie wytrzymała chyba tygodnia pod jednym dachem.. musi wiedzieć wszystko: nie kłóćcie się dzieci ja Was proszę.. a o co się kłócicie??? i zawsze wpier...la się między "wódkę a zakąskę"
A ja bym chyb awolala z teściową mieszkać niż z rodzicami. Ale myśl że już nie długo się pomęczę. A jak nic nie wyjdzie z naszych planów to sobie zmurujemy dziure do nich :) a zrobimy sobie osobne wejśćie i osobne podworko. Może bedzie lepiej
[ Dodano: 2008-11-05, 10:25 ]
AAAAAAAAAAAAA i jeszcze raport z nocki :) Tak więc dzisiaj super. Mała przebudzila się jak ja się kladlam tzn gdzies 22:30 a potem nie kojarzę żeby wstawała a na cyca brałam ją o 4:20
i spała do 7:20 także powinnam być wyspana a nie jestem
oczy mnie normalnie szczypią