Strona 6 z 6

: 25 lut 2011, 22:03
autor: Dona
a ja czesto robię to link usuniety przez moderatora

: 26 lut 2011, 10:24
autor: riterka
dziękuję bardzo za odzew na bank coś z tego wybiorę :-D

: 27 lut 2011, 22:20
autor: madzens
Ja robie tak:
0,5 kg mielonego
1 cebula
makaron rurki
Puszka pomidorow
Sok z pomidorow lub 0,5 bulionu
Przyprawy;
Warzywko, pieprz, oregano, troszke cukru i cytryny

Mielone podsmazam z cebulka. Potem dodaje pomidory z puszki. Gdy pomidory sie zgotuje wrzucam makaron(nie ugotowany!). Calosc gotuje pod przykryciem i dolewajac sok z pomidorow albo jak to woli mozna dodac bulion tak aby makaron sie w tym ugotowal :-) Gdy juz makaron jest miękki przyprawiam warzywkiem, pieprzem, 2 lyzeczki cukru, cytryna i oregano.

Bardzo dobre :-D
Polecam :-D