Właśnie dzięki wam, ostatnio czytałam sobie Siłę serca... I być może jestem trochę ostatnio niestabilna emocjonalnie, ale momentami to nawet łezka w oku mi się zakręciła przy niektórych słowach! Naprawdę fajna, budująca świadomość własnego wewnętrznego "ja" książka! :)Takie książki się czyta po to, aby ten bagaż doświadczeń szybciej się zapełniał. Zwiększona świadomość o pewnych rzeczach pozwala nam je szybciej dostrzegać i wyciągać mądre wnioski. :)
Ja bardziej gustuję w suvach - mamy u siebie na wsi dość wyboiste drogi, a w zasadzie ich brak :D Celowałabym więc w kompaktowego suva jak ten Lexus NX 200t F Sport. O dziwo jak na Lexusa ma dość przystępną cenę i jak wszystkie lexusy - sportowe serce oraz główny atut - niezawodność.Na mnie wrażenie robi inny Lexus - o taki:
To nowy GS F z 2015 roku. Sportowe autko ukryte w nadwoziu sedana. Z jednej strony mogłabym wozić dzieciaki do szkoły i jeździć na zakupy, a w wolnej chwili wybrać się na tor, aby poczuć jego moc. Szkoda tylko, że nie mam takiego budżetu :D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość