Moj Rasperek oprocz piersi nie dostaje nic innego,ostatnio jak bylam na wazeniu to pytalam kiedy powinnam wprowadzic inny pokarm dla niego,ale pani mi powiedziala ze dopiero po 6miesiacach,wiec narazie cycusiamy i mam nadzieje ze jak najluzej bo przerazaja mnie moje piersi w ostatnich dniach,mam wrazenie ze bardzo malo mleka produkuja, mam nadzieje ze to wszystko przez zmiane klimatu itd.
waga u mnie nie schodzi jak stoi 83 tak stoi... oj tam prawdziwe kobiety maja krągłości!:P
ja sie jeszcze nie wazylam od porodu

mam okraglosci -boczki i brzuszek mi jeszcze nie zszedl do konca,ale mi nie zalezy narazie,ale musze sie wziasc za siebie bo w sierpniu mamy wesele

i bede musiala jakos wygladac.
powoli macierzynski mi sie konczy szkoda....

szkoda ze nie załapałam się na rok..

a jak u was po macierzynskim na wychowawczy?
a ja siedze na macierzynskim ROK

ale i tak nie mam w planach wracac do pracy,chyba ze sie cos zmieni i bede miala z kim zostawic Rasperka,w co watpie,a niechce sie z nim rozstawac!!!!
piszecie ze wasze maluszki ulewaja,Rasperek tez ulewa,ale nie zawsze,ma takie dni ze wogole nie ulewa,a czasem jest tak ze go musze przebierac ze 2-3 razy,np jak dzis!!
A czy wasze dzieciaczki tez ogladaja telewizje?moj maly od tygodnia tak sie wpatruje w telewizje,ale mu nie pozwalam za bardzo,jak go odwroce to on szuka wkolo siebie!!!