U nas pogoda sliczna, czekam az malutki sie obudzi i uciekamy na spacerek, Bo jeszcze po wczorajszym wieczorze nie ochlonelam
  U nas pogoda sliczna, czekam az malutki sie obudzi i uciekamy na spacerek, Bo jeszcze po wczorajszym wieczorze nie ochlonelam   Uff, ale bylo goraco, kurde dostalam takich dreszczy ze szok
  Uff, ale bylo goraco, kurde dostalam takich dreszczy ze szok   Takiego mialam org..., ze Hubercika obudzilam, kurde chcialam byc cicho, no ale nic z tego nie wyszlo
  Takiego mialam org..., ze Hubercika obudzilam, kurde chcialam byc cicho, no ale nic z tego nie wyszlo   Kurde nie bede Wam tu szczegolow pisac, bo przeciez nie kazdego moze to interesowac
  Kurde nie bede Wam tu szczegolow pisac, bo przeciez nie kazdego moze to interesowac  Wiec przepraszam Was z gory.
  Wiec przepraszam Was z gory. 

,wczoraj moj T napisal mi takiesgo esa ze myslalm ze do niego pojade i go tam zgwalce
 ,wczoraj moj T napisal mi takiesgo esa ze myslalm ze do niego pojade i go tam zgwalce   wszytkie tu mowicie ze mi oddacie troche tluszczyku ale jakos nic mi przybywa,a tak na powaznie to chyba musze zaczac normalnie i regularnie jesc bo jeszcze troche to mnie wiatr przewroci
   wszytkie tu mowicie ze mi oddacie troche tluszczyku ale jakos nic mi przybywa,a tak na powaznie to chyba musze zaczac normalnie i regularnie jesc bo jeszcze troche to mnie wiatr przewroci  

bo młodej mamie nie wypada z nikim oprócz męża lu ojca dziecka a to odpada choćbym miała juz nigdy sexu nie uprawiać to z nim nie ma mowy!!! no ale poczekam pare mies i też zaczne cosik działać:)
 bo młodej mamie nie wypada z nikim oprócz męża lu ojca dziecka a to odpada choćbym miała juz nigdy sexu nie uprawiać to z nim nie ma mowy!!! no ale poczekam pare mies i też zaczne cosik działać:)
 Lemoni moj T wrac gdzies na pod koniec maja wiec jak tylko bedziesz chciala przyjechac nad morze to zapraszam.
  Lemoni moj T wrac gdzies na pod koniec maja wiec jak tylko bedziesz chciala przyjechac nad morze to zapraszam.  No my chyba musimy ta Gosiunie do pionu ustawic bo nam tutaj takie cisnienie robi
  No my chyba musimy ta Gosiunie do pionu ustawic bo nam tutaj takie cisnienie robi   a my biedne nie mamy z kim
  a my biedne nie mamy z kim  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość