Alka mamaGabi:), jak widac moj Kubunio lubi sie kapac piersza kapiel to byl jeden wielki ryk ale nastepne juz ok tylko placze jak sie go wyciaga z wody hi hi
u nas bylo podobnie pierwsze kompiele niezaciekawe bo plakala na dodatek narobila wielkie kupsko do wody hihi a teraz jak widzi tylko wanienke ze kapiel jest szykowana to cieszy se strasznie no i oczywiscie wywija nogami i rekami az caly pokoj plywa musimy sie juz chyba przeniesc do łazienki
jak sie cieplutko juz zrobi to maly bedzie juz pewnie zupelnie sam siedzial to wtedy bedzie mogl sie pluskac w baseniku an dworze..ja bede robic sobie cos na ogrodku a on bedzie mial zabawe
Kinga :) a drugie po chrzestnej czyli mojej siostrze - Iwona. Tylko, że ona jeszcze nie wie że będzie chrzestna. Powiedzmy, że będzie to prezent urodznowy dla niej :) Bo termin mam na 19 maja a sis ma urodzinsy 23 :)
Natashka, ja tez planuje latem mala wpakowac w basenik,mamy rolety na balkonie to slonko nie bedzie mocno grzalo.Kogos wysle do pilnoania,a sama pewnie bede sie opalac
KUlka, ja mam 2 .....w planach
doris, witaj