ja tam kocham tak samo mocno jak przed ślubem I jestem osobą co szybko się nie odkochuje kiedys kochałam prawie 8 lat tego samego,ale niestety dopiero jak podniusł na mnie rękę czar prysła przed slubem kazdy mowi ze kocha najbardziej na swiecie itp
dlatego trzeba o związek dbać,ale to sie tak łatwo tylko mówi to bardzo ciężka praca i wiecie o tym doskonale czasami sie po prostu nie da z kimś życbiora slub a potem wygasa oczarowanie i juz rozwod
No właśnie o tym mówie, że wszyscy ja tez opowiadaja ze swiata nie widza ze to ze tamto a jak przychodzi rozwod to nagle zmiana o 360 st. ze to byl błąd , pomyliłam sie . tzn ze sie chyba nie kochało było sie tylko zakochanym. Skoro tytuł tematu jest Kochać można tylko raz tzn ze Kochać można wiele razy a nie tylko raz .JoannaS napisał/a:
a przed slubem kazdy mowi ze kocha najbardziej na swiecie itp
ja tam kocham tak samo mocno jak przed ślubem I jestem osobą co szybko się nie odkochuje kiedys kochałam prawie 8 lat tego samego,ale niestety dopiero jak podniusł na mnie rękę czar prysł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość