My tez mielismy typowo tradycyjne wesele na 80 osób Chociaz tez marzyło mi sie takie super huczne wesele ,ale niestety finanse nam na to nie pozwalały Ale nasze wesele by ło bardzo fajne ,rodzina była zadowolona,a to najważniejsze Ja pomimo ,że byłam już w 5 miesiącu ciąża szalałam jak wariatka ,było super
Jak dla mnie kwestia sukienki to inna sprawa troche.Nie ma nic do skromnego lub hucznego wesela.zdecydowane skromnie nawet bardzo skromnie powod: budrzet, oraz nie lubię jakos takich imprez tak jak słysze ze pani młoda chodzi mierzy sukienki po 20 w jednym salonie i w koncu nic potem w drugim ząda Bog wie czego za niską cenę a i tak dzień po będzie smarzyc męzowi kotlety wiec ja nie chce fanfar mi to nie potrzebne
WOW - masz już wybraną sukienkę??? Szybciutko, ja zaczęłam szukać 4 miesiące przed, bałabym się że mi sie znudzi albo wpadnie mi w oko coś co mi się spodoba bardziejJa np mialam to szczescie bo wiedzialam od razu czego chce i mierzylam sukienek tylko kilka
A ja myślę odwrotnie - że warto mieć taką suknię choć raz na sobie bo potem to głównie te kotlety itdpani młoda chodzi mierzy sukienki po 20 w jednym salonie i w koncu nic potem w drugim ząda Bog wie czego za niską cenę a i tak dzień po będzie smarzyc męzowi kotlety
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość