hey z wieczorka!!!!
Kasi.kco za kiel uparty Cie tak meczy,nie wie,ze ciazarowki tknac nie wolno..a kysz....wspolczuje i mam nadzieje,ze przejdzie i bedzie z nim w porzadku kurcze...
Martuchafrost gratulujemy malego mezczyzny
Lucy w dzien kobiet nie mozesz byc smutna
,oby humor Ci sie polepszyl jak najszybciej,to pewnie hormony plataja Ci figle..
Kasiula no wreszcie dotarlas do nas na forum,czekamy na nowe wiesci z remontu,i ze sprawozdania z dnia kobiet w przedszkolu,pamietam jak zawsze nam chlopcy wielgachne lizaki wreczali,a ja cala droga z przedszkola do domu go mlaskalam i skonczyc nie umialam takie giganty byly z nich..teraz pewnie inna moda nastala,lizaki pewnie staroswieckie
Delfina co za mendoza ta lekarka,ze nie dala Ci recepty przeciez sie nalezy jakbys nie potrzebowala dla Mayci to bys jej przeciez nie prosila o wypisanie...totalna paranoja...nalezy sie i koniec..walcz o swoje i juz,laski Ci nie robi..ja jakos nie mam problemu z receptami,chociaz wlasciwie to rzadko chodze z Vinee,byla chora tylko raz i bez problemu..ze swoimi tez od reki na tarczyce..poza tym mamy duzo lekarstw w domu
i w wiekszosci przypadkow jak juz sie przeziebilam czy cos to mnie Bablu leczyl
A wiesz,tak jak zobaczylam fotki Mayci na spacerze,to mnie olsnilo,ze dawno nie robilam Vinee fotek na spacerze wlasnie,zawsze zapominalam wziac aparat ze soba,wiec dzieki za przypomnienie..
a wozek to Graco, cos pomiedzy pomaranczowym a czerwonym kolorem, na zdjeciu bardziej wyszedl czerwony...ja tez lubie czerwony swoja droga
Czyzbyscie juz wszystkie spaly?ja siedze na dole,musze sie zabrac za pichcenie,ale jakos wene mnie opuscila,Vinee juz dawno lulu...chyba se kawke strzele wieczorowa pora a co..
[ Dodano: 2007-03-08 ]Gosiateraz dopiero zobaczylam tego linka co podalas wyzej..
warto bylo sobie popatrzyc w dzien kobiet..hihihi
[/b]