Dziewczyna Sarenka urodzila synka Eryczak ma 3760 i 54 cm-klocuszek jak mowi mamausia-porod expresowy!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2008-10-03, 10:00 ]
dzieki za komplenenty dla Igola ja jakos staram sie ogarnoc porod wiecie -nie spodziewalam sie takigo bolu-znaczy sie taki inny przy 6 cm bylam w szpitalu wzialam znieczulenie-ale trwalo to eszcze 1,5h zanim sie anestezjolog znalazl w tym czasie chodzilam po scianach
potem byla juz 10 ale mala twarza ustawiona kazali mi podpisac zgode na cc albo vacium lub kleszcze malej zaczelo szubko spadac tetno-i od tego mometu to chyba bylo najgorzej bo nie chodzilo juz o bol ale o te nerwy wylam jak bobr i do tego stralam sie przec zeb jej nic nie robili-skurczy nie czulam po tym znieczuleniu do cc wkoncu bez klaszczy sie nie udalo ale mala cala i zdrowa miala tylo jedna czerwona plamke ale jej juz zaszlo ja wylam jeszcze nastepny dnien boze tak sie balam ale jest kochana mi bardzo marcina przypomina-bardo lubi cycora a ja na dzien dzisiejszy mam zmasakrowane sutki na maxa-ale sie nie poddaje mala lubi sobie powisciec przy cycku jak ja np.brzuszek boli lub nie moze zasnac wiec czesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurde ja nie moge spac ciagle na nia patrze w nocy musze miec swiatlo bo dostaje shizy jak jej nie widze-przez to ze w szpitalu ja mialam caly czas na oku
pozdrawiam i lace karmic