[ Dodano: 2008-10-03, 10:00 ]
dzieki za komplenenty dla Igola

potem byla juz 10 ale mala twarza ustawiona

pozdrawiam i lace karmic

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!Nareszcie!!!!!Dziewczyna Sarenka urodzila synka Eryczak ma 3760 i 54 cm-klocuszek jak mowi mamausia-porod expresowy!!!!!!!!!!!!
No dokladnie ja juz tez Pampersow nie uzywam bo przeciekaja,na jedno siusiu sa dobre ale kupka i dziecko do przebrania ,a jeszcze jak walnie 10 kupek na dobe to czlowiek pada na pysk.Teraz kupilam tansze pieluszki jakies tam Naturals cos,wzielam tylko dlatego ze tanie i bylo malo na polce wiec pomyslalam ze moze dobrejuz więcej ich nie kupuje,zejde z tego co mam i bede kupować libero,tu w szpitalu i przychodni właśnie takich używają pewnie lepsze,zresztą jak byliśmy w szpitalu to nic mu nie przeciekalo,już mam dość tych przebieranek jak nie sraczka to mokre ciuszki albo mu sie uleje że cała góra mokra!!! ide wstawić i szykować obiadek póki
Oby kochana oby bo naprwde nic sie nie dzieje a ni pol skurczykuNo co Ty????Przeciez Twoje bedzie z nami pewnie w przyszlym tygodniu,albo jeszcze wczesniejMoja Natalka urodzila sie jak bylam w ciazy 38tyg i 3 dni
Wiec na Ciebie tez juz czas
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość