aniu superrr zdjęcie w podpisie
idziemy zjeść kolacyjkę z mężusiem

pa do juterka

moje chlopy spia jeszcze...Oskar dzis w nocy co godzine przylazil mi do lozka i sie wciskal na sile..darl sie krzyczal, wyl...masakra byla..ja zawziecie donosilam go do lozka...niestety za male wyrko mamy zeby jeszcze z czortkiem spac
  moje chlopy spia jeszcze...Oskar dzis w nocy co godzine przylazil mi do lozka i sie wciskal na sile..darl sie krzyczal, wyl...masakra byla..ja zawziecie donosilam go do lozka...niestety za male wyrko mamy zeby jeszcze z czortkiem spac  w sumie jestem niewyspana jak diabli ale coz
 w sumie jestem niewyspana jak diabli ale coz  
  musi odespac swoje wariactwa nocne
 musi odespac swoje wariactwa nocne ten Igor to chyba niezly dibaleke skoro dla mamy nie bylo to szokiem co zrobil
 ten Igor to chyba niezly dibaleke skoro dla mamy nie bylo to szokiem co zrobil 
mu go rozebrałyśmy i żeśmy sprawdzały czy cos mu jest ale nic go nie bolało a lekarz stwierdził, że musiał być w takim szoku, ze nie czuł bóluto przecież takie złamanie to badzo boli i nie było u Ciebie widać że go boli ręka?????

do 8.45
  do 8.45  i jestem wyspana
 i jestem wyspana 
 przez telefon tylko Paulina mi mówiła ze nie mógł troche spac w nocy bo wczoraj mu tylko zabandażowali rękę i przywiązali do ciałka i dopiero dzisiaj jadą założyć korytko usztywniające
 przez telefon tylko Paulina mi mówiła ze nie mógł troche spac w nocy bo wczoraj mu tylko zabandażowali rękę i przywiązali do ciałka i dopiero dzisiaj jadą założyć korytko usztywniające 
  swoją drogą urwisek z niego
  swoją drogą urwisek z niego   

jak musie czegoś nie daje , zabrania , nie wiem czy się musi przestawić tzn musi albo spać albo się przestawić bo to jest nie do wytrzymania
  jak musie czegoś nie daje , zabrania , nie wiem czy się musi przestawić tzn musi albo spać albo się przestawić bo to jest nie do wytrzymania   

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość