edi
Jestem mózgiem tego forum!

20 mar 2007, 09:51

oj ja to bardzo duzo bym zmieniła.tak ogólnie to nigdy nie miałam kompleksów ale jakbym nie bała sie bólu i miała kupe kasy to
nos
nogi
włosy
cere
zeby
chyba tyle :-D

BeataW
Wodzu
Wodzu

20 mar 2007, 10:46

Czyli nie tylko ja marze o pięknych,równiutkich,bielutkich zębach :ico_noniewiem:

Magdzinka witamy :ico_buziaczki_big:

edi

20 mar 2007, 13:27

zapomniałam przywitac nową mame.

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

20 mar 2007, 15:21

zadalam pytanie a sama na nie nie odpowiedzialam.
kompleksow tez nie mialam,ale jest kilka rzeczy co bym zmienila, tylko kasy brak i boje sie bolu pooperacyjnego i oczywiscie niepowodzen chirurga plastyka :-D
nos
cycki,ale nie takie nadmuchane,tylko na takie fajne pelne rozmiar c ,wystarczylby mi w zupelnosci
lydki,bo mam za chude :ico_haha_01:
korekta wady wzroku laserowa
i tyle z takich co mnie naprawde denerwuje :ico_haha_01:
Magdzinka witaj i pisz z nami.fajna fotka rodzinna.a joasia sliczniutka :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-03-20 ]
dziewczyny ktore swieta bardziej lubicie Boze Narodzenie czy Wielkanoc?

ja kocham wielkanoc,to moje najulubiensze swieto.zawsze czuje sie radosna i szczesliwa ,chyba dlatego ze to w wiosne jest.a wiosna zacheca do zycia po szarej zimnej zimie.moja prababcia zwasze powtarzala ze nigdy nie chcialaby umrzec na wiosne,bo to taka piekna pora ,wszystko budzi sie do zycia ....
a i pamietam jak dziadek w wielkanoc chowal pisanki w ogrodzie i rozne niespodzianki i my biegalismy i szukalismy ich.niezla byla zabawa no i smingus dyngus :-D jak wariatka biegalam z butelka i oblewalam wszystkich dookola. :-D
a i stukanie sie jajkami ktore najdluzej wytrzyma i sie nie rozbije :ico_haha_01:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

20 mar 2007, 20:05

witajcie
co do korekty to ja bym bardzo chętnie nos zoperowała,bo mam garbka i trochę się z nim źle czuję (mąż się nie zgadza bo na pewno bym już to zrobiła :ico_noniewiem: )....a tak to może jeszcze jakiś tłuszczyk z brzuszka odessać i ząbki wybielić i wyrównać, znalazłoby się tego troszkę :ico_oczko:

jako dziecko wolałam Boże Narodzenie, wiadomo, prezenty :ico_oczko: a teraz zdecydowanie wolę Wielkanoc, jest świeżo, wszystko się budzi do życia, zaczyna się zielenić i ten cudowny zapach unoszący się w powietrzu!!!!
co do tradycji to u mojej babci był b miły zwyczaj w śmingus dyngus sąsiedzi najbliżsi odwiedzali się i polewali perfumami zamiast wodą....ja oczywiście jako dziecko biegałam z dyngusowmi jajkami i polewałam kogo mogłam, a jako panienka dyngusa zawsze odchorowywałam bo na osiedlu polewaliśmy się wiadrami i wszystkie dziewczyny już od rana defilowały grupkami super ubrane żeby oczywiście NIE zostać oblanymi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 mar 2007, 21:16

Hej dziewczyny :ico_haha_01: ,kolejna mama rocznika '78 się wita :607: :607: :607:

Co do korekty ciała i nie tylko to pierwsze, co bym sobie zrobiła a raczej poprawiła to zęby, dalej przede wszystkim przydałaby mi się dieta.

A co do świąt to chyba Bożego Narodzenia - uwielbiam zapach żywej choinki i to całe zamieszanie wokół niej łącznie z prezentami. Chociaż Święta Wielkanocne też mają swój urok. :-)

A ......, zapomniałabym - oczywiście witam i pozdrawiam wszystkie mamy i ich szkrabiki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-03-20 ]
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

lilo

21 mar 2007, 09:45

Iwona witaj!!!!!!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 mar 2007, 09:54

Iwona H, witaj i pisz duzo i częśto :-D :-D

[ Dodano: 2007-03-21 ]
a ja jutro idę w końcu do fryzjera żeby mi jakoś włosy podcięła bo wyglądam juz okropnie a w dalszym ciągu chcę zapuszczać i chyba będe musiałą sobie grzywkę zrobić bo mnie denerwuje jak mi włosy do oczu lezą

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

21 mar 2007, 10:06

witaj Iwona :516:

kaja, to czekamy na foto po fryzjerku

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 mar 2007, 10:12

oki Asia jak tylko będe wyglądała jak człowiek :-D :-D

Wróć do „Kącik dla rodziców”