sandrusia super zdjęcia
Piękny pokoik a Kubuś duuuuży sie w tym łóżeczku bardzo wydaje
Co do raczkowania - to ja nie wiem czy mam sie martwić czy nie, bo był czas, ze Jaga już pięknie raczkowała, na kolankach i na raczkach, ale teraz nie chce za nic! Pełza! Tzn. jak żołnierze na musztrze się ciąga. I to z prędkością oszałamiającą! Zdążę wyjść do toalety a ona trzy pokoje i kuchnię w tym czasie obleci witając mnie przed drzwiami do wc
Ale na łokciach a nie na dłoniach. Wiem, ze jest dwadzieścia kilka albo i więcej sposobów raczkowania, ale nie wiem dlaczego moja Jaga wybrała ten najmniej klasyczny
Śmiejemy sie, że żołnierz z niej wyrośnie
A co do stawania - stoi sama zupełnie w łóżeczku czy przy łóżku, ale jej na to nie pozwalam. Chcę żeby zaczęła późno chodzić. W rodzinie mojego męża wszyscy zaczęli chodzić w wieku 8 i 9 m-cy!
I teraz wszyscy jednym chórem na kręgosłupy narzekają... Jeszcze za wcześnie
Moniś wejdź na strony nestle albo bobovity - one mają własne przepisy. Moze coś znajdziesz. Albo na jakichkolwiek serwisach, chociażby tu na tt - powinny na forum być.J a daję Małej słoiczki, bo je uwielbia. Zmiecie wszystko - od zupek na mięskach kończąc. Zresztą - Ona w ogóle jest głodomór nieziemski