Hej laseczki
Katrin post jest, ja też go widzę

tylko, że ja teraz zaglądam na TT z raz na tydzień niestety

i tak widzisz się zgrało że w jednym czasie do siebie pisałysmy tylko inną drogą

a Antosia już sobie wyobrażam na "truskawkowej akcji" hihi

usmiałam się nieźle...
Delicja moja mała też jeszcze nie próbowała truskawek ani mleka krowiego i jeszcze dłuuuuuugo nie będzie

całe zycie przed nią by się jeszcze nimi "opychać"
Agi jak Majutek tak podkoczyła to dziel się zdjęciami

moja Viki to chyba najniższa wśród kwietniaków

ale cóż, chociaż na ubraniach pooszczędzam bo spodnie to ona jeszcze na 74cm nosi
My dzisiaj poszłysmy tradycyjnie na playgroup, Viki się wyszalała z dzieciaczkami i z tego wszystkiego zasnęła mi w drodze powrotnej i spi nadal

tzn. już 2h co uznaję za sukces bo od dłuższego czasu jej drzemka w dzień trwała raptem godzinę...
I z tego mojego ostatnio mega zakręcenia zapomniałam, ze dzisiaj na grupie robią zdjęcia + zdjęcie grupowe

dobrze, że chociaż w napływie dobrego humoru wystroiłam draniuchę w nowe ciuszki, hihi...
A tak to u nas nic się więcej nie dzieje... ja z mężem nadal w biegu wymieniamy się opieką nad Viki... za to Viki coraz bardziej szaleje i pokazuje jaki diabełek rogaty w niej siedzi... tylko z tego zabiegania chałupa zarasta mi brudem, nie mogę się już przebić przez stertę rzeczy do prasowania a na nogach mam owłosienie jak yeti
Ale co tam, grunt że z powrotem zdrówko nam dopisuje, humor jest i... ZA TYDZIEŃ SPOTKAMY SIĘ Z KATRIN I ANTOSIEM
Buzialki :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-06-19, 15:04 ]
Mała nadal spi to jeszcze Was zarzucę foteckami