donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 08:39

Witajcie :-) ,
dzięki , dzięki :ico_oczko:
ja nie śpię już od godziny, nogi mnie bolą, pewnie od wczorajszego chodzenia po lesie. Idę się myć i zrobić śniadanko. z/w

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 08:40

Sandrusia, nie martw sie ja mam 12 kg na plusie!!!!!!!! i tez jestem okropna pamietam jak bylam zgrabna! a teraz normalnie slon w co nie wloze to wygladam jak hipopotam hehee ....ale coz wkoncu w brzuskzu mamy kogos fajnego:) ale kurcze moja strasznie rzadko ostatnio kopie a leciutko

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2008, 08:54

Sandrusia mam to samo. Noszę piłkę na chudych nóżkach, masakra. Ale z rozstępami byłam mądrzejsza - smaruję też nogi i nie mam. Chociaż to może nie od tego zależy - po prostu nogi mi nie tyją.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

03 paź 2008, 08:58

hej hej :-)

ja dziś stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_olaboga: strasznie stara matka już ze mnie :ico_oczko: :-D 8 lat temu juz na porodówkę się zbierałam :-)

co do rozstępów to nie wiem, czy cosik więcej czytałyście o tym, ja tak - od 8 lat mam brzuszek w cętki... w ciąży miałam 4 rozstępy na brzuchu, dokładnie 4 i po dwa na boczkach... a po ciąży, jak brzuszek opadł to się okazało, że skóra mi wisi i zaczęły pokazywać się rozstępy... aaa, i smarowałam się całą ciążę... Niestety, wyłażenie czy tez nie wyłażenie rozstępów zależy indywidualnie od właściwości skóry i zawartego w niej kolagenu... i czasami nic nie daje smarowanie, masowanie, okłady, jak mają wyjść to wyjdą... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

03 paź 2008, 09:01

Hej,hej.My już po śniadanku.
donatka sliczny brzusio :ico_brawa_01:
Sandrusia ja miałam taki kryzysik kilka dni temu,myslę,ze dzieje sie tak dlatego,ze stajemy przed szafą z wizją swojej figury przed ciążą potem stajemy przed lustrem a tu ulubiony sweterek do pępka sięga :-D Ale postanowiłam sie nie przejmować,trudno jeszcze się jakoś te trzy miesiące przeżyje.
Idę się za małe porządki zabrać i wypadałoby mi umyć lodówkę,zapowiada się paskudny dzień więc napewno zdążę:)

ananke Wszystkiego naj naj dla Synusia :ico_brawa_01:
Obrazek

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

03 paź 2008, 09:06

ananke Wszystkiego naj naj dla Synusia :ico_brawa_01:
dziękuję dziękuję :-)

Ale postanowiłam sie nie przejmować,trudno jeszcze się jakoś te trzy miesiące przeżyje.
noo, ja też jestem dzielna w tym temacie... zaciskam zęby i tyle... a w wweekend może kupię w końcu kurtkę jakąś, bo mi w sweterku i zarzuconej katance zimnawo :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 09:36

a w wweekend może kupię w końcu kurtkę jakąś, bo mi w sweterku i zarzuconej katance zimnawo :-D
ja z kolei muszę kupić jakiś ciepły dłuższy golf, znalazłam na allegro :-) , ale popatrzę jeszcze w sklepach, no i obowiązkowo muszę kupić jakieś spodnie, bo teraz tylko w dresach latam
chyba pojadę do miasta zobaczyć kanapy, bo by się nowa przydała, nie mówiąc o wygodnym fotelu, żeby w nim wygodnie usiąść i dzidzię karmić
:ico_haha_01:
ananke, wszystkiego najlepszego dla synka :ico_brawa_01: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

03 paź 2008, 09:39

ananke, wszystkiego najlepszego dla synka :ico_brawa_01: :ico_urodzinki:
dziękuję dziękuję :-)
nie mówiąc o wygodnym fotelu, żeby w nim wygodnie usiąść i dzidzię karmić
oo, to dobry pomysł - dobre, wygodne miejsce do karmienia to podstawa :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 10:44

oj widze ze juz dziewczynki popisaly;) ja pije herbatke juz nie wiem ile dzis zjadlam ale bardzo duzo mam taki dzis apetyt....ale pogoda kijowa pochmurno i pada a wczoraj bylo tak slicznie....ja dzis chyba pojde z mezem na pizze...a teraz siedze u mamy i sie nude mala niekopie a ja chyba sie zdrzemne :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

03 paź 2008, 10:46

ananke, Wszystkiego najlepszego dla pierworodnego :-)
A ja jestem chora :ico_placzek: łamie mnie w kosciach, boli gardło i mam katar.
Do tego jestem wsciekła, bo Marek miał być bardzo pozno, a do tej pory go nie ma dwoch telefonow nie odbiera, trzeci wyłączony :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”