wróciłam już do was na dobre mam nadzieję
No w końcu, to od razu ruch większy bo ostatnio to tylko nas 3 tu pisało, ja, Emilia i Koroneczka.
mlody w p-kolu, dzis musialysmy go wczesniej zawiezc, bo ta wycieczka, martwie sie i chcialabym juz godz 13
Nie martw się, zobaczysz wróci zadowolony.
zamknąć wątek nie jest tak łatwo,bo kontakt z LK jest trudny,a to on decyduje i dłuuuuugo się czeka
więc na razie póki co napisałam na moderkach żeby przenieść go dalej na roczniaki
mozna sprobowac

A ja właśnie szukałam wątku na niemowlakach-dobrze, że mam w zakładkach link bezpośredni. Jutro ostatni maluch kończy rok-Pawełek Motylka.
Powód zamknięcia:
-by nie przechodzić co roku do nowego działu i było na łatwiej po długiej nieobecności odnaleźć temat,
-by osoby nie związane z wątkiem tu nie pisały.
Każdy kto nas odwiedza danonki kupuje, więc mu je podaje też i za tym to już się trzęsię tak, że szok.
My mamy teraz jogurty z rossmana bananowe ale mam też Bakusia (taki mały specjalny dla maluchów).
[ Dodano: 06-06-2012, 09:41 ]
Aniu, ale Miluś wyrosła i jak się zmieniła. Chyba bardziej podobna do taty ale uśmiech ma Twój. Co do rzodkiewki to robię ją sporadycznie ze śmietaną, solą i pieprzem (kroję w plasterki). Najpierw solę by trochę puściła sok, potem dodaję śmietanę (czasem mieszam z jogurtem). Najczęściej robię sałatkę z pomidora, ogórka, rzodkiewki i kukurydzy.
[ Dodano: 06-06-2012, 10:06 ]
Matuś śpi od godziny, a mi spać się odechciało, ehh.