Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 10:55

Janiolek, to zdrowiej kochana!

a jajestem zla w sumie tak sobie zla ale jestem wczoraj przyslza mi owieczka i robie zgodnie z instrukcją i pozytywka z bijacym sercem nie dziala..... chyba bedzie mi musiala nowa przyslac facetka z allegro

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

03 paź 2008, 12:37

ananke, Wszystkiego Najlepszego dla :ico_brawa_01: Synka
milutka204, cholercia ja przytylam tylko 5 kg wiec ten rozstep na udzie doprowadzil mnie do szalu.
i czasami nic nie daje smarowanie, masowanie, okłady, jak mają wyjść to wyjdą...
badzmy dobrej mysli...
stajemy przed lustrem a tu ulubiony sweterek do pępka sięga
dokladnie :ico_zly: a z tych ciazowych co mam to nie da sie za nic w swiecie jakiegos porzadnego zestawu sklecic. Chyba bylam pijana jak te ciazowe ciuchy kupowalam
:ico_olaboga:
Janiolek, kuruj sie Kochana babcinymi sposobami. Dla mnie najlepszym lekarstwem jest dlugi sen pod pierzynka. Zawsze dziala.

To teraz pytanie za 100 punktow: ile musze kupic pieluch tetrowych i flanelowych przy zalozeniu, ze bede uzywac pampersow. Blagam o konkrety czyli liczby, bo zbieram dzis do zamowienia ich :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

03 paź 2008, 12:44

Sandrusia, dziekuję za życzonka dla mniejszego Chłopa :-)
To teraz pytanie za 100 punktow: ile musze kupic pieluch tetrowych i flanelowych przy zalozeniu, ze bede uzywac pampersow. Blagam o konkrety czyli liczby, bo zbieram dzis do zamowienia ich :ico_sorki:
powiem Ci, ile ja mam :-) zakładam, że pampersy to błogosławieństwo XXI wieku i będę ich używała, ale czasami są takie "osrane" dni, lub "osikane", szczególnie na początku, że wypada włożyć tetrę w pampka, żeby co godzinę lub dwie go nie zmieniać tylko tetrę, a znów trzymać dziecko pół dnia w osikanym pampku sobie nie wyobrażam... więc ja mam 12 sztuk. Do tego kupiłam takie tetry w misie :-D 4 sztuki i 4 sztuki w gwiazdki :-D, żeby mieć do buzi, do odbijania, po prostu takie nie do sikania :-D i uważam, że to wystarczająco :-)

za czasów, kiedy moj synuś był mały i pampersy dostawało się w prezencie to miałam 40 tetrowych i ceratki do ich przytrzymywania - koszmar a nie wspomnienie... :ico_zly:

noo, ale Sandrusia, to moje zdanie :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 12:54

milutka spróbuj jeszcze raz a jak nie zadziała to reklamuj
ja dopiero wróciłam z miasta, znalazłam fają kanapę i fotel, teraz będę musiała tam z mężem jechać :-) , byłam też z mamą na cmentarzu i zakupach, teraz troszkę odpocznę i zabieram się za robienie pierogów z serem, które już miałam we środę robić, no cóż, ale dziś na pewno zrobię :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

03 paź 2008, 13:51

Sandrusia, ja miałam 20 tetrowych i uważam,że to w sam raz,natomiast flanelowych kupiłam 5 sztuk,takich większych.Głównie służyły mi do okrywania Małego i na przewijak.

[ Dodano: 2008-10-03, 13:52 ]
zabieram się za robienie pierogów z serem
A ja idę zaraz placki ziemniaczane z sosikiem robić:)

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

03 paź 2008, 13:59

Kobietki - dzieki za info o pieluszkach :ico_sorki: :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 15:03

ja spalam sobie u mamusi cale 1,5 h:D pogoda okropna wiec mnie znuzylo zjadlam obiad obiecalam mezowi pojsc na pizze no nie wiem jak to wepchne:D

co do pieluch mam 10 tetrowych ( 10 tez zaginionych) i 5 kolorowych flanelowych:)

no widzicie nie martwcie sie tak ja tylko przytylam jak slon!:P i jak narazie idzie mi tyo w brzuch uda i biodra! ... a musz epowiedziec ze cycki z rozmiaru B podskoczyly na DD to tu tez musi byc ladne pare kilo.... ja nie wiem ale te dziecko moje bedzie chyba spokojne duze i wiecznie glodne....albo to tylko moja psychika;| no doluja mnie te 12 kg ale kazdy mowi ze schudne po porodzie... kolzeanka przytyla w 1 ciazy 25 a potem wszystko zrzucila ...samo z siebie poszlo!!! ale ze ona lubi duzo jesc to znowu przytyla:D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 15:45

ja już po obiadku, teraz muszę troszkę pokoje ogarnąć, bo o 18 przychodzi znajoma na kawę

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

03 paź 2008, 16:05

ależ jestem chora :ico_placzek: taki mam kaszel ze jak mnie wezmie to mam wrazenie ze zaraz rzygne :ico_placzek: Zaraz jade po Lenke, ie dzwonili jeszcze wiec chyba jest ok. strasznie mi pusto w domu bez niej. Miałam jeszcze odkurzyc ale nie dam rady.
Dziewczyny uwazajcie na siebie bo tak łatwo cos złapać w ciaży...ja sie rozchorowalam tydzien przed narodzinami Lenki :ico_placzek: Musze isc po miód jak marek wróci i jakis termometr bo chyba mam goraczke, a nawet nie mam jak sprawdzic.

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 paź 2008, 16:08

hej!

donatka, ale masz ładny brzuszek :-)

janiołek, kuruj się koniecznie! chyba coś jest w powietrzu bo mojego M. też coś bierze, dopiero co ja byłam zaziębiona

ja juz też po zupie a zaraz będzie bigos na drugie. Leżę sobie i dumam o róźnych rzeczach, czasem głupie myśli mi przychodzą do głowy ale zaraz je odganiam.

Dużo napisałyście, ale nie mam czasu przeczytać bo zaraz muszę puścić M. do kompa.

Pozdrawiam Was serdecznie, buziaki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”